Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Jak wam się podoba nowa kafeteria?

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Bo mnie się to podoba? Ale jeszcze by pasowały awatary jak na o2 :)

Gość jan olbrycki
Może być, w końcu tematy nie zamulają.

Gość gość
Podoba mi się. Mogliby dodać Avatary oraz plusowanie minusowanie postów

Gość gość
A mnie sie k***a wcale nie podoba :(

Gość gość
Ja ci dam plusy i minusy!!! K***a ja ci dam! Mam zmienne ip, chcesz to ci choćby sto minusów jebne! Chcesz k***a plusy i minusy idiotko? No chcesz?!

Gość gość
Moze byc nawet. Mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych avaterow nigdy! Tylko skasowali mi moje "ulubione" tematy :(

Gość gość
mogli by wprowadzic plusy i minusy. Po osiagnieci np 5 tys minusow ban na MAC. Takie zjeby jak ukryta prawda by sie pozegnal raz na zawsze z forum

Gość PUCIAPUCIA2013
Jestem pewna, ze Redaktor Karateka /przemek pravik chlopak facet tomek fabian lukasz marek/ wyprowadzi kafeterie na prosta. Jest kulturalny, szarmancki, tak o sobie pisal, no I wybitny znawca marketingu. Od czasu kiedy wzial kafeterie pod ochrone bardzo wzrosla liczba uzytkowniczek tego forum. No I coraz wiecej gosci. Tak trzymac!

O tak, plusy i minusy, żeby mnie niedorobieni gimnazjalisci i reszta nie potrafiąca przeczytać wiecej niż 2 zdan w koncu mogla zminusować 😘 Oczywiście. Chyba żart :D:D:D

Gość Bolek Zdun
jak przy każdym projekcie, który powstaje należało wykonać tak zwany program Kafe Beta powiedzmy 1.11 i podać program testowy do oceny , tym czasem Zarząd Kafeterii poszedł na CAŁOŚĆ i nie skonsultował tematu z uzerami , czyli z uczestnikami tego forum a wielu osobom obecny wygląd się nie podoba , więc - jeżeli jest dobrze to nie wolno psuć i mordować kury, która znosi złote jajka - samograja nie wolno niszczyć - za chwilę i za moment lewą i prawą stronę FORUM obstawicie reklamami - tak , to już widać co chcecie zrobić , tylko co zrobicie, jeżeli będzie ZERO wpisów na FORUM i Kowalska oraz Nowak całkiem z tego forum ucieknie , czy dacie radę sami wymyślać tematy aby reklamodawcy nie uciekli ? A co zrobicie, gdy Kowalska i Nowak tu nigdy nie wróci na forum ? Tak się nie robi w czasach demokracji , ta zmiana strony KAFETERII to jest pokaz 'kto tu ma władzę' bez konsultacji z użytkownikami tego FORUM !

Gość gość
to jakiś nieudacznik-jełop zabrał sie za zmianę szaty,jaka admin. taka kafeteria czegoś takiego nie ma na zagranicznych forach tylko tu

Gość gość
Chcem minusa :D no dawaj cwaniaku :P

Gość Bolek Zdun
uważam że, Osoba z Zarządu tej Kafeterii powinna przynajmniej 'pokazać się' tu na FORUM i napisać kilka słów do użytkowników tego FORUM wyjaśniając obecną sytuację zmian struktury i grafiki KAFETERII , poza tym w dobrym tonie będzie, jeżeli obecna właścicielka tego FORUM przedstawi się z imienia i nazwiska oraz poda namiary do osób współpracujących oraz moderatorek tego FORUM, fajnie gdyby w prawym górnym rogu wyświetlało się 'nazwisko' do moderatorki, która akurat ma dyżur na Kafeterii , czy za dużo wymagam przy tych zmianach ?

Ślimakowa - dla kogo Twój ostatni ślimak stracił głowę? ;)

Nie przesadzacie trochę z tą demokracją, konsultacjami i oburzeniem? To tylko głupie forum, co z tego, że zmienili szatę graficzną? Moim zdaniem to jest akurat na plus, bo jest czytelniejsze niż było. Tylko czcionka mogłaby być mniej fikuśna ;P większy problem to to, że jest teraz pełno błędów niż to, że zmienili wygląd tła.

Gość brzózzzka
Rano tu było wszystko niebieskie. Kto przywrócił pomarańczki?

Gość Dolcce vitaa spiritt
Avatary?:O Jesteś niedorozwinięta umysłowo,że ich potrzebujesz na tym forum dyskusyjnym?

Gość a co tu może się podobać?
nikt o zdrowych zmyśłach nie zrobiłby takiego badziewia

Gość gość
przez zmianę znikneły mi wszystkie ulubione tematy i jak ja je teraz znajde:(? czy komus sie zdarzylo tak samo?

Gość gość
byle jaka,nie podoba mi sie

Gość gość
moich tez nie ma

Gość gość
jedyny plus to ze moge sie logowac jako ,,gosc,,

Gość gość
zadnych hasel,bo zawsze zapominalam

Gość gość
MI SIE TEŻ TO W OGÓLE NIE PODOBA !!!!!!!!! Nie rozumiem po co zmieniać coś co było dobre ???? Chyba tylko po to by życie było bardziej upierdliwe dzięki czyimś dennym pomysłom. Ale nauczyłam sie już że w życiu to jest częste zjawisko. Ostatnio nawet słoik mojej ulubionej kawy Jacobs gold zmienili na mniej poręczny. Po kiego grzyba nie wiem. Zmiana dla samej zmiany i nic więcej. Swoją prace też lubiłam dopóki ktoś "mądry" nie wprowadził zmian na gorsze i przez to rzuciłam prace! Lubiłam to forum najbardziej ze wszystkich za to że było przejrzyste i człowiek czuł sie na nim wolny i to było piękne, ale wiedziałam ze wszystko kiedyś ma swój kres i kafe też właśnie sie skończyła dzięki komuś "mądremu". Po kiego grzyba niebieska czcionka tematów a nie czarna ? Chyba po to żeby sobie wzrok zepsuć. A po co liczba wpisów na czerwono ? Czy to aż taka ważna informacja ? Na cholere mi tu rozróżnienie gość albo stały bywalec ? Teraz niczym sie nie bedziecie różnić od innych forów których nie lubiłam nigdy. Jak wprowadzicie tu jeszcze głupie avatary to już w ogóle.. Ciężko się tu teraz w ogóle odnaleźć, Niechciane szczegóły można by jeszcze mnożyć ale szkoda czasu na dalszą rozpiskę. Te utrudnienia które wymyśliliście będą powodem który sprawi że ja na pewno nie będę tu już zaglądać tak często i chętnie jak dawniej. Ale może to i lepiej, bo nie będe już marnować dalej tyle swego życia na kafe.Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Nie pozdrawiam

Gość Upełłe
wyglada to p***lsko az ch­uj mieknie