Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka 33

Na co wydać pieniądze z Komunii dziecka?

Polecane posty

Gość Igaaaaaaa
Dla mnie to zwykłe złodziejstwo choć znam przypadki gdzie rodzice dziecka kupowali np nowe meble do pokoju czy np robili remont. Więc należysz do tej grupy gdzie rodzice dyrygują cały czas. Ty po prostu nie liczysz się z innymi. Wiesz lepiej i nie bierzesz pod uwagę zdania innych.

Gość QUTWA
co za kretynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kotka za każdym razem nie bierze innych zdania pod uwagę. Jest fałszywa, plotkara i nie ma wyczucia gustu. Siedzi w domu, bo ma męża na stanowisku. Jej wielki krok to zachowanie dziewictwa przed ślubem. Tak na marginesie kotka pochodzi z rolniczej katolickiej rodziny

Gość suczitta
Ja kasę ze chrzcin córki wydałam. A na co: meble do jej pokoju, leżaczek bujaczek, szczepionkę. Pozostały 1500 zł odłożyłam na koncie dla niej.

Gość wyszlo na jaw ze kotka to JAGO
Kotka33 vel Jagoda To jedna i tak sama osoba jakby co Ostatnio sie wydalo i wtope zaliczyla pzrzynzając sie do tcyh dwoch kont

Gość AnetaM27
Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy. Kotka słoma zbutów ci wystaje!!!!!!

Gość babajaaaa
Kobieto ale masz problem.....a może tak po prostu ulokuj pieniądze na lokacie dla dziecka i jak bedzie miało 18 lat to mu dasz

Gość usususususu
To jest okradanie swojego dziecka. Wy laski nie macie żadnych zasad? Tylko wydajecie kasę dziecka bo was nie stać na nowe meble? Co córka czy syn zrobią z takimi gratami? Nie byłoby lepiej kupić nowego kompa czy gry albo na konto zostawić?

Gość Nie lubię
Idz i zapracuj na wyremontowanie góry. A nie bedziesz dzieci okradac z prezentow typu kasa

To bylo juz ladnych pare lat temu,ale miedzy innymi za pieniadze corki z komunii pojechalismy do Disney World,tak mloda chciala i tak zrobilismy,wspomnienia do konca zycia :)

Gość penyyyy
inwestycją jest to, co pomnaża pieniądze. ładowanie kasy w salon nie pomnoży pieniędzy więc nie piernicz tu o inwestowaniu autorko

Dinsey to jest dla mnie strata kasy. To, że dziecko przejedzie się kilka razy na karuzeli, zobaczy paradujące maskotki to jest coś? To nie jest inwestycja to wydanie tylko kasy!!!To jest właśnie wydanie kasy na marne!!!

Gość fani ror
ale z ciebie szmata

Gość 56575675
skad wzielas ta kiecke w grochy wiesniaro? :D z darow dla powodzian ?

Gość gdhyer94
ja za kasę z komunii kupuję sobie torebkę i kolczyki z szafirami

Gość kotka ty wieśniato
Skąd wymysliłaś tą kieckę w grochy do tego ten brzydki pasek? który to lumpeks czy moze maz na stanowisku kupil? hahahaha

Gość lalalal
litości kobieto ! wpłać na konto , fundusz inwestycyjny itp niech te pieniądze zarabiają ! a kiedy dziecko podrośnie np wyślij na kolonie , obóz ... moja siostrzenica 2 lata po komunii jedzie na kolonie do Hiszpanii i na 3 dni do Paryża , jest to jej pomysł i sama wybrała kraj

Posłyłać dziecko na kolonie do obcego państwa w takim wieku to dopiero chore! Najlepiej pozbyć się i sama nowi wyciągnie bo nie ma dzieciaka. Słyszę co dzieje się w innych krajach jaka jest sytuacja. Nigdy bym dziecko nie puściła samego na kolenie zagraniczne. Nigdy!!! Poza tym decyzja podjęta urządzamy salon na górze dziękuje:-))

Gość amerykaniepiszglupot
Haha, śmieszna jesteś a do tego głupia jak but... Masa osób pisała o jakimś koncie na dziecko, lokacie itp i co? ANI JEDNEGO ARGUMENTU przeciw nie napisałaś, tylko tyle, że TY chcesz mieć salon a to co chciałoby dziecko jest dla Ciebie niczym... ma co jeść i gołe nie chodzi wiec dla Ciebie sprawa załatwiona, bo TY CHCESZ mieć salon i koniec. Nie dorosłaś do roli matki i zachowujesz się jak rozkapryszona gówniara a do tego złodziejka. Mam nadzieje, że to provo bo średnio wierze, że są aż tak głupie matki, które mają w dupie własne dzieci i je okradają, takie rzeczy to chyba tylko w totalnej patologi...

Gość kolezanka moderatorki
haha, jeszcze nie zakumałyście, ze Kotka to twor moderacji:D

Gość gratuluje inteligencji
Boże... okradać własne dziecko... :p To skoro kobieto piszesz ze góra domu stoi pusta to pora oszczędzać a nie okradac dziecko. Nie masz kobieto kasy na meble bo sama pewnie wydajesz na p*****ly i zabierasz kasę bo nie masz po to by nie wydało na swoje zapotrzebowanie (jego p*****ly)...

Gość gość
ODŁOŻYĆ dla dziecka i za parę lat mu dać tę kasę, np na 16 urodziny Pazerna Babo.

Gość kasia66
Wpłać te pieniądze na konto i daj dziecku jak będzie starsze.Moja mama tak zrobiła i byłam bardzo zadowolona bo kupiłam sobie co chciałam.I nie jakieś pierdóły tylko rower i moją pierwszą komórkę.Przecież dziecku będzie przykro jak wydasz jego pieniądze.Ty swoje dostałaś na ślub z dziecka chrztu pewnie kupiliście jakieś meble czy coś to daj chociaż mu się tą komunią nacieszyć.Pozdrawiam.

Gość gość
moi starzy za moje pieniądze z komuni kupili kosiarke do ogrodu :P bylo to w 99 roku

Gość gość
Laska sobie z was bekę kręci,a wy chapiecie to jak pies kiełbasę :D

Gość luster
Według mnie jak kiedyś zamierzasz dać dom dziecku po śmierci to remontuj. Dzieci za kilka lat beda z tego powodu smutne ale za kilkanascie zadowolone.

Gość gość
Na D**y Zimne piwko podroze nocne kluby ze striptizerkami