Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuknieta reklama

To forum zeszlo na psy!

Polecane posty

Gość żal mi was strasznie
I znowu niedzielę przesiedzicie na forum Oj widać widać jak mało do szczęścia wam trzeba Już ktoś tu napisał przede mną potrzebujące pomocy Aż o to krzyczycie mimo że nie widać A teraz wypierajcie się dalej i marnuje cały dzień na kafeterii

Gość DO EEeeee tam,
Bo generalnie Arabowie z półwyspu Arabskiego są bardzo przystojni - wyżsi od Europejczyków. "Chłopy jak daby", w przeciwieństwie do niskich Turków, Egipcjan, a Pakistańczycy to juz w ogole sa brzydcy i nie ciekawi:o

Gość jesli ktos nie ma
Do si-xa: "A ja jestem glupia bo nie zwiazalabym sie z zadnym islamista.. Ja doskonale Wiem ze slabe mam tu poparcie bo przyznaje sie do uprzedzen na forum gdzie prym wiedzie watek: Chlopak pakistanczyk." Nie dlatego sloneczko, jestes glupia. Masz prawo do wlasnej oceny, tak jak kazdy inny i masz prawo miec zdanie na temat : Nie zwiazalabym sie z islamista. Problem jednak polega na tym, ze ty nie wyrazasz swojego zdania. Ty UBLIZASZ innym osobom, ktore sa w takich zwiazkach, wskakujesz im z buciorami w zycie, przeżywasz, ze jak tak mozna... i ty oczekujesz szacunku? Przeciez sama nie szanujesz nikogo procz siebie, rodziny i osob, ktore sa zwiazane z jak to sie potocznie mówi "białymi". Pomijajac fakt na temat twojej niewiedzy dotyczącej ras i innych religii. Dlatego dziewczyny uwazaja cie za taka i owaka, bo rzeczywiscie na nic innego nie zaslugujesz. Mam nadzieje, ze moj przekaz dotarl do ciebie... :o

Gość Elora Danan
"Bo generalnie Arabowie z półwyspu Arabskiego są bardzo przystojni " To prawda i jest między nimi, a np. Turkami OGROMNA różnica w wygladzie zewnętrznym. Coś jak między Poalakami a Hiszpanami Tutaj Ararb z Pólwyspu Arabskiego: http://www.eftekasat.net/details.php?image_id=88133#.UZj7jrVA3tQ

Nie ublizam dziewczynom w zwiazkach z muzulmanami a tym bardziej nie wpierdalam sie im w zycie. Zacytuj gdzie cos takiego mialo miejsce.

Gość jesli ktos nie ma
Niestety nie zacytuje, bo tamte watki zostaly juz skasowane i dobrze o tym wiesz. Mozna napisac: "Nie zwiazalabym sie z muzułmaninem." Przeciez nie ma nic zlego w takim stwierdzeniu. Ja tez nie zwiazalabym sie z muzulmaninem, ale nie mam potrzeby paplania o tym co 5 minut. U ciebie jednak dochodzi : Nie zwiazalabym sie z muzulmaninem, bo... i wtedy dajesz popis swojego chamstwa, a to juz jest przegiecie. Tyle na ten temat

Przeciez mam prawo do swojej opinii. Nie ublizam nikomu w przeciwienstwie do was I ciebie. Ja nikogo nie atakuje a ty widze ze jestes jedna z tych co sie w tym lubuja. Nie zacytujesz bo nigdy nikomu nie ublizam po prostu. Cos ci sie pierdoli..

Gość Elora Danan
.

Przeciez mam prawo do swojej opinii. Nie ublizam nikomu w przeciwienstwie do was I ciebie. Ja nikogo nie atakuje a ty widze ze jestes jedna z tych co sie w tym lubuja. Nie zacytujesz bo nigdy nikomu nie ublizam po prostu. Cos ci sie pierdoli..

Gość Elora Danan
.

Gość nmnb
sixa największy pustak na kafe

Gość Elora Danan
upo

I to ja niby ublizam... Pfff nie rozsnieszajcie mnie juz :)

Gość Elora Danan
upo

Gość jesli ktos nie ma
Ech, non coz, widac, ze nic a nic nie zrozumiałas z mojego przekazu, chociaz staralam sie wyjasnic jak najprosciej. Wybacz, ze nie chce mi sie wertowac forum w poszukiwaniu twoich postow ani pisac do moderacji o skalenie mi watkow, ktore usuneli. Az tak bardzo mnie nie krecisz ;) Jeden twoj cytat dzisiaj rzucil mi sie w oczy: "Ty zapewnie uwazasz sie za madra bo tolerancyjnie dajesz d**y jakiemus muslimowi.. " Wiesz, kiedys cie nawet lubilam, a teraz w ogole z toba nie pisze, bo sie nie da. Zmienilas sie. Nie wiem czy jestes pod czyims wplywem czy co, ale kiedys bylas w miare ok, a teraz stalas sie wulgarna. Nawet w stosunku do tych, ktorzy ci normalnie pisza.

Nie pisze normalnie do nikogo kto zaczyna ze mna rozmowe wyzywajac mnie od glupich, pustych itd. Odgryze sie chamsko bo nie jestem zadna swieta zeby dawac po sobie jezdzic jak po szmacie w imie zbawienia. Amen.

Gość popychacz postow
gg

Gość Profesor123
A co was obchodzi cudze zycie? kto z kim jest w zwiazku? Patrzecie na swoje zesrane zycie i to wypisujecie do badz co badz polakow. Skad wy kurwa szczury polskie jestescie ? Nic tylko zalozyc wam kaganiec i wyslac nago do kamienilomow, pierdolone polskie scierwa. powinni wam zabrac paszporty za brak mozgu.

Gość Profesor123
A poza tym nikt was nigdy nei zaakceptuje w polsce ze jestescie z obcokrajowcem a co gorsza ciapatym arabem czy innym kolorowym. to tylko wam sie wydawalo , ze to jest jakis luksus. A tu wyszlo co innego. Taki KLOPS w zyciu. No coz trzeba bylo skonczyc podstawowke przynajmniej. A tak to zamknij morde jedna z druga i spierdlaaj obrabiac ciapatego meza.

Gość pani szczekaczka
odkurwij się od psów patolu

Gość upupupupup pupupu
------Nie jestem zadna swieta zeby dawac po sobie jezdzic jak po szmacie------- Buhahahah si-xa :D :D :D :D jezdzic to ty po sobie dajesz przez twojego konkubenta i to od kilku lat :D :D 🖐️

Gość Polaczkowo jak zwykle
Polaczku wyżej: A dlaczego tylko Polakow to tak boli, ze Polki wychodza za maz za arabow, ciapatych? Jakos faceci z innych krajow w ogole sie takimi rzeczami nie przejmuja ale zakompleksione Polaczki jak zwykle musza dac upust swej agresji. Takie polaczki bidaczki. No przykro ni kawalerze, ze polskie kobiety wola Arabow niz np.ciebie. Widac nawet taki Arab ma wiecej do zaoferowania niz Polaczek pijaczek siedzacy na babskim forum 🖐️

Gość hiehiehie
a co kogo obchodzi Polska? Buhahaha chlopie cos ci sie pomylilo :D a, i w dupie mam czyjas akceptacje. W szczegolnosci takiego zasranego polaczka jak ty. Podstawowka? A ty wiesz wogole co to? Czy 6 klas to dla ciebie za wysoka poprzeczka>? Baran :D

Gość bita smietana;
Sixa wybacz ale jesteś starsznie pusta. Moja wina ze twoja mentalnosc stanela na poziomie nastolatki? Przeciez ty z soba nic prawie nie reprezentujesz. Niby jestes matka ale jak cie obserwuje twoje wypowiedzi to mam wrazenie ze masz 18 lat i pochodzisz z niezlej patologii. Nie umiesz nic konkretnego napisac. Nie umiesz nawet odpowieziec tylko cieszysz sie caly czas. Uwazasz sie chyba za prawdziwa gwoazdke z kafe. Jak nie wyszło w zyciu to mozna byc kims na kafe? Rozwalasz mnie twoje podejscie jako kobiety po 30 jest smieszne. Nie dziwe sie ze jestes tu przedmiotem kipin i zartow

Gość Ajmn
.

Gość bita smietana;
Twoj dzieciak kiedys wejdzie w archiwa kafe i zobaczy ze jego matka byla glownie tematem niewybrednych zartow, i zabawy bo do tego sie nadajesz do zabawy i zartowania do nic ciekawszego nie. z toba jedynie o czym mozna popisac to o seksie, o kosmetykach o tym jak zdobyc anglika i siedziec z tylkiem w domu, bo anglik zarobi na blyszyki i lakiery

Gość no litosciiii nie moge z was
Buhahha no ja nie wiem co wy byscie wszystkie sobie zrobily jakbyscie sie spotkaly w realu? Pewnie byscie sie lały a najbardziej kopałaby si-xa. Widac po niej, ze to chuligan :D