Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśniowy sen

Mieszkanie z mężem po zdradzie.Nic miłego ale nie mam wyjścia

Polecane posty

Gość wkurwiony facet
Raz jedno dziecko ma 1,5 roku innym razem 2 lata. Drugie dziecko raz ma 2 miesiace innym razem 1,5 PRPWOKACJA

Gość Baśniowy sen
Majka a może mój nick ma podłoże psychologiczne ? Zresztą mniejsza z tym bo postaraliście się by mój temat zniszczyć . Te podszywy i w ogole .Dzięki . Was to bawi więc bawcie się dalej

Gość wkurwiony facet
Podłoże psychologiczne ? Mitomanko obudź się, na kafeterii nie takie prowo denne już było. Tamte miały coś z sensem i logiką. Była fabuła, były konkrety i była akcja. A ten topik tak samo jak ty jest bezpłciowy.

Gość domatorka razy dwa
wkurwiony facet ale ty glupi jesteś :D Widać , że większośc zycia spędzasz na kafe :D 'Tamte miały coś z sensem i logiką.Była fabuła , były konkrety i była akcja " buhahahahahaha :D Czyli krotko mówiąc ktoś tamte tematy ładnie obmyślił by takie gówno jak ty łykało jak młody pelikan .Żenada A pomyslałęs idioto, że ten temat autorka nie wymysliła by ładnie wyglądał tylko napisala tak jak jest naprawdę ? DEBIL I TYLE

Gość wkurwiony facet
Do domatorki. Gówno to ty łykasz jak wynika z tego prowo Ale bujaj się dalej cipowata naiwniaczko.

Gość szkoda słów po prostu
No i proszę jak się gimgówno wzrusza Baśniową jawą. domatorka razy dwa ty sama walisz takie smuty spermopołykaczko że aż dupę autorce ścisnął. Zobacz jak się zmyła. Pomysłu jej zabrakło. Takie głupie pizdy jak ty zawsze pierdolą jakieś głupoty jak wiocha w maglu.