Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laminossa

Do facetów - czy małe piersi też są podniecające dla Was?

Polecane posty

jak juz sie wkurwisz zapraszam na wspolną laktacje nie czekaj az sie cos zmieni, bo sie nie zmieni, a ty przeczekasz swoj czas

Gość zołzaaaaaa
Co Wy się martwicie cyckami :P Każdy lubi co innego przecież, mój np nie zwraca uwagi czy rozmiar a , b czy c-d, dla Niego ważniejsze są zadbane stopy :P Fetyszysta mój :D

Gość zołzaaaaaa
Co Wy się martwicie cyckami :) Każdy facet lubi co innego, mój nie patrzy czy rozmiar a, b czy c-d, woli zadbane stopy :P Fetyszysta mój wspaniały :) Więc głowa do góry, nie ma się co martwić

Gość Xarturos
brakuje Ci dobrego seksu, nie masz siły partnera boli głowa STOP. zmień to wchodząc na stronę WWW.XARTUROS.NET.PL

Gość gośka- samośka
większosć woli większe ale to nie znaczy że akurat nie trafisz na faceta co lubi małe po za tym czasem możesz być zadowalająca swojego faceta z braku laku i braku lepszej kobiety i też możesz mu się podobać

Gość LED ENERGOOSZCZĘDNE !!!
Co Wy się martwicie cyckami Każdy facet lubi co innego, mój nie patrzy czy rozmiar a, b czy c-d, woli zadbane stopy Fetyszysta mój wspaniały Rozbroił mnie ten tekst :D:D:D dobre

Gość 3464357347843
7437437437347 dzwońcie !!!

Gość LED ENERGOOSZCZĘDNE !!!
zołzaaaaaa Myślałęm że kobiety nie lubią fetyszystów kobiecyh stópek :D przyznam że mi się też podobają al nie mam bzika na ich punkcie :D

Gość 543654w
gfdgsdfg

Gość zołzaaaaaa
Mi ten fetysz nie przeszkadza, bo sama o stopki lubie dbać :) Biust mam 75 b, więc bez szału, trzeba nadrabiać czymś innym a nie się załamywac :D :P

Gość kkkkkkkikikiki___
kogo obchodzi co Ty lubisz :) jasne ze brnąć nie narzekam na swoj związek ale jak coś wiem gdzie Cie szukac hahah ;) pzdr

witam exjuzmi przypominasz mi kogos z dziecinstawa moglabys mi wyslac swoje nagie zdjecie ? zdaje sobie sprawe, ze nie porywam tym co pisze ale robie to z mojego zasranego obowiązku wiec nie oczekuj cudow

kkkkkkkikikiki nie narzekam na swoj związek ale jak coś wiem gdzie Cie szukac hahah pzdr x ten mail w stopce moze byc za jakis czas nieaktualny wyslij mi swoje zdjecie ze swojego codziennego maila a ja odpisze ci z mojego maila osobistego w ten sposob nie stracimy ze sobą kontaku przez najblizsze kilka lat, jakby co

zbieram ślimaki - chyba masz na myśli, że nosisz STANIK 60E. to znany zabieg przy niewielkim biuście, żeby ciasnym obwodem i dużą miską "zagarnąć" więcej ciała do biustonosza i prezentować się w takim staniku pełniej niż bez niego. to tłumaczy twoją opinię, że twoje piersi są nie za duże. prawdopodobnie bez "zagarniania" masz normalne B i obwód pewnie około 70 - 75, czyli standard. uwierz mi, bo mam przyjaciółkę z prawdziwą piersią E, to jest kawał biustu. ja jestem przeciwniczką staników, które kompletnie zmieniają geometrię biustu. jaki sens w takim zabiegu? po zdjęciu biustonosza wygląd się diametralnie zmienia. jak już pisałam mam koleżanki, które nie chcą zdejmować staników kochając się. to jest pierś wielkości B: http://spamwithfangs.com/erotic-photos/2009-02-04-nipple-bite.jpg

Gość shaF .87
vendea głupoty gadasz...pierwsze słyszę ,żeby z miseczki b można było skoczyć na E. Ja też mam 60 pod biustem i piersi , uwaga F ! i są to piersi małe...o wiele mniejsze od kobiet , które mają D z obwodem 75...i niczego nie kamufluje stanikami bo po prostu inne biustonosze na mnie nie pasują. "chyba masz na myśli, że nosisz STANIK 60E." a co innego ona może mieć na myśli :D ? Nie ma czegoś takiego jak rozmiar biustu , są tylko rozmiary staników.

Gość kkkkkkkikikiki___
exkjuzmi pisz do mnie po polsku prosze bo nie rozumiem Twojego bełkotu skarbie :)

shaf, no właśnie pisałam o tym - kiedyś nie było tego problemu, bo miseczka oznaczała wielkość piersi. i E to była duża pierś. teraz jest nowa moda na ekstremalne przemiany sylwetki biustonoszami nowoczesnymi i pojawiły się staniki 60E czy 65F - które niewielkie piersi przerabiają na większe. miseczki mają wcale nie takie duże jak "normalne" E i F, tylko o innym kształcie i zadaniu - zagarniania piersi, tak aby wydawały się pełniejsze. ale to pic na wodę fotomontaż, jak tylko stanik się zdejmie :-)

Gość daj sobie czas, to tak jest
mnie bardziej podniecaja tylki, piersi to trzeciorzędna sprawa

Gość shaF .87
vendea heheeh bez urazy ale jestes glupia albo masz bardzo mala wiedze :) co to znaczy "normalne" E i F ? :) Wytłumacz mi ? 80 F jest normalne a 70 czy 60 F nie jest normalne , tak :) ? Moje piersi nie wchodzą w D,E bo to są za małe miseczki a obwod nosze 60 nie dlatego zeby cos sobie powiekszyc tylko dlatego ze tyle mam w talii :) Gdybysmy wszytskie miały 75 pod biustem nie było by po co w ogóle stwarzać rozmiarówek ! :) Btw, noszę miękkie staniki a nie zadne pusupy wiec w moim przypadku nic nie uwydatniam :) a inny obwod nie zaloze bo jestem za szczupla.

Gość kkkkkkkikikiki___
ekskjuzmi, debilko to wytłumacz mi jak rozumieć Twoje "paluszek Ci sie jaka przedstawicielko swiata?" :D Prosze , wytłumacz mi to jak chłop krowie :)

Gość shaF .87
vendea to przecież normalne ,że F przy 60 to inna miseczka niż F przy 80 , co nie zmienia faktu ,że i to i to jest F. nie ma "normalniejszego" F.

Gość shaF .87
teraz jak będę chodzić do sklepów i kupować stanik będę mówić, poproszę ten "nienormalny" rozmiar 60F :O ch*j ze inne na mnie nie pasują :O

shaf, po co te emocje i epitety? ja mam 35 lat, ty pewnie 10 lat mniej, za moich czasów miseczka E to była tylko i wyłącznie duuuuuuża miska. nie było takich wynalazków jak te nowoczesne biustonosze, które ty nosisz 60E czy 60F gdzie miska jest nieduża, ale inaczej ukształtowana i inaczej leży. potwierdzam, że korzystniej te biustonosze wyglądają. noś i ciesz się, że masz wybór. i pozwól innym nie nosić :-D:-D:-D

Gość Masz nie tego faceta co trzeba
Ja mam naprawdę duże piersi, kompleksy przez pół życia przez nie (o takich cyckach tu pisze się wstrętne rzeczy typu wymiona itp. :O ). Mam mężą, przy nim nigdy się nie wstydziłam, wiedziałam że je szczerze uwielbia, że zakochał się we mnie między innymi dlatego, że kręcą go właśnie takie kobiety (pod takim względem tez się ludzie dobierają w pary - żeby na siebie działać także seksualnie). Nie wiem, jak można dziewczynie powiedzieć , że jej piersi "mogą być". Twój facet chyba za to "nie może być" Twoim facetem, a przynajmniej nie powinien. Pół tej planety facetów zapewne uznałaby Twoje piersi za cudne, a Ty wybrałaś takiego, który Ci mówi, że one ujdą w tłoku :O Nic dziwnego, że masz kompleksy, ale to nie przez piersi, tylko przez FACETA. Same sobie dziewczyny robicie kuku. xxx Nawiasem mówiąc - nie ma czegoś takiego jak rozmiar B. Miska B ma różną wielkość, zależnie od OBWODU. Mało kto się zna na prawidłowej rozmiarówce staników i mało kto kupuje je dobrych firm (dobra firma to bynajmniej nie na przykład "triumph" i tego typu szajs).

Gość Masz nie tego faceta co trzeba
Ja mam naprawdę duże piersi, kompleksy przez pół życia przez nie (o takich cyckach tu pisze się wstrętne rzeczy typu wymiona itp. :O ). Mam mężą, przy nim nigdy się nie wstydziłam, wiedziałam że je szczerze uwielbia, że zakochał się we mnie między innymi dlatego, że kręcą go właśnie takie kobiety (pod takim względem tez się ludzie dobierają w pary - żeby na siebie działać także seksualnie). Nie wiem, jak można dziewczynie powiedzieć , że jej piersi "mogą być". Twój facet chyba za to "nie może być" Twoim facetem, a przynajmniej nie powinien. Pół tej planety facetów zapewne uznałaby Twoje piersi za cudne, a Ty wybrałaś takiego, który Ci mówi, że one ujdą w tłoku :O Nic dziwnego, że masz kompleksy, ale to nie przez piersi, tylko przez FACETA. Same sobie dziewczyny robicie kuku. xxx Nawiasem mówiąc - nie ma czegoś takiego jak rozmiar B. Miska B ma różną wielkość, zależnie od OBWODU. Mało kto się zna na prawidłowej rozmiarówce staników i mało kto kupuje je dobrych firm (dobra firma to bynajmniej nie na przykład "triumph" i tego typu szajs).

Gość shaF .87
"teraz jest nowa moda na ekstremalne przemiany sylwetki biustonoszami nowoczesnymi i pojawiły się staniki 60E czy 65F" taa , bo wcześniej nie było kobiet z 60 pod biustem :O wszytskie rodziły sie dokładnie tylko z 75 w obwodzie :O Dopiero teraz sie rodzą te co mają 60 :O.... "które ty nosisz 60E czy 60F gdzie miska jest nieduża, ale inaczej ukształtowana i inaczej leży." te staniki nie leżą inaczej i są tak samo ukształtowane jak te z 80 w obwodzie . Róznica jest jedynie w obwodzie ... o staniki z 60 pod biustem zawsze było trudno , nie tylko w "twoich" czasach bo żadko sie zdarzają dziewczyny z wąską talią i całkiem obfitym biustem dlatego producentom nie opyla sie ich produkowac tak masowo jak te z 75... wiadomo ,że wiadomo ,że F u kobiety szczupłej będzie wyglądać inaczej niż F u kobiety grubszej...ameryki nie odkryłaś i masz tu racje. ale nie prawdą jest ,że ja swoim stanikiem co kolwiek staram sie powiększyć bo wcale nie zyskują na objętości nim...powtarzam to nie pushapy...

Gość shaF .87
"nie ma czegoś takiego jak rozmiar B. Miska B ma różną wielkość, zależnie od OBWODU. probuje to wlasnie wytlumaczyc kolezance vendea ale srednio mi to idzie... :O

Gość shaF .87
rzadko * sory za blad ...