Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabellllka

Dlaczego dyskusja z katolikami zawsze kończy sie w ten sam sposob?

Polecane posty

Gość BabaJagoa
.

Gość BabaJagoa
Nie. Katol to dla mnie osoba, która z jednej strony strzeże wartości chrześcijańskich a z drugiejstrony chętnie wbiłaby noż w plecy każdemu homo, murzynowi, muzułmaninowi, zydowi itp. Katol to hipokryta, który zasłania się wartościami religijnymi. A Ks. Popiełuszko jest dla mnie wzorem człowieka z wartościami, Jest wzorem patriotyzmu i bezkompromisowości w obronie tego, co dobre.

Gość .)..(.
"Nie. Katol to dla mnie osoba, która z jednej strony strzeże wartości chrześcijańskich a z drugiejstrony chętnie wbiłaby noż w plecy każdemu homo, murzynowi, muzułmaninowi, zydowi itp." To się wzajemnie wyklucza. Raczej: katol, któremu się wydaje że strzeże wartości chrześcijańskich.

"Nie. Katol to dla mnie osoba, która z jednej strony strzeże wartości chrześcijańskich a z drugiejstrony chętnie wbiłaby noż w plecy każdemu homo, murzynowi, muzułmaninowi, zydowi itp. Katol to hipokryta, który zasłania się wartościami religijnymi." Kim jest "katol" dla wroga kosciola, to dla katolika jest bez znaczenia. Katolik nie bedzie "na zyczenie" laika. "A Ks. Popiełuszko jest dla mnie wzorem człowieka z wartościami, Jest wzorem patriotyzmu i bezkompromisowości w obronie tego, co dobre. " Podalas definicje "katola" w Twoim rozumieniu, a katolika w naszym rozumieniu:)

Gość BabaJagoa
;

Gość BabaJagoa
"Kim jest "katol" dla wroga kosciola," wat??? twierdzisz że wrogami kosciola sa : zydzi(pisze o przeciętnych ludziach), muzułmanie w polsce (patrz nasi tatarzy, którzy mieszkają tu od wieków), murzyni, homo i kolorowi ?????

Gość BabaJagoa
.

Gość BabaJagoa
Czy może mnie nazywasz wrogiem kościoła :o?

"wat??? twierdzisz że wrogami kosciola sa : zydzi(pisze o przeciętnych ludziach), muzułmanie w polsce (patrz nasi tatarzy, którzy mieszkają tu od wieków), murzyni, homo i kolorowi ?????" Tak twierdze.

Gość popycham posty
up

Gość Marshal..
:). Zabawne. Czyli Murzyn, który jest Katolikiem jest zagrożeniem dla Kościoła Katolickiego?

Gość Marshal..
Zatem sam się twierdzisz, że Katolik, to osoba która chętnie wbiłaby nóż w plecy drugiemu człowiekowi, z powodu innej religii/narodowości/rasy itp

Gość Marshal..
bez (sam sie )

Gość popycham posty
up

"Zabawne. Czyli Murzyn, który jest Katolikiem jest zagrożeniem dla Kościoła Katolickiego?" Murzyn jako taki nie, ale to nie jego wina, ze zostal przez kogos wrzucony do jednego wora z jakas grupa:) To sie nazywa generalizowanie;)

Gość gumiśśśś22_
my homo zdepczemy katolików na miazge, jesteście pośmiewiskiem świata naukowego i racjonalonego :P hahaha

"Zatem sam się twierdzisz, że Katolik, to osoba która chętnie wbiłaby nóż w plecy drugiemu człowiekowi, z powodu innej religii/narodowości/rasy itp" W imie jej obrony oczywiscie, ze tak.

Gość gumiśśśś22_
o kurva i do kogo ja too pierdolee... chooy z tobaaa

Gość gumiśśśś22_
w imie obrony przed katolicyzmem walke czas zaczaccc

Gość .)..(.
"Murzyn jako taki nie, ale to nie jego wina, ze zostal przez kogos wrzucony do jednego wora z jakas grupa To sie nazywa generalizowanie" x no to w takim razie, generalizujesz stary. Co wczesniej napisałeś?

Gość arletta tam tam
katolik=samosterowany idiota

Gość macius to smetna samotna
pijaczynka Spr und potw

Gość tetrella
perpetum debile :D

Gość Marshal..
"Murzyn jako taki nie, ale to nie jego wina, ze zostal przez kogos wrzucony do jednego wora z jakas grupa" Tak to nie jego wina, że przez bandę idiotów został wrzucony do jednego wora, tylko ze względu na jego poziom melaniny w skórze. Proszę wytłumacz, w jaki sposób przeciętny Murzyn jest wrogiem KK?

"Murzyn jako taki nie, ale to nie jego wina, ze zostal przez kogos wrzucony do jednego wora z jakas grupa To sie nazywa generalizowanie" x "no to w takim razie, generalizujesz stary. Co wczesniej napisałeś?" W ktorym miejscu?

Gość Marshal..
"W imie jej obrony oczywiscie, ze tak." Dzihad? Jesteś zdolny zabić człowieku, w imie obrony katolicyzmu? Jak to się ma do twojej religii?

"Tak to nie jego wina, że przez bandę idiotów został wrzucony do jednego wora, tylko ze względu na jego poziom melaniny w skórze. Proszę wytłumacz, w jaki sposób przeciętny Murzyn jest wrogiem KK?" Nie mam zielonego pojecia. Zapytaj osobe, ktgora wrzucila Murzynow do worka wrogow KK.

Gość Marshal..
człowieka*

@Marshal: nasza religia jest religia milosci, mi nikogo nie zabiajmy:)