Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie czułam chęci i potrzeby przyjaźnienia sie z kimś a wy?

Polecane posty

Gość gość
Lepiej mieć 1 przyjaciela niż tabun koleżanek. Przyjaciel to skarb dla mnie. Mam 2 i cieszę się, że są.

Gość gość
nie chce mi sie czytac waszych 4 stron, ale ja tez nie potrzebowalam nigdy przyjazni.. musialabym utrzymywac z nimi kontakt, tlumaczyc sie z dziwnego zachowania, zapraszac do siebie, spotykac sie , wydawac na nie pieniadze ... albo sluchac ich problemow.. co to to nie

Gość gość
lepiej skupic sie tylko na sobie i bliskich osobach a inni niech spadaja

Gość gość
najlepszy przyjaciel to kasa

Gość gość
a na ludziach mozna tylko sie zawiesc

Gość a mi szkoda
strasznie smutny topik :( pewnie, ludzie to nie anioły i każdy się na kimś kiedyś przejechał, każdy z nas też pewnie kogoś zawiódł... no, ale trwanie przez całe życie w takim żalu, niechęci, lęku przed innymi... :( to strasznie smutne :(

Gość gość
to rozsadna realistyczna postawa

Gość gość
Bo to prawda. Każdy jest egoistyczny. Na pierwszym miejscu jest on. Potem jego najbliższa rodzina. Przyjaciele są tylko jeśli mają jakieś korzyści z tego. Zawsze ktoś na kimś żeruje. Nie wierzę w bezinteresowną pomoc obcemu człowiekowi. Najwyżej ktoś pomaga bo potem oczekuje pomocy z twojej strony.

Gość gość
przyjaciel to wrog ktory jeszcze sie nie ujawnil

Gość gość
kontakt z ludzmi powinno ogranicyzyc sie do niezbednego minimum zero zycia towarzyskiego pzoa rodzina

Gość gość
coraz częściej się przekonuje ze autorka ma racje, jak jest mąż nie ma koleżanek-to po pierwsze, po drugie baby sa wredne fałszywe i zazdrosne, jedna się do mnie od mca nie dozywa bo znalazłam prace a wcześniej bardzo sieze mna kumplowala jak jej nie miałam...udawala ze mnie wspiera w poszukiwaniach a teraz widze ze cieszyzla się ze nie mam prayc,,sama nie ma o co być zazdrosna bo ma wlasny biznes! no coment.... tak samo koleżanki-jak nie bylam w ciąży to ciagle pytaly kiedy?kiedy? jak urodziłam to niei pytaly jak dziecko tylko kiedy drugie? a teraz jak rok dlugi nie maja czasu się spotkać ze o zainetersowaniu co u nas czy u dziecka nie wspomnę? w d.u.p.i.e mam takie "koleżanki".mam na tyle zajec i zainetersowac ze zorganizuje sobie czas po pracy bez koleżanek...

Gość gość
towarzystwa kobiet powinno unikac sie jak zarazy

Gość gość
oczywiscie w pracy w szkole na uczelni nie ma wyboru ale po robocie lekcjach nie powinno sie spotykac towarzysko z babami nie zapraszac ich do siebie nie rozumiem jak mozna zaprosic sasiadow do domu i dac klucze komus poza rodziny sasiadom kolezankom z pracy -brrr

Gość gość
tak gadacie bo nie macie przyjaciół. Prawdziwy przyjaciel jest jak rodzina i nie gadajcie glupot. Wiadomo ze jest m,nostwo falszywych ludzi ale przyjazn to lata rozmow, poznawania siebie. Ja sobie z kolei nie wyobrazam zycia bez przyjaciol, i co niby bym robila w wekendy? siedziala sama przed tv. do kogo bym dzwonila z problemami? Mam meza ale maz to partner, potrzebuje przyjacio do zycia, beznich sie dusze. Nie ram mi pomogli, nie to co rodzina...

Gość gość
przyjaciele to kit i mit - jak sie ma problemy to sie ulatniaja jak mgla - nie warto inwestowac uczuc czasu uwagi w ludzi poza najblizszymi osobami a reszta niech spada

Gość gość
najlepszy przyjaciel to ten widziany codziennie w lustrze

Gość gość
nie ma przyjazni

Gość gość
predzej uwierze w inwazje ufo niz przyjazn

Gość gość
mam wrażenie, że większość postów w tym temacie napisała jedna osoba, która z uporem powtarza, że przyjaźń nie istnieje, a ludzie to egoiści.

Gość gość
to absolutna racja co to krynica madrosc***isze

Gość gość
ja bym chciała mieć przyjaciółkę. Tylko jestem dziwadłem i jakoś nie mogę znaleźć . Zresztą nie szukam . Jestem nieśmiała

Gość gość
po co szukac? mozna sie tylko rozczarowac towarzyskie rozmowy i spotkania z kobietami to mniej niz zero dlatego w mym zyciu tego nie ma

Gość gość
najlepszy przyjaciel to kasa

Gość gość
nawet jak sie chce przyjazni to gdzie ją znalezc?to oczywiste ze w szkole na uczelni w pracy w sąsiedztwie nie mozna nikomu ufac ani sie zwierzac, bo nigdy nie wiadomo co ktos zrobi z powierzonymi mu tajemnicami wiec lepiej nie ryzykowac i sie nie zwierzac.lepiej nie wstepowac do zadnej organizacji bo tam sie jest tylko pionkiem ktorego inni uzywaja do swoich celow

Gość gość
zycie towarzyskie to bagno -wystarczy odwrocic sie plecami a juz cie obsmaruja i wbija noz w plecy

Gość gość
tak to juz jest

Gość gość
najlepiej wyznawac zasade nie mow nigdy nikomu co sie dzieje w domu-zero więzi emocji i zwierzen w szkole na uczelni w robocie sasiedztwie

Gość gość
jesli ktos wierzy z e jego tzw przyjaciele grupa wspolnota pomoga mu w ciezkich chwilach to sie gorzko rozczaruje

Gość gość
do funkcjonowania wystarcza powierzchowne kontakty z ludzmi i tyle

Gość gość
tak tylko powiedziec czesc dzien dobry pogadac o bzdurach ale lepiej sie nie zwierzac bo to samobój