Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie czułam chęci i potrzeby przyjaźnienia sie z kimś a wy?

Polecane posty

Gość gość
goscie niech sie trzymaja z daleka ode mnie-ja nie ejestem goscinna

Gość gość
up

Ja też nie wierzę w przyjazń z kobietą..Staram się być z daleka od towarzystwa kobiet.To najwredniejsze istoty! Podłe, zawistne, wredne!

Ja też nie wierzę w przyjazń z kobietą..Staram się być z daleka od towarzystwa kobiet.To najwredniejsze istoty! Podłe, zawistne, wredne!

Gość gość
nie ma przyjazni

Gość gość
up

Gość gość
przyjazn to kit i mit

Gość gość
zadnej fajnej kobiety w zyciu nie poznałam wiec unikam ich jak moge-prywatnie bo w robocie wiadomo wyboru nie ma

Gość gość
Ja nigdy nie mialam przyjaciolki i nigdy mi tego nie brakowalo. Nie lubie sie zwierzac. Nigdy nie zostalam przez nikogo zdradzona, bo nidgy nie oczekiwalam wiernosci od zadnej kolezanki, nigdy tez zadna nie wiedziala o niczym waznym w moim zyciu. Mam duzo dobrych znajomych i to mi wystarcza:D

Gość gość
ja uwazam z e kontakty zludzmi poza rodzina jesli w ogole utrzymuje sie z nia kontakt-powinna ograniczyc sie do spraw zawodowych -zaprosic sąsiadke na kawke, pojsc do niej/ ?przenigdy-a po pracy spotykac sie z kolezankami z pracy/ nigdy

Gość gość
up

Gość gość
przyjazn to bujda a zycie towarzyskie jest czyms pustym miałkim i bezwartosciowym

Gość elsieee
nie nudzi cię ten słowotok samej z sobą? Też nie jestem towarzyska. nie brakuje mi "psiapsiol" i bredzenia o niczym. W pracy mam dwie takie - przyjaciółki jak ch..... a jedna uprawia obgadywanie drugiej za plecami. Schodzę z drogi tej harpii.

Gość lubie luksus
Tez nie lubie kobiet i NIE przyjaznie sie z zadna, choc sama jestem kobieta :) Uwaza, tak jak ktos wyzej , ze kobieta sa podle zawistne i zawsze tak poradza przyjacilce zeby jej bylo gorzej niz im. A jzu nie radze isc do "kolezanki" fryzjerki na robien ie czegos z wlosami. Bedzie katastrofa , zareczam . Wiem to bo sama to przerabialam.

Gość gość
nie m a przyjazni

Gość gość
prawdziwy przyjaciel trafia sie raz na 10000. nie mozliwe jest przyjaznic sie z kilkoma na raz. przyjaciel moze byc jeden. mysle ze moge powiedziec ze mam przyjaciolke, taka prawdziwa, od zawsze. wiele razem przeszlysmy, wieeeele pozytywnego ale i byly tez proby i kryzysy ktore mimo wszystko minely i przyjazn, czy jak to sie nazywa trwa nadal. oby jak najdluzej, to jedyna osoba z ludzi ktorych w zyciu poznalam i mialam jakies znajomosci i niby przjaznie na kontakcie z ktora mi zalezy.

Gość gość
Moją PRZYJACIÓŁKĄ jest moja siostra, to z nią chodzę na babskie zakupy, na babski film do kina, itd. Gdybym nie miała siostry, nie miałabym przyjaciółki, jestem o tym w 1000% przekonana. Razem z mężem jesteśmy typami "odludków", nawet na sylwestra nie wybieramy się na WIELKA IMPREZĘ, tylko raczej skromne przyjęcie- my, moja siostra z narzeczonym, mój brat z żoną, jego brat z narzeczoną, i tyle!!! Powiem więcej- koleżanki z pracy chciały koniecznie zorganizowac mi WIECZÓR PANIEŃSKI...wf?! Udawałam, że wyjeżdżam do rodziny i nie mam czasu na dyskoteke z nimi, przyniosłam do pracy ciasto i każdej po butelce wina z wesela, I TYLE. Jak chciały zobaczyć zdjęcia ze ślubu to udawałam, że jeszcze nie mam, że zpaomniałam, itd- żeby tylko dały mi spokój, bo i tak wiedziałam, że po obejrzeniu tych zdjęć MNIE OBGADAJĄ, hahaha:) A najlepsze jest to, że i tak poszła plotka :D że ja wesele wymyśliłam sobie :D:D:D, na pewno miałam skromny ślub w urzędzie, bo przecież gdybym miała ładny ślub i piękną suknię, to bym się IM POCHWALIŁA :D

Gość gość
ja mam jedną przyjaciółkę- przyjaźnimy się 25 lat (nie ma takiej drugiej osoby na świecie jak ona) teraz to juz ja traktuje jak rodzina, zawsze możemy na siebie liczyć

Gość gość
ja tez nie w ogole slowo przyjazn jak i kocham sa mocno naduzywane ! mialam kolezanki jakies tam kiedys na kazdej sie zawiodlam jedna nie byla lojalna druga chciala mi odbic chlopaka a trzecia ukradla mi pierscionek w momencie gdy chcac ja ugoscic wyskoczylam po swierze bulki na sniadanie z racji tego ze nocowala u mnie po dyskotece od tamtego czasu nie mam potrzeby zawierania zadnych kolezenskich zazylosci :) wystarczylo mi na cale moje zycie tych doswiadczen :D najlepiej jest mi z moim partnerem takiego tez spotkalam z ktorym dogaduje sie doskonale i nie brak mi zadnej ....falszywej " przyjacioleczki"

Gość gość
kontakty miedzyludzkie są tak fałszywe , interesowne powierzchowne z e kontakt z ludzmi najlepiej ograniczyc tylko do pracy do niezbednego minimum-nawet w rodzinie mozna nie utrzymywac kontaktu z babciami, dziadkami ciotkami kuzynkami pociotkami tylko z rodzicami i rodzenstwem jesli sa w porządku

Gość gość
nie warto inwestować w ludzi poza bliskimi osobami wiary nadziei i uczuć bo mozna sie gorzko zawieśc, nie warto wierzyc w stałośc wiernosc i niezłomnosc ludzkiej przyjazni i lojalnosci bo mozna sie zawiesc.Typowy przykład- ktos jest na szczycie bo ma kase władze sławe wpływy stanowisko i zwykle prowadzi bujne zycie towarzyskie jest lwem salonowym duszą towarzystwa, chyba ze sam wybral se odludztwo a kontakt z ludzmi ograniczył tylko do pracy zawodowej-jesli taki ktos wpadnie w klopoty materialne zawodowe, prawne zdrowotne-to nagle robi sie wokól niego towarzyska pustynia , nicośc a ci wszyscy którzy spotykali sie z nim towarzysko błyskawicznie o nim zapominaja -jakby nigdy nie istniał-oto co warci sa ludzie i zycie towarzyskie, jak napisał mądry poeta-wsrod serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły, naiwny jest ten kto wierzy ze ujrzy wokół siebie towarzyszy swoich zabaw biesiad hulanek rozrywek zwał jak zwał -jesli zacznie mu sie zle powodzic

Gość gość
tak to juz jest

Gość gość
nie warto liczyć na wiernośc ,lojalnośc wdziecznośc i pamięc ludzi

Gość zgadzam sie ludzie
są c*****i faceci chcą Cie w******ć a kobiety obgadają za plecami. Najgorsze są szkoły, studia itd. tam każdy z każdym napieprza o byle czym, a ja nie mam potrzeby nawiązywania kontaktu z tymi ludźmi i jestem chyba uważana za dziwnego odludka. Skąd w ludziach ta namolna potrzeba werbalnej sraczki byle żeby coś chrzanić 24/7 ?

Gość gość
zycie towarzyskie to pustota- jedni obmawiaja innych, wbijają im nóz w plecy

Gość gość
jesli ktos lubi zycie towarzyskie i ma bujne zycie towarzyskie, jest lwem salonowym dusza towarzystwa to pewnie jest pustym i mało wartosciowym czlowiekiem

Gość gość
jak napisał poeta,, wśród serdecznych przyjaciól psy zająca zjadły,,

Gość gość
smieszne sa historyjki o przyjazni ktora potrafi oslodzic smutne chwile -hhaha - jak czlowiek ma problem to jego zycie towarzyskie , jesli je mial przemija z wiatrem

Gość gość
najlepszy przyjaciel to kasa