Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 latkaaa

Mam 17 lat i jestem w ciazy. Co teraz robic?

Polecane posty

Gość jhg
jygfh

Gość 6hbxznzm68
Kto to w ogóle czyta

Gość 6hbxznzm68
Mozna było się domysleć

Słuchaj kurwo, suką to jedynie ciebie można nazwać, nawet mój pies to suczka :D i dla twojej wiadomości nie chodzi o mnie, bo dziecko to ja mam i jest to dla mnie największe szczęście jakie może być. . . chodzi mi o inne kobiety, bo widzisz, przejmuję się losem innych, nie to co ty, że chcesz zabić własne dziecko. . . pojebana jesteś i tyle. . . o ogóle pod jakim względem ty tutaj innym ubliżasz nie wstyd ci?? jeszcze ujawniać się na forum ze swoim kurestwem?? a pisząc tego posta, który jest kierowany do mnie uniosłaś się dumą, że inne nie mogą mieć dzieci a ty możesz? tylko ciekawe dla czego już nie jesteś na tyle odważna żeby urodzić i wychować. . . napisałaś, że nie chcesz dziecka. zadecydowałaś o aborcji. . . to po co ty tu dalej siedzisz? nie lepiej zakończyć temat?? a nie kurwa ubliżać innym że ci prawdę piszą?? no ale cóż, jest nawet takie przysłowie: prawda w oczy kole. . .

ty podobno nie lepsza:D doczytalam ze sie puscilas jako malolata i masz dzieciaka. Kurweko hahaha, taka sama jak ja jestes tylko, ze ty urodzilas, pewnie dlatego ze o innym wyjsciu nie slyszalas.

Gość heloiza999
nie słuchaj ich bajek o depresji i bezpłodności nie bedzie cie skrobał rzexnik :o za duzo sięfilmów naoglądały wariatki :o a ten blog beznadziejny, poroniła nic i beczy

Gość gvngbvhnjv
gbkjnbm

Gość nie zal mi cie ladacznico
to co robilas to zwykla prostytucja. Zona jego powinna ci tak napierdolic zebys nie wstala. a kolesiowi powinna fiuta urwac.

Gówno o mnie wiesz i wymyślasz żeby być fajna?! nie tędy droga pizdo. . . i tak już masz przylepkę 'kurwa' i to na własne życzenie i tak już zostanie, co ci bardzo pasuje :) to chyba historia twojej matki. . . puściła się za małolata i ma dzieciaka :D i puszczasz to się ty i nie dopuszczasz do siebie myśli że inni mają dzieci chciane i kochane. . . dlatego najlepiej im naubliżać, bo po prostu zazdrościsz, a na swój przeruchany ryj to już w lustrze patrzeć nie możesz!

Gość ytghjb
kgt

Gość autorka i koniczynka to dwie
tepe gowniary i pyszcza na siebie:D chociaz nie, autorka dziwka prezentuje lepszy poziom niz ta druga:O To dopiero wstyd, byc ponizej poziomu dziwki:D Koniczynka gartulujemy:D

Jakiś chuj zrobił jej bachora a teraz będzie usuwać pustak. . . miałabyś kogoś kto by naprawdę cie kochał a nie tylko jebał to byś inaczej śpiewała.

czytajac ciebie koniczynka dochodze do wniosku ze jestes niezrownowazona:O szkoda mi ciebie bardzo. Nie bede cie juz obrazac, jestes chora psychicznie a takich ludzi zawsze bylo mi zal:(

poczytalam troche twoich wpisow i dlaczego ci nie chca pomoc skoro jestes chora? Przeciez wizyta u psychiatry nie kosztuje, a w twoim wypadku to refundacja obejmie pewnie tez i pobyt w szpitalu:(

A twojego poziomu to nigdzie zaznaczyć już nie można. . . :D zresztą żryjcie się tu dalej, ale to już beze mnie. . . szkoda czasu na wymienianie zdań z desperatką. . . to i tak do niczego nie prowadzi, a tej kurwie sprawia przyjemność jak ktoś jej ciśnie. narazie autoreczko. . . powodzenia w życiu, mam nadzieję, że wyrzuty sumienia wpierdolą cię żywcem. :)

Gość przeciez koniczynka to ta
patologia mloda mama co zebow dziecku nie myla i twierdzila ze patrzenie w lewo i prawo na ulicy to przedszkolak tylko musi:D to idiotka ktora wpadla.

Gość przeciez koniczynka to ta
wez stul sie gowniaro bo zaraz odgrzebie te tematy jak brudasie zebow dziecku nie myjesz a twoja rodzina to patologia:O w necie nic nie ginie.

Gość to jest mlodaa mamaa co we
wrzesniowkach kiedys pisala? Niemozliwe chyba co za rynsztok:O

Gość Ej cizia
Wiesz ile kobiet stara się o dziecko ? Ile musi przejść, żeby te upragnione dziecko przyszło na świat ? A taka cizia pójdzie da Dup** za pieniądze zajdzie w ciąże i jeszcze je usunie. Patologia jak można chodzić to chrześcijańskiej szkoły i być dziw*** ? Bo nie rozumiem

Gość Ej cizia
Wiesz ile kobiet stara się o dziecko ? Ile musi przejść, żeby te upragnione dziecko przyszło na świat ? A taka cizia pójdzie da Dup** za pieniądze zajdzie w ciąże i jeszcze je usunie. Patologia jak można chodzić to chrześcijańskiej szkoły i być dziw*** ? Bo nie rozumiem

Gość dbsflsnj
kfnlsd

Gość buhahajka
i co, rodzice Cie tak puszczaja na 2dni i pozwalaja zebys na noce nie wracala?? mnie by sie to w glowie nie miescilo, ale widac to kwestia wychowania jak kto swoim zyciem kieruje. ja zostalam wychowana jedynie przez mame ale uksztaltowala ze mnie kobiete z wartosciami. tez mialam chodzic do liceum katolickiego ale nie chcialam choc jestem wierzaca. ale co Ty robisz w takiej szkole!? dziwne

Gość Ale macie używanie!
Więcej liberalizmu! Jakbyście nie zauważyły to,żyjemy na świecie pełnym ludzi i każdy z nich jest inny. Czasem każde serducho wyrywa się i chce wierzyć ufać, ale nogi które nas noisą,czują grawitację i głowa wie że muszą twardo stąpać po ziemi. Niech rzuci kamieniem ten co jest bez winy:P Spokojnioe kochani,spokojnie! Żaden z was nie ma racji,ale się nie przejmujcie życie toczy się dalej!

Gość Ale macie używanie!
.

Gość gadag
nie wiem czy wybaczyłąbyś sobie usuniecie ,tyle par czeka na dziecko oddaj ze wskazaniem ,reszta sie ułóży

Gość Ale macie używanie!
Do autorki! Wiesz co ja robię kiedy nie jestem pewna co robić? Odcinam od świata i ludzi i wsłuchuje w siebie,próbuje sama sobie wszystko poukładac wedle tego kim jestem i na ile mogę sobie pozwolić-słucham wówczas każdego głosu który płynie z mojego serca a potem już nikogo więcej nie słucham chyba że sumienie podpowiada mi inaczej. Każda decyzja w życiu niesie za sobą jakieś konsekwencje. Jeśli ty będziesz słuchac innych a nie będzie to w zgodzie z tym czego ty chcesz to ci się to nieuda wszystko,bo nikt nie przeżyje życia za cebie.

Gość hgmvb
khkjh

Gość Ale macie używanie!
gadag tyle par czeka-ale ona nie ma na to wpływu.No chyba że któraś z tych par ją zaadoptuje da drugie życie i nowe szanse wzamian za to wielkie szęście jakie ona nosi pod sercem-ale to tylko w filmach :)