Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 latkaaa

Mam 17 lat i jestem w ciazy. Co teraz robic?

Polecane posty

17 letnie prostytutki - kurwa co z wami dziewczyny ? az tak zle w tej polsce ze trzeba dupy dawac ?!

Gość benek paczka
Witam Cię serdecznie od roku czasu pomagam różnym osobą, proszę Cię o telefon lub napisz - pilnie. bene77@poczta.onet.pl lub telefon 536 563 503

Gość Do autorki:
Znam taki przypadek. Dziewczyna chyba 16 czy 17 lat. Pijany seks w kiblu w klubie, gdzie poszła bez pozwolenia, bo oszukała rodziców, że śpi u kumpeli. Wpadła, bo mało wiedziała o cyklu, a o antykoncepcji trochę z netu. Urodziła bliźniaki dwujajowe, bo miała nieregularną owulację. Chłopaka nie dość, że nie znała, to nigdy więcej go nie spotkała, bo to duże miasto. Ciąży nie usunęła, rodzice nie pozwolili, bo są raczej tradycyjni i trochę religijni. Liceum skończyła zaocznie (chyba 2 ostatnie klasy), potem poszła do studium policealnego żeby czymś wypełnić 2 lata, bo się nie dostała 2 razy na studia takie jakie chciała, ale za 3 razem zdała na popołudniowe i je skończyła. Dzieci były pod opieką pradziadków (dziadków matki), bo rodzice pracowali. Prababcia i pradziadek zakochani w dzieciach. Teraz pracuje i robi zaocznie magistra. Chłopaki są w przedszkolu na kilka godzin, a potem zabierają ich pradziadkowie, bo na dłużej nie pozwalają, są w nich tak zakochani, że w ogóle nie chcieli ich oddawać do żadnej placówki, ale wygrał argument, że potrzebują kontaktu z grupą dzieci żeby nie były nieśmiałe w szkole. :) Ponieważ ona nie miała żadnego źródła dochodu poza zasiłkiem i była na utrzymaniu rodziców, dzieci były od zawsze finansowane przez rodzinę i mimo, że ona już stanęła na nogi, to nadal tak jest, bo rodzina bardzo te dzieci lubi i praktycznie tyle dostają w prezentach jak ktoś wpada do dziadków albo pradziadków, plus ci dziadkowie i pradziadkowie zawsze w czasie zakupów wrzucają do koszów/wózków rzeczy dla małych, że ona nic nie musi specjalnie dokupować, bo jest zasypana ubraniami, zabawkami, wcześniej pieluchami, chustkami, kosmetykami, kaszkami, słoikami (chociaż prababcia była tym ostatnim przeciwna, bo ufała tylko temu co sama ugotowała). :) Uważam, że dobrze się to skończyło. Tobie też autorko życzę szczęścia!

Gość Do autorki:
.

Gość Norwegia Norwegia
zalezy ktory miesiac, jak wczesnie to usun. cale zycie sobie spieprzysz, moze i sobie rade dasz, moze i ci rodzice pomoga ale czy bedziesz szczesliwa to watpie.

Gość Do autorki:
Oj pochrzaniłam trochę. Chłopaki byli w przedszkolu, a teraz już są w szkole. Dawno ich nie widziałam, więc zapamiętałam ich jak jeszcze byli w przedszkolu. Teraz są już dość duzi.

Gość Do autorki:
Chyba jakoś 6-7 lat teraz mają... ale głowy nie dam.

Gość ja ja ja ja
Usuń do 9 tyg możesz yto zrobić tabletkami wystarczy pogrzebać w necie. Nie każdy ma tyle szczęścia co koleżanka powyżej nie każdy ma wsparcie w rodzinie, alimentów wysokich nie dostaniesz bo max 500 zl zasiłek z mopsu na dziecko to 77zł MIESIĘCZNIE więc nie ma szans byś się utrzymała. Jeśli będziesz pewna swojej decyzji to nie będziesz żałowała. Sama jestem po aborcji już rok minął i wciąż uważam że to najlepsze decyzja jaką podjęłam. Depresja poaborcyjna to jakiś mit i najwięcej mają do powiedzenia nie te które są po aborcji a te które są przeciwne. Usuń bo spieprzysz sobie życie

Gość buhahajka
nie, nie mam stypendium. chlopak mnie musi utrzymywac (co mi sie nie podoba w ogole) ale za to mieszkamy w 'moim' mieszkaniu... xxxx wpisz sobie w google forum gazeta aborcja i zaloz tam watek-pogadaj z dziewczynami takimi jak Ty. tutaj Cie wszyscy zjedza (z reszta sama sobie sie dziwie ze jeszcze tego nie zrobilam- ale po prostu chce Ci pomoc-i temu malutkiemu dziecku w Twoim lonie... xx sa juz jakies postepy? gadalas z tym... Twoim?

Gość buhahajka
ja ja ja ja tak uwazasz? moze Ty sumienia nie masz-to nie znaczy ze inni sa jak ty http://forum. gazeta.pl/forum/f,20823,ABORCJA.html jak mi wytlumaczysz te kobiety co tu pisza,hmm!? nie masz serca i jestes egoistka i jeszcze namawiasz innych do.....

Gość czekoladopolola
autorko dobrą decyzję podjęłaś, za niedługo Twój koszmar się skończy.. głowa do góry :)

17 latka ktora zaszla w ciaze ze sponsorem i boi sie ze wyleci z katolickiego liceum z ktorego wyleciala uczennica za seks z ksiedzem. Kocham internet

Gość 17 latkaaa
we wtorek jedziemy do Niemiec na zabieg. Nie chce dziecka wiec go miec nie bede. Do czego wy mnie namawiacie? to, ze nie mam wyjscia to jedno, to, ze nie chce zas to drugie. Nie bede sobie marnowac zycia z powodu macierzynstwa ktorego nawet nie chce

Gość Wesela się nie opłacają. Co z
A ja kocham waszą bujną wyobraźnię, którą przezywają bezrobotne znudzone dziewczyny siedzące bez celu z dziećmi i plujące się na 2 strony ze swoimi cennymi życiowymi poradami. :D 1/10

Gość Wesela się nie opłacają. Co z
Pijany kierowca - no to możemy sobie podać rękę. :)

Gość eliiiixzzzxza
Autorko, posowasz się do zbrodni z wygody. I ty kurwa chodzisz do katolickiego liceum????? Jesteś zwykłą dziwka, pamiętaj Bóg cię kiedyś z tego osadzi. Zabij, pewnie bo po co rezygnować z wygód, pieniędzy... Jeśli chodzisz do katolickiego liceum powinnaś znać biblie i wiedzieć co napisane jest w niej o matkach zabijających swoje dzieci, nienarodzone też. Ale to są właśnie katole

Gość gjhkjhk
jhk

Gość gjhkjhk
co sie plujesz ty wyzej? :o przeciez to jest temat sciema

Gość ktoś ktoś
Zastanów się co chcesz zrobić. Teraz nie myślisz logicznie bo jesteś w panice. Za tydzeń będzie Dzień Matki, Ty jesteś już Matką, a za rok będziesz miała dziecko, a za dwa lata ono nazwie Cię mamą. ! Ktoś napisał, ze chce Ci pomóc - Benek paczka, podał maila, skorzystaj, spróbuj, co Ci szkodzi spróbować?

Jesteś jebniętą egoistką co myśli tylko o sobie, żeby mieć ciepło w dupę, żeby nie być na językach innych osób i żeby móc dalej dawać dupy za kasę. . . bo najlepiej usunąć, bo potem będzie dalej swawolka i jebanie się na prawo i lewo, bo z dzieckiem to było by ciężko nie? jakby patrzyło i wiedziało że ma matkę dziwkę. . . a o tym bezbronnym, niewinnym dzieciątku to już nie pomyślałaś. . . że ono już sobie tam żyje u ciebie pod sercem, że jest zależne tylko od ciebie. . . za parę tygodni będą już w pełni odczuwalne jego ruchy. . . a ty chcesz zabić taką małą istotkę. . . i za co?? za swoją własną głupotę i kurestwo! a w ogóle na chuj ty się pytasz na forum co masz zrobić jeśli już dobrze wiesz, że usuniesz?? na chuj tu wkurwiasz ludzi?! tyle kobiet nie może mieć dzieci i bardzo cierpi z tego powodu, a jakaś małolata będzie się puszczała, zachodziła w ciążę i usuwała. . . szkoda, że ciebie matka nie usunęła jak zaszła było by mniej kurew i szmat poszerzających kręgi tych, które mordują dzieci bez sumienia. . .

Gość 17 latkaaa
ludzie czy wy myslicie, ze ja jestem katoliczka wierzaca i dlatego poszlam do liceum katolickiego? Nie rozsmieszajcie mnie, poszlam do tej szkoly bo jest dobra no i matka mi kazala. Ja w zadnego boga nie wierze. Pytalam co robic bo bylam i jestem skolowana ale przeciez wiem od poczatku ze nie moge miec dziecka. I jak mi niby ktos z forum pomoze? Nie chce brzucha i zadnego dzieciaka to tak trudno pojac?

Gość 17 latkaaa
Koniczynka20 to o tych nie mogacych miec dzieci to o tobie tak? I bardzo dobrze, po co dziecku taka prostaczka i wulgarna sucz na matke jak ty. Natura wie co robi:)

Gość flip i flap
Po co tu piszesz jak wiesz czego chcesz?? Strata twojego czasu

Gość jhvgb
jkhbn

Gość PO CO SIE PRODUKUJECIE
JAK TO PROWOKACJA DURNEJ CIPY? :D ALE DAWAJCIE DALEJ,PLUJCIE W TEN EKRAN :P

Gość jvbjn hjbh
khbkhjbkjn

Gość 17 latkaaa
Usunę,bo to coś nic warte. A dzisiaj byłam na spotkaniu z kolejnym Panem,bo przecież muszę znaleźć innego sponsora. Ten już mi na nic potrzebny nie będzie,po tej akcji. Na pewno mądrzej zrobię niż dziewczyny wychowujące dzieci. Usunę bachorka i będę miała spokój. Po co mi problem? Jak znowu to się powtórzy to tak w kółko ,jak zechce dzieciaka to urodzę.

Gość 17 latkaaa
Miałam też kontakt seksualny z sąsiadami,i wielkie mi halo. Moje ciało. Kocham seks i pieniądze. Nie będę dziadem. To pewnie nie ostatni raz taka wtopa,ale kwestia przyzwyczajenia. Miałam też romans z mamy partnerem,ale musiałam przychamować bo to jej koleś. Ja mam swoich., Zabezpieczam się,ale różnie bywa. Seks,wódka kocham to. Nie ważne że ktoś nazwie mnie dziwka. Moje ciało jest do tego stworzone. Zazdrościcie,bo mam kupę kasy dzięki temu,i parę doznań seksualnych.

Gość 17 latkaaa
I pocałucjcie mnie wiecie gdzie. Zrobię a wy rządzić nie bedziecie. Mezów pilnujcie bo ich przelecę.