Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaniaSprzątaczka?

Przyjelibyście taką oferte pracy wakacyjnej? Co myśleć?

Polecane posty

Gość NaniaSprzątaczka?

Hej, mam 20 lat i chcę znaleźć sobie pracę na wakacje, aby dorobić sobie na wyjazd do Hiszpanii. Ogłosilam się jako niania do dzieci, bo wpadłam na pomysł, że ze znajomoscią języków mogę maluchy poduczyć i, że to będzie jakiś bonus. NIkt się jednak nie odezwał.. Jedyną osoba jest facet, ktory zapytał czy jest aktualna moja oferta na temat sprzątania (?). Dziwię się, bo zamieściłam jedynie na temat bycia niańką. On proponuje mi posprzątanie mieszkania w moim miescie za 15 zł/h. Jednak nie wiem... Gadałam o tym z moją mamą. Ona mówi, że bycie nianią to za duża odpowiedzialność, to raz, a dwa że taki typ może być spod ciemnej gwiazdy. Wrzuciłam jego mejla w google, ale nic nie wyskoczyło. Nie wiem.. Co sądzicie?

Gość gość
śmierdzi mi to tak szczerze..pisze do ciebie i nawet nie wie z czym sie oglaszalas. pewnie chodzi mu o twoj mlody wiek, stary r****cz liczy na seksik z mlodą dziewczyną. poza tym nie wiem jakie są ceny, ale wydaje mi sie ze 15 zl/h to strasznie duzo. osoba z mojej rodziny jest nianią i ma 6zl/h, a pracuje u bogatych ludzi.. a ten ci proponuje 15zl/h... dziwne dla mnie.

Gość gość
spotkaj sie z nim i pogadaj, dowiesz sie szczeogolow, tylko nie idz do niego sama tylko wez jakas kolezanke, bo cos duzo placi, moze to oferta z podteksami

Gość gość
pełno jest ofert nad polskim morzem a do Hiszpanii daj se spokoj to niebezpieczne