Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie czułam chęci i potrzeby przyjaźnienia sie z kimś a wy?

Polecane posty

Gość gość
takie to juz smutne jest

Gość gość
pieniadze to najlepszy i niezawodny przyjaciel

Gość Aspołeczny
Falszywi przyjaciele, sa tylko jak czegos potrzebuja, na szczescie uczymy sie na bledach :)

Gość gość
tzw przyjaciel sprzedalby cie za garsc kasy

Gość gość
ja mam jedna przyjaciolke od lat. wystarczy. jedna sprawdzona osoba i dosc, jacys znajomi niby sa ale nie potrzebuje tego. w sumie to introwertyczna jestem i najlepiej czuje sie sama ze soba. fajnie jest sie z kims spotkac raz na jakis czas czy popisac/pogadac ale takie codziennie spotkania czy telefony by mnie wykonczyly, a prawdziwa przyjazn zdarza sie chyba raz na 10 tysiecy.. i wydaje mi sie ze ta moja taka chyba jest.

Gość gość
przyjaciele sa tylko w dobrych chwilach a jak jest zle to ulatniaja sie

Ja również. Tak naprawdę teraz liczyć można tylko na siebie. Za dużo razy niepotrzebnie komuś zaufałam. Ale mam nauczkę.

Gość gość
haha autorka ma niezłe problemy z banią i sama ze sobą prowadzi dialog, oto co robi z ludźmi brak przyjaciół. Człowiek to istota społeczna i każdy chce mieć kogoś bliskiego i zaufanego. Dla mnie zawsze wspaniała była przyjaźń dziewczyn z "Sexu w wielkim mieście". Zawsze chciałam poznać grono takich fajnych kobiet, jednak faktycznie ciężko jest to zrealizować, bo w tym przypadku sprawdza się powiedzenie "nic na siłę". Mam 2 przyjaciółki od 15 lat i cieszę się z tego bardzo, jednak bardzo chętnie powiększę ten krąg jeśli spotkam odpowiednią osobę.