Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaGrubsza93

Stare Panny- łączmy się :)

Polecane posty

Gość DziewczynaGrubsza93
łowca pasztetów Raczej nikt nie skorzysta z Twojej oceny ;) A poza tym nie hejtujcie.. Miało być dla starych panien, a nie dla ludzi, którzy chcą innym zrobić na złość..

Gość Polkaaaaaa
...

tak czytam i czytam te posty i właściwie nie wiem co myśleć o "staropanieństwie" - właściwie na znalezienie miłości jest czas...a najgorsze to chyba przestać wierzyć choć mając kompleksy na punkcie swojej urody nie jest to takie łatwe a mi w znalezieniu drugiej połówki przeszkadza fakt iż wyszłam bardzo poraniona z ostatniego związku i teraz boję się nawiązać bliższe relacje z facetami...a poza tym który by chciał czekać z seksem do ślubu:P

Gość nie jestem starą panną
ale się odezwę: wierzę i wiem ,że "każda potwora znajdzie swego amatora" .Żeby się o tym przekonaćwystarczy popatrzeć na ulicy :)

Gość DziewczynaGrubsza93
Przestaliście hejtować, to się podszywacie? Jeśli temat Was nie dotyczy nie musicie od razu robić komuś na złość.. Ale nie każda "potwora" chce jakiegoś adoratora.. Wiesz, im dłużej jest się samemu tym rosną wymagania.. Pozdrawiam ;)

Gość DziewczynaGrubsza93
Pierwszy chciał seksu, a ja miałam 16 lat i po półtora roku związku (sypało się, ja się całowałam z innym) zostawił mnie dla swojej sąsiadki, która po miesiącu zaszła w ciążę. Teraz ma żonę i dwójkę dzieci:P Później było czterech tak na miesiąc góra, początki fajnie, ale w końcu okazywałam się za bardzo "zazdrosna, wymagająca itp," Później był jeden z którym rozstawaliśmy się i wracaliśmy do siebie.. On słuchał rapu i miał nie za fajne towarzystwo i ostatecznie nam nie wyszło (ostatnio pisał, że zarabia 3000 itp. i tym mnie zraził na zawsze). Później był kolejny na 1,5 roku było wszystko cudnie.. Pracę miał, "złota rączka", czuły, dbał o mnie, martwił się, słuchał moich rad i sam potrafił poradzić i się zrobiło... Nudno.. Zerwałam z nim w marcu 2012, ale do dziś mamy kontakt. Później był chłopak ze wsi :P Inteligentny, dogadywaliśmy się, bardzo mu się podobałam (przynajmniej tak twierdził), jego rodzinka mnie uwielbiała, ale skakał za mną więc nim "pomiatałam". Jak czegoś odmawiał to zrywałam i tak wyszło w 3 miesiące 6 razy.. Stwierdził, że też ma uczucia i nie da tak więcej. A ostatni był na "otarcie łez"... Taki głupi! Przystojny, ale tępy niemiłosiernie.. Zerwałam i wstyd mi nawet za ten związek.. To na tyle

hmm to faktycznie, paru ich miałaś, więcej niż ja, ja miałam w sumie 3...z tym, że z pierwszym spotykałam się raptem 3 tyg bo chciał isc do lozka wiec dostał kosza, z drugim byłam 1,5 miesiąca, ale ten bał się iść ze mną na wesele wiec tez dostał kosza , no i ten ostatni bylam 8 miesięcy, zerwałam bo wkurzał mnie jego brak kultury...zreszta nie bylam pewna swoich uczuc i chcialam dac sobie czas czy to wlasciwie ten...a kiedy postanowilam z nim sprobowac jeszcze raz...bylo juz za pozno...zreszta kolezanki go podburzyly przeciwko mnie i znalazły mu nowa panne w niecale 2 miesiace po naszym rozstaniu, we wrześniu mają brać ślub...ehh

hmm to faktycznie, paru ich miałaś, więcej niż ja, ja miałam w sumie 3...z tym, że z pierwszym spotykałam się raptem 3 tyg bo chciał isc do lozka wiec dostał kosza, z drugim byłam 1,5 miesiąca, ale ten bał się iść ze mną na wesele wiec tez dostał kosza , no i ten ostatni bylam 8 miesięcy, zerwałam bo wkurzał mnie jego brak kultury...zreszta nie bylam pewna swoich uczuc i chcialam dac sobie czas czy to wlasciwie ten...a kiedy postanowilam z nim sprobowac jeszcze raz...bylo juz za pozno...zreszta kolezanki go podburzyly przeciwko mnie i znalazły mu nowa panne w niecale 2 miesiace po naszym rozstaniu, we wrześniu mają brać ślub...ehh

Do starej matrony --> Masz 23 lata i nazywasz siebie starą? To co w takim razie będziesz o sobie mówić w wieku 30 lat? Babuleńka? I co to za znaczenie czy jesteś dziewicą czy nie? Czy strata dziewictwa to jakieś wyjścigi? Im szybciej tym lepiej? Chyba ważne jakim jesteś człowiekiem, a nie czy jesteś dziewicą.

Gość radoslaw2532
sa tu jakies "stare panny" z mazowieckiego ? :)

Gość stara matrona
Czy ja mówię, że wszystkie straciły tylko nie ja? Nie. Chodzi mi o to, że faceci różnie reagują na ten fakt. Niektórzy są zadowoleni a inni myślą sobie, że coś musi być z nią nie tak skoro do tej pory z nikim nie była. Ja nie powiem, że nie mam powodzenia u facetów. Wielu się mną interesuje chociaż pięknością nie jestem. Najbardziej wkurza mnie pytanie "czemu taka fajna dziewczyna jest sama?" też chciałabym wiedzieć. Kilku mi powiedziało, że gdybym przestała wybrzydzać to już dawno miałabym faceta ale ja nie chce być z kimś tylko po to, żeby być. Jeśli ktoś mi nie odpowiada to nie będę z nim i nie będę się do niczego zmuszać. Ja też zostałam olana przez kilku i żyję a najbardziej chciałabym spotykać się z tym, który jest nieosiągalny dla mnie.

Gość stara matrona
Czy ja mówię, że wszystkie straciły tylko nie ja? Nie. Chodzi mi o to, że faceci różnie reagują na ten fakt. Niektórzy są zadowoleni a inni myślą sobie, że coś musi być z nią nie tak skoro do tej pory z nikim nie była. Ja nie powiem, że nie mam powodzenia u facetów. Wielu się mną interesuje chociaż pięknością nie jestem. Najbardziej wkurza mnie pytanie "czemu taka fajna dziewczyna jest sama?" też chciałabym wiedzieć. Kilku mi powiedziało, że gdybym przestała wybrzydzać to już dawno miałabym faceta ale ja nie chce być z kimś tylko po to, żeby być. Jeśli ktoś mi nie odpowiada to nie będę z nim i nie będę się do niczego zmuszać. Ja też zostałam olana przez kilku i żyję a najbardziej chciałabym spotykać się z tym, który jest nieosiągalny dla mnie.

Gość stara matrona
Nie wiem co powiem o sobie jak będę miała 30 lat ale sądzę, że im jestem starsza tym coraz trudniej będzie mi kogoś znaleźć. W domu nie siedzę i nie izoluję się od ludzi, lubię imprezy, wypady do kina czy takie tam inne a jak widać to niczego nie zmienia. Jeszcze małą nadzieję mam ale to wszystko jest dla mnie jakieś takie nierealne...

Gość DziewczynaGrubsza93
To ja imprez nie lubię, a do kina saa nie pójdę :P A co do Was to ja zazdroszczę Wam dziewictwa.. Też bym chciała być dziewicą..

Gość Bardzo Stara Panna
To prawda,że z wiekiem wymagania rosną,wiemy juz czego chcemy i nie zgadzamy się na byle co,byle było.Wiemy też czego nie chcemy-złego traktowania,lekceważenia,obojętności,wykorzystywania,czyli tego,co znosi (śmiem twierdzić)wiekszość kobiet w związkach:( To prawda też ,że z wiekiem coraz trudniej poznać kogoś ,bo nawet równolatek (40) rozgląda się za 30-latką,a w dodatku mało który Polak w średnim wieku jest szczupły,zadbany i na poziomie.

Gość DziewczynaGrubsza93
Ano wiem jak to jest. 20+ latków nie ma wcale takich w moim typie.. Mentalnie to ja pasuję do 30+latka, ale przecież z takim nie będę.. Jak wieczór ? :)

Gość DziewczynaGrubsza93
Ano wiem jak to jest. 20+ latków nie ma wcale takich w moim typie.. Mentalnie to ja pasuję do 30+latka, ale przecież z takim nie będę.. Jak wieczór ? :)

tge3tye34 - możesz nie wierzyć, ja na swój wygląd nie narzekam. Mam 164 wzrostu, ważę 55 kilo, mam duży biust, wcięcie w talii, fajny tyłek, długie rude włosy, duże usta, w miarę ok twarz i nie uważam się absolutnie za paszteta. Gdybym chciała byle kogo, byle mnie tylko bzykał, to miałabym 10 na strzelenie z palca. Problem w tym, że nie chce być z byle kim, bo nie jestem desperatką. Ale myśl sobie co chcesz, dla ciebie mogę być nawet pryszczatym wielorybem z łysiną i siedmioma podbródkami. Zwisa mi to :)

Gość Łukasz3013
Drogie Panie brak wam zdecydowania ale rozumiem was :) kazdem moze sie zdarzyc !! nikt nie jest idealne i wy tez nie wiec patrzcie sercem a napewno znajdziecie faceta kochanego i dobrego

Łukasz3013 - z tym, że nie każda go szuka. Strasznie mnie to bawi, jak ludzie uważają, że laska bez faceta jest nieszczęśliwa.

Gość DziewczynaGrubsza93
Nam będzie dobrze :) My dzielne kobitki jesteśmy :P

ja odkąd jestem sama a mija od rozstania prawie 14 miesięcy to ludzie patrzą na mnie z politowaniem, że tamten wybrał inną, że mnie zostawił, że nie zasługuje na nikogo...

a najgorzej kiedy ludzie przy mnie gadają o tym, że mój eks się żeni...i za każdym razem wbijają mi nóż w serce...płakać mi się chce

Gość DziewczynaGrubsza93
Olej! Ja właśnie piszę z żoną od mojego eks na fb ;)

Dziewczyno, wkręcasz sobie jakieś paranoiczne myśli. Naprawdę nikogo nie obchodzi, kogo aktualnie dyma Twój ex, zapewniam Cię. Nie rozumiem czym się przejmujesz, zostawił Cię, widocznie mu nie pasowałaś. Szukaj takiego, któremu przypasujesz z wzajemnością albo odpuść i popracuj nad samooceną. Zanim zaczniesz myśleć o facetach.

Gość Polkaaaaaa
Dlaczego moje wpisy sa kasowane? 😠

Gość gfderb
na tym forum jest kilku prawików przemek22 merevin prawictwo pospolite leviathan macie szanse wyrwać jednego