Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YankoMjuzikant

Oto moje wymagania wzgledem kobiety

Polecane posty

Gość mpo ve
mvo-4

Gość abcdefabcdefg
yanku oprócz wlasnego samochodu, mieszkania i umiejętnosci gotowania to spelniam twe wymogi oto jestem

Gość aaaaktoto
najpierw mówisz, że chcesz lewaczkę, a potem, że szukasz żony. Zdecyduj się. Lewaczki nie biorą ślubów, one walczą o związki partnerskie :D

Gość ja mniej niz polowe spelniam
i na zainteresowanie mezczyzn nie narzekam;)

Gość spelniam wszystkie punkty
oprocz wieku (20lat) a co za tym idzie wyksztalcenia i mieszkania. ORAZ jestem wierząca,jednakże nie przesadnie:) poglądy prawicowe, nienawidzę tuska i tej całej zgrai idiotow doswiadczenie dosyc duze jak na moj wiek ALE..... Nie jestem desperatką i nie szukam przez net :) I gustuję tylko w mezczyznach starszych max 5 lat :) Nie byłabym z dziadkiem. 🖐️

Gość Atrakcyjnyszatyn5162
Ha ha ha

Nie czytając topiku.. :D Wymagania, należy najpierw postawić sobie. :P

Gość Koralina90
Ja też. Oblech jeden

Gość z tej przyczyny
Mam 168 cm, ważę 54 kg. Biust mam chyba duży, ale nie monstrualny, jestem blondynką. Podwójny magister ;) Mam swój samochód, spłacam domek. Zarobki mam wyższe niż 2000. Jestem agnostyczką o lewicowych poglądach, dobrze gotuję i znam cztery języki, ale nie mam jakoś szczególnie bogatego doświadczenia seksualnego, żadna ze mnie latawica. To może sprawdźmy, czy Ty mieścisz się w moich warunkach: - waga - ok. 100 kg czystych mięśni - minimum 185 cm wzrostu - brunet z wyrzeźbioną klatą - wykształcenie wyższe techniczne - swój samochód i mieszkanie - zarobki - byle nie mniejsze od moich - wiara dowolna pod warunkiem, że nie będzie to miało na wspólne życie - musi być oczytany - musi umieć dyskutować wysuwając argumenty i kontrargumenty, bardzo lubię zaciekłe dyskusje - musi być na poziomie, nieobca kultura wysoka - nie toleruję mężczyzn zniewieściałych, musi znać granicę między dbaniem o siebie a kobieceniem