Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_nastolatki

moja 16letnia corka od pewnego czasu jest nadpobudliwa

Polecane posty

Gość mama_nastolatki

Chodzi do 3 klasy gimnazjum, zawsze przy niedzielnym obiadku jak goscie przyjezdzali schodzila na dol zartowala jadla z nami, ja z nia MIALAM bardzo dobry kontakt, ale od pewnego czasu (2 tygodni) jest strasznie nadpobudlliwa, wszystko ja denerwuje, spi cale dnie od razu po szkole nic nie jje a malo tego to w sobote mnie prosila zebym pozwolila jej pomalowac wlosy , zabronilam, to poszla do kolezanki jej pomalowala, jak tomowila mial wyjsc rudy no a wyszedl pomaranczowy :-). Ter planuje zrobic sobie kolczyk w brwiach,ale juz nie w tym rzecz. Martwi mnie jej ta nagla zmiana. Wlacza sobie piosenki I przy nich ryczy skad wiem? Wczoraj o 1 w nocy poszlam do lazienki, miala uchylone drzwi (sa naprzeciw lazienki) I byla lampka zapalona to delikatnie wezzlam a ona odwrocona ze sluchawkami w uszach placze. C jej odbija?

Gość kosmateuska
moze sie nieszczesliwie zakochala..? a moze po prostu zapytasz corke

Gość zakochała sie
smarkula minie jej no i dorasta chormony !

Gość mama_nastolatki
Ej!!! Zapomnialam napisac ze w niedziele spala do 8 (jak to zwykle bywa) sklepy zamkniete a ksiezniczce zachcialo sie czegos slodkiego. To wsiadla na rower w DESZCZ bo ja glupia powiedzialam ze tylko cepeen jest otwarty a ona jak nawiedzona poleciala do garazu ia rowerze jak pojechala to tyle ja widzialam a bylo juz grubo po 21. Nie wiwdzialam ze na statoil pojedzie to 30 minut stad I wrocila z czekolada red bulem. A jak wrocila to przyznala ze nie wie co jej sie stalo ze myslala ze spi jakby w transie byla I musiala poczuc 'andrealine'. Wiem zse to chore ona potrafi wstac o 3 w nocy I sie mnie spytac gdzie jest czekolada. A na drugi dzien sie wypiera

Gość hahaaahahahaa
''Potrafi wstac o trzeciej w nocy, z pytaniem gdzie czekolada a pozniej sie wypiera'' :D.

Gość dr. psycholozka
Moim zdaniem panna ma halucynacje skoro wstaje a za chwile nie/wie co robila.

Gość hahahahaaaaaaa
"Mial wyjsc rudy no a wyszedl pomaranczowy" haha kurwa ja pierdole :D.

Gość mama_nastolatki
Nie rozumiem co w tym takiego smiesznego... Licze na dobre rady, nie wiem czy mam sie wtracac ona nie chce ze mna gadac ciagle sie drze ,nic sie jej nie podoba

Gość wiolkaxx
Wiesz jak dziala amfetamina ? Bierzesz w nos, jestes nadpobudliwa, masz zal do calego swiata, myslisz gleboko, nie chcesz spac bo nie mozesz, masz jadlowstret, potem nastepnego dnia kiedy masz tzw zjazd to nagle wlacza ci sie apetyt bo organizm potrzebuje jedzenia i snu. Nie polecam robic jej testu na narkotyki poki sie nie upewnisz bo mozesz caljowicie stracic z nia kontakt ale przyjzyj sie uwaznie i obserwuj ok tygodnia i zobacz czy spi nocami, czy je sniadania , czy zasypia w poludnie.

tez bym się jej przyjrzała pod kątem brania narkotyków:P

Gość niestety mnie tez skojarzyła
się amfetamina - wiolkaxx napisała samą prawdę, to raz, a po drugie - jeżeli idzie o przyjmowanie, to może wciągać nosem (jeżeli robi to często, będzie miała w nim ranki, wcierać w dziąsła (rzadko tak robią) albo dodawać np. do coli lub red bulla i pić - to tak z tego co pamiętam z mojej głupiej młodości :P