Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laminossa

Do facetów - czy małe piersi też są podniecające dla Was?

Polecane posty

powiem tylko tyle - on mi mówi , że jestem piękna, takie tam, ale w kwestii cycków zawsze powie , że wiadomo , że większe są lepsze , ale te też ok , to jest stała śpiewka

Gość taka lala
a ile ty masz lat

Gość powiem tylko tyle
niedojrzały małolat nie daj siętraktować przedmiotowo albo mu powiedz że większe penisy lepsze, zobaczysz co sie stanie:)

Laminossa czy to twój partner ma 20 cm. fiuta? :D posłuchaj rad pomarańczy:D powiedz mu, że ma małego :classic_cool:

Gość taka lala
17?

Gość taka lala
:)

Gość Lifestyle
A ja uwielbiam małe piersi są super,a dziewczyny z małymi piersiami są bardzo namiętne i bardziej się starają.Zawsze szukam dziewczyny z małymi

przestańcie już o tym "staraniu się":-o wygląd nie ma nic do rzeczy, każdy komu zależy stara się😴 jak przestaje zależeć to mijają też starania 😴 i wtedy ma wyjebane:)

Duże oczywiście lepsze, ale wszystko zależy od posiadaczki piersi, do niektórych duże nie pasują. Poza tym z własnego doświadczenia wiem, że dziewczyny z małymi piersiami maja większy temperament. dorobiłem sobie taka ideologię, że podświadomie rekomopensują te małe piersi :D

Gość co podpowiem:
jesli chcesz miec ladne, zaokraglone piersi i ich zasys nawet bez stanika, to rob pompki! serio. mi to bardzo pomoglo. robilam pompki dla ogolnej kondycji i potem zobaczylam ten niesamowity efekt uboczny :D 30 pompek dziennie. teraz mam widoczny zarys 'przeciecia' pomiedzy piersiami nawet bez stanika, a pusz-upy wywalilam, bo wygladaja groteskowo :) stanik powiekszyl mi sie o jeden rozmiar. w ogole cala klata/plecy mi sie ladnie wyrzezbily, ogolnie jest powiekszony rozmiar, ale nie ma jakiejs niekobiecej muskulatury, tylko ladny ksztalt 'trojkatnych' plecow.

Mam 18 lat. Z tymi pompkami bardzo ciekawe , muszę spróbować koniecznie ; ) tak , ma 20 cm to trochę dziwnie mu mówić , że ma małego.. Nie wiem jak to dokładnie z tym temperamentem , ale staram się jak mogę :D

Prędzej mogłabym się czepiać jego klatki piersiowej , bo ma szczupłą , niewyrzeźbioną ;p ale mam być taka wredna ? ;o

Chociaż i tak B to za małe żeby miały się złączyć ze sobą :D

Laminosa masz 18 lat? ? No to żyj kobieto pełną gębą, to ty zmieniaj facetów w tym wieku jak rekawiczki, ucz się rzemiosła bycia KOBIETĄ :)

Laminossa No jak po co, żeby odkrywać jaki typ Ci pasuje najbardziej . To Ty wybierasz sobie faceta .!

laminossa, po pierwsze, to najważniejsze, czy masz wrazliwe te piersi. wiele kobiet ma duży rozmiar, ale zero czucia na przykład w sutkach. ja też mam małe piersi, ale bardzo aktywne i to moim zdaniem jest w seksie ważniejsze. a faceci co się lubią wtulać w wielkie piersi jakoś nigdy mnie nie pociągali, szczerze powiem :-D wolę takich, którzy preferują szczupłe i wysokie dziewczyny, mięśnie ponad miękkością, jędrność ponad wielkością, a tutaj B to norma raczej. pomyśl też, że wiele dziewczyn z takim obfitym biustem beznadziejnie wygląda bez staników. piersi są takie ciężkie, że grawitacja je nieubłaganie wyciąga. znam osobiście dziewczyny, które nie chcą się kochać bez stanika. to jest dopiero dramat. osobiście nienawidzę biustonoszy :-) chyba, że takie dekoracyjne, których zadaniem jest wywołanie natychmiastowego ich zdjęcia :-P pewnie jesteś młoda, zmienisz jeszcze tego przytulacza na amatora małych jędrnych piersi i będziesz dowartościowana :-P

co podpowiem, robisz 30 pompek?! szok. ja jestem bardzo wysportowana, ale po 15 pompkach prawidłowo wykonananych - wysokich z całkowicie napiętym całym tułowiem - mam całkiem dosyć. dodam, że na przykład 100 brzuszków robię bez żadnego problemu, bez trudu. pompki to może być za ambitne ćwiczenie dla niektórych dziewczyn, choć rzeczywiście ładnie poprawiają napięcie mięśni klatki, dla mniej usportowionych polecam ćwiczenie tych mięści przez wielokrotne mocne zaciskanie dłoni złożonych jak do modlitwy na wysokości mostka.

co podpowiem, robisz 30 pompek?! szok. ja jestem bardzo wysportowana, ale po 15 pompkach prawidłowo wykonananych - wysokich z całkowicie napiętym całym tułowiem - mam całkiem dosyć. dodam, że na przykład 100 brzuszków robię bez żadnego problemu, bez trudu. pompki to może być za ambitne ćwiczenie dla niektórych dziewczyn, choć rzeczywiście ładnie poprawiają napięcie mięśni klatki, dla mniej usportowionych polecam ćwiczenie tych mięści przez wielokrotne mocne zaciskanie dłoni złożonych jak do modlitwy na wysokości mostka.

Małe piersi? Mnie w ogóle nie kręcą.:O Ale to zupełnie nie przeszkodziło mi przeżycia najpiękniejszych chwil, właśnie z kobietą, która wręcz mi to wmawiała że ma małe. Miałem to w duupie, lubiłem Jej towarzystwo, jej sposób bycia, można by setki, tysiące wymieniać jak było mi miło... Nie chcę oceniać ludzi tylko po wyglądzie, to ma przykuć tylko moją uwagę. I tylko niepotrzebnie rozproszą moją uwagę. :P :P

Gość łobserwer
małe piersi są atrakcyjne dla facetów homo-niepewnych, dla czystych samców muszą być przyzwoitej wielkości

nowy w mieście - ale to jest forum o życiu erotycznym, a nie o uczuciach. rozmawiamy, czy małe piersi są pociągające dla niektórych mężczyzn. łobserwer - ale teoria :-D wiesz, mam 35 lat i mogę ci z perspektywy czasu jako posiadaczka małych piersi dać słowo, że nie masz racji. jest grupa mężczyzn, którzy nie spojrzą na kobietę powyżej 60 kg wagi i poniżej 170 cm a jednocześnie nie są wielbicielami silikonu. i w tej grupie dziewczyn B to jest standard, przy proporcjonalnej sylwetce. dla każdego coś miłego, świat jest różnorodny.

w temacie pompki - nie wygłupiaj się nawet - chyba że koniecznie chcesz sobie zafundować raka piersi

vendea - zgodzę się , że są tacy faceci ,bo nawet z moim kolegą ( nie interesuje mnie on ;d ) kiedyś rozmawiałam o nim i mówił, że woli mniejsze :p ale jednak większość jak widać nawet w odpowiedziach woli te duże :x i ja też na takiego trafiłam, więc w tym przypadku to katorga :c

Gość łobserwer
vendea - ależ oczywiście, że są tacy, którzy spojrzą/nie spojrzą na coś z tym, że propagowanie androgynizmu i chudości jest domeną środowisk o przewadze osobników homo, ot i tyle

lami, ty masz 18 lat i pewnie jeszcze wiele razy zmienisz partnera. w ostateczności, gdybyś jednak stwierdziła za kilka lat, że twoje B ci nie wystarcza, zrobisz sobie operację. osobiście nie cierpię silikonu, ale mam koleżankę, która sobie powiększyła z A do C i jest bardzo zadowolona.