Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Winogrodnik

Poderwanie kobiety jest trudne, bo kobiety nie mają żadnych zainteresowań, prócz

Polecane posty

apsique!-Winorośle sam sadziłem, ale rozmanażałem je z starych odmian, a drzewa to też sam szczepiłem a potem sadziłem też z starych odmian.

Winogrodnik, nie chce mi sie- Mało używam j polskiego, nawet w szkole go kaleczyłem, bo polski nie jest moim ojczystym językiem, literkę "e" mylę z "y" a "ą" myle z "om" ;)

Winogrodnik, nie chce mi sie-Żeby było śmieszniej, to w szkole miałem okropny akcent niemiecki. Ale dobra, skoro cię wkurzam to idę już spać ;)

Gość apsique!
aha. a jakie one maja smaki, te wina co sobie sam robisz, a potem saczysz jesienia?

Gość Gydfdkh
Jestem zapaloną kinomaniaczką, czytam ksiązki, lubię podróże interesuje sie polityką... sorry, ale spotkać faceta, który chce za mną porozmawiać na w/w tematy szukać jak za swieczką. Przewaznie jest łapanie za tyłek, ewentualnie propozycja łóżkowa!!

apsique!-Nie, u mnie wina leżakują sobie w dębowych beczkach, zazwyczaj 2 lata, potem trafiają do butelek.

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaa
Muzyka? To co większość kobiet słucha to jakieś marne pianie haha.

Gość apsique!
ale jakiego rodzaju sa ich smaki? kolor?

Gość apsique!
jesli chodzi o muzyke, to marnego piania typu metal, hip-hop i country sluchaja wlasnie faceci, czyli akurat jedyne 3 gatunki, ktorych nie trawie, aczkolwiek starszej daty metal byl nawet, nawet :D

Gość apsique!
winogrodnik, a spotkales kiedys dziewczyne, co nie byla dupodajka i byla fajna, tyle, ze akurat moze nie po drodze byla jej znajomosc z toba?

Gość Betty43
Nie wiem skąd masz tak złą opinie na temat kobiet? Powszechnie wiadomo, ze jesteśmy bardzo inteligentne, zwykle działamy na kilku płaszczyznach. To mężczyznom trudno przychodzi podzielność uwagi. Ale ja nie mam zamiaru Was obrażać ponieważ każdy przedstawiciel płci może okazać się głupcem lub inteligentnym człowiekiem. Jesteśmy ludźmi, różni my się, te różnice sprawiają, ze jesteśmy wyjątkowo. Mnóstwo kobiet ma wiele pięknych zainteresowań. Ja mogę być przedstawicielem naszej płci. Chodzę na basen i do szkoły na kurs angielskiego.Jestem na bieżąco z kinem i muzyką, kocham gotować, dbać o rodzinę, układać puzzle, dodatkowo zaczęła pisać bloga by dzielić się doświadczeniem i radami z młodszym pokoleniem. Wiec chyba kobiety nie są takie jak je malujesz skoro 43 latka ma tyle zainteresowań. Zaprasza na mojego bloga: www.porady-40-latki.eu P.s. wciąż jeszcze możesz wziąć udział w konkursie z okazji dnia matki, no chyba, ze darzysz ją takim samym szacunkiem jak i inne panie. Pozdrawia i zaprasza.

Gość Betty43
Nie wiem skąd masz tak złą opinie na temat kobiet? Powszechnie wiadomo, ze jesteśmy bardzo inteligentne, zwykle działamy na kilku płaszczyznach. To mężczyznom trudno przychodzi podzielność uwagi. Ale ja nie mam zamiaru Was obrażać ponieważ każdy przedstawiciel płci może okazać się głupcem lub inteligentnym człowiekiem. Jesteśmy ludźmi, różni my się, te różnice sprawiają, ze jesteśmy wyjątkowo. Mnóstwo kobiet ma wiele pięknych zainteresowań. Ja mogę być przedstawicielem naszej płci. Chodzę na basen i do szkoły na kurs angielskiego.Jestem na bieżąco z kinem i muzyką, kocham gotować, dbać o rodzinę, układać puzzle, dodatkowo zaczęła pisać bloga by dzielić się doświadczeniem i radami z młodszym pokoleniem. Wiec chyba kobiety nie są takie jak je malujesz skoro 43 latka ma tyle zainteresowań. Zaprasza na mojego bloga: www.porady-40-latki.eu P.s. wciąż jeszcze możesz wziąć udział w konkursie z okazji dnia matki, no chyba, ze darzysz ją takim samym szacunkiem jak i inne panie. Pozdrawia i zaprasza.