Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjesza24572

Oto co mnie doprowadza do SZAŁU w babach z forum diety

Polecane posty

Gość mjesza24572

Jak to czytam to az mnie telepie dosłownie. Odrazu zaznaczam ze nigdy nie bylam na diecie, jestem normalnej budowy, BMI w normie nosze rozmiar 36.wchodze tam czasem tylk po to by czytajac ich głodówki zajadac sie pizza z podwojnym serem. Oto co wk**wia mnie niesamowicie w babach z tamtego forum. 1. Zdrobnienia, zdrobnienia wszędzie zdrobnienia. Na śniadanko jadłam jajeczko z pomidorkiem i do tego kawka ale bez cukru. Póżniej zupka z cukinii i do tego marcheweczka. Na kolacje rybka zapiekana i jakis soczek pomarańczkowy. - Shit gorzej jak uposledzone 2. MUSZE zjeśc coś słodkiego. Poprostu MUSZE bo od tego zalezy moje życie. Jak nie zjem 2 batonów to umrze moje dziecko i zginie rodzina. Nie mam mózgu, nie wiem co to znaczy słowo "NIE" tylko ślepo mówie ze musze i już. Pójde nawet na koniec świata za kostką czekolady bo nie wytrzymam. - bezmózgowość całkowita ciekawe co mają powiedzieć dzieci w Afryce które nie widziały nawet brudnej wody od miesięcy... 3."NIe chce mi sie ćwiczyć bo poprostu nie mam motywacji. Takze bede jeść kiełki ale nie rusze nawet palcem bo mi sie nie chce. ALE ZA TO wieczorkiem numerek z mężusiem a to spala przecież kalorie hihihihi " zachowuja sie jakby ćwiczenia to była katorga a to przecież jest SPORT czyli przyjemność. Myśla ze jak sie pogłodza to beda super a ćwiczyc przy diecie trzeba chocby po to zeby skóra nie obwisła po nadprogramowych kilogramach. No ale lepiej dac d**y bo wtedy wystarczy tylko lezec i wzdychać. Że tez ktoś chce toto ruchać 4. Jak ja jestem na diecie to nikt nie ma prawa jeśc nic dobrego i normalnego. Mąz ma jeść kiełki razem ze mną a dzieci przeprowadzić sie na czas diety do babci zebym nie widziala ze oni jedza normalne posiłki. Jestem spaślakiem i cały swiat musi przez to cierpiec. - wrrrr bez komentarza 5. Odchudzam sie po to żeby koleżanki mi w pracy prawiły komplementy " OOOO jak schudłaś, ale zmiana!!!" , dla chłopaka/męża żebym mu sie podobała. Nie wazne ze moja waga jest zła dla zdrowia i chce cos zrobic dla samej siebie. To ma byc dla ludzi żeby widzieli i zazdrościli. - Pfff jest czego ja nigdy tego nie musialam robic wiec to wy mi zazdrośćcie 6. Schudłam i teraz bede LASKA. Nie wazne ze mam 3 włosy na krzyz, krzywe zeby i małe cycki. będe LASKA bo schudłam. Do CKM-u na okładke mnie z pewnoscia wezmą Enjoy !

Gość dwjdjwjjwd
Dobre i prawdziwe, najlepsze jest to, że zamiast ćwiczyć to godzinami siedzą na forum.

Gość Noxelia
Dla mnie te laski to kretynki, ich caly sens zycia to diety. Grube lochy,nudne balerony. Nigdy nie schudna.

hhehehehe...to co napisala autorka jest prawda! Takie baby tylko narzekaja,ze sa grube i nie moga schudnac...po 1wsze same doprowadzily sie do takiego stanu a po drugie po jakiego grzyba narzekaja zamiast zabrac sie za siebie?!!!!

Gość ja biorę ekstrakt
Ależ musisz mieć zajebiście nudne życie, że poświęciłaś tyle czasu i energii żeby wypocić takiego posta :o

Gość dffgbhnj
zwroccie uwage, ze chudna sporadycznie i tylko te laski ktore cwicza

Gość dunbergia
wypociła takiego posta, w którym jest dużo celnych informacji

Gość bum kant
masz rozmiar 36 i czytasz tematy o dietach, naprawde nie masz co robic? Aż takie masz nudne życie? Musiałaś sporo przeczytac jak masz tyle uwag.

Gość ewka160
uwaga na syrop glukozowo-fruktozowy, jest go wszędzie pełno, na przykład w serku danio, a udowodniono, że jest on odpowiedzialny za otyłość w USA, radzę uważać i sprawdzać skład :) http://fitness.wp.pl/dieta/abc-odchudzania/art231,syrop-glukozowo-fruktozowy-gorszy-od-cukru.html

nie no, bez jaj, ćwiczenie nie dla kazdego jest przyjemnością... :o Ja np. nienawidze, ale bezsprzecznie bez cwiczen nie ma odchudzania. Chyba, że ktoś chce byc obwisły, to czemu nie. Wiec nie ma co gadać o mobilizacji, trzeba dupe ruszyć i do dzieła... Ale z resztą sie zgadzam, najgorsze są te zdrobnienia na kazdym kroku. :D

Gość frugo go
Hmm wiesz co ja też mam rozmiar 36 i nie czytam forum o dietach. Tak jak nie jestem w ciąży więc nie czytam forum o ciąży. Coś mi się wydaje, a wręcz jestem pewna, że rozmiar to ty masz 46 , 36 to twój wymarzony i nie możesz znieść, że komuś udało się schudnąć. Bo co robi szczupła babka na forum o dietach, kto się tak dokładnie wczytuje i zna na pamięć niektóre zwroty? Po prostu zazdrościsz, że komuś się udało schudnąć, że dziewczyny mimo że są grube mają chłopaków mężów i mają komu się podobać. A ty jesteś nieźle sfrustrowna, kto normalny by taki temat zakładał.

Gość Poufffnie
Oz co mnie doprowadza do szalu wypocilas i ci roku to kopiujesz i zakladasz ten sam temat

Gość fgghjjkkk
Ja nie lubie cwiczyc..schudlam bez cwiczen na zdrowym odzywianiu , dalej odzywiam sie zdrowo..

Gość frugo go
"wchodze tam czasem tylk po to by czytajac ich głodówki zajadac sie pizza z podwojnym serem." - naprawdę jesteś nienormalna. Mi przy jedzeniu pizzy w życiu by nie przyszło do głowy czytanie o dietach :D Teraz już wiem, jesteś gruba pewnie 100 kg na 150 cm :D zazdrosna, zawistna, twoje teksty "kto chce toto ruchać" więc sama odpowiedz sobie na pytanie czemu nikt cię nie chce. Bo nie tylko o wagę tu chodzi jak widzisz... Bo niektóre grube dziewczyny mają mężów ... Zastanów się nad sobą kobieto.

Gość lubie maxi
one nie rozumieja, to tu chodzi o zdrowie. jesc zdrowe, pozywne rzczy w normalnych ilosciach i wtedy nie ma nawet ciagotek do slodyczy. ruszac sie, jak ktos nie lubie bardzo wyczerpujacych i potliwych sportow, to mozna chodzic, cwiczyc joge, cokolwiek, aby sie ruszc. a one gloduja, caly czas chodza glodne, slabe i powolne, to nawet energii organizm nie ma, zeby sie ruszac, nie mowiac o spalaniu tluszczu.