Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość init-mia

Dlaczego zdecydowałyście się na posiadanie dziecka?

Polecane posty

Gość init-mia

Jestem ciekawa co Wami kierowało :) Czekam na Wasze odpowiedzi.

Gość lamentt
wpadka

Gość init-mia
to nie jest powód :P Chyba, że porównujesz to do potrzeb fizjologicznych, np. chce mi się siusiu więc idę się wysikać. Powodów może być mnóstwo, trzeba je tylko sprecyzować. Każda osoba może kierować się innym więc nie rozumiem Twojego toku myślenia, że nie ma innego powodu...

Gość ja pitole chciałam tylko zjeść
a czemu nie?

Gość kajdyyy
mysle ze to po prostu praca hormonow i jakis tam nacisk spoleczenstwa, wmowienieczlowiekowi ze rodzina to tak po bozemu, dla mnie jednak to nie dziala i dzieci nie chce miec. Czesto se zastanawiam co kobieta czuje ze chce miec dziecko albo dlaczgo sie tak cieszy z ciazy. Ja bym w psychiatryku chyba wyladawala albo raczej w kilinice na zabiegu aborcyjnym :P

Gość chec przekazania genow moich
mojego męza i naszych rodzin, bo sa super. Powtorzenie tego, co mialam w dziecinstwie, ktore bylo swietne. Ciekawosc, jak to jest wychowywac nowego czlowieka. Opinią kogokolwiek w ogole sie nie kierowałam. Jedna najlepszych decyzji mojego zycia.

Gość chec przekazania genow moich
dodam, ze ciaza sie nie przejmowałam, traktowałam, jak cos naturalnego. Na ogol wiekszosc rzeczy w zyciu mi sie udawala( i mojej rodzinie tez), wiec nie miałam obaw, ze bede miala nieudane dziecko,ze sobie nie poradze itp. No i wszystko wyszlo jak trzeba:).