Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia_30

sierpniowe mamy 2013 ciag dalszy :)

Polecane posty

Gość Olcia_30

Może załozymy tymczasowo nowy watek, bo zauwazyłam,że w innych tematach ludzie w miare normalnie dodaja posty, a na naszym cisza od wczoraj.......

Hmm, tylko jak poinformować dziewczyny, których nie ma na facebooku i poczcie wp?

ale ja na naszym watku isze i pisze od rana i nic cisza... nawet sie nie wyswietla :(

Zgłaszam swoją obecność. Szkoda że tamto forum nie działa.... a tak rano się napisałam:/ ps mi też od wczoraj nie pokazuje nowych postów

Ja też sprawdzałam.Pewnie później jak wyskoczy to cztery strony będą pełne :)

Mam rozumiec, ze to Noelia nas zaprosila do znajomych na fcb?? :)

Noelia mamy wspolnego znajomego... no masakra, kogo jak kogo ale Pawla sie nie spodziewalam :)

powtórzę w skrócie to co rano się napisałam. Byłam wczoraj u lekarza na ważenie, mierzenie i z wynikami. Wyniki mam super ale ciśnienie bardzo niskie. Według lekarza nie powinnam być w stanie podnieść się z łóżka. Co do wagi przez ostatnie 4 tyg przytyłam 0,5 kg z czego lekarz się śmiał ze chyba się nie wysiusiałam przed ważeniem :D łącznie mam już + 4,5 kg. Myślę że jak na 28 tydzień ciąży to trochę mało bo przez ostatni miesiąc jem po 3-4 banany dziennie, nie unikam słodyczy, jem normalnie (czasami zdarza mi się zjeść śmieciowe jedzenie). Jedyne czego unikam to białe pieczywo, ziemniaki no i oczywiście orzechy na które jestem uczulona.

powtórzę w skrócie to co rano się napisałam. Byłam wczoraj u lekarza na ważenie, mierzenie i z wynikami. Wyniki mam super ale ciśnienie bardzo niskie. Według lekarza nie powinnam być w stanie podnieść się z łóżka. Co do wagi przez ostatnie 4 tyg przytyłam 0,5 kg z czego lekarz się śmiał ze chyba się nie wysiusiałam przed ważeniem :D łącznie mam już + 4,5 kg. Myślę że jak na 28 tydzień ciąży to trochę mało bo przez ostatni miesiąc jem po 3-4 banany dziennie, nie unikam słodyczy, jem normalnie (czasami zdarza mi się zjeść śmieciowe jedzenie). Jedyne czego unikam to białe pieczywo, ziemniaki no i oczywiście orzechy na które jestem uczulona.

tutaj póki co coś działa, bo na naszym topiku nic a nic sie nie ryszyło

Mania, w sumie to chyba nie masz powodu do niepokoju ze wzglęu na mały przyrost wagi, powinnas sie cieszyc, bedziesz miała mniej do zrzucenia po porodzie :) pozazdrościć, u mnie 8 na plusie...

niby mało przytyłam ale ja mam cały czas wrażenie że najwięcej w moim organizmie jest wody. Cały czas puchnę. Wiele osób mi mówi ze powinnam więcej przytyć aby mieć z czego później karmić dziecko po urodzeniu itd. Warto też przypomnieć że przez pierwsze 3,5 miesiąca non stop wymiotowałam i schudłam prawie 13 kg (oj miałam z czego)...

no to tyle dobrze, ze było z czego chudnąć,ale fakt faktem rzeczywiscie 13 kg w dół to dużo.miejmy nadzieje że troszkę tłuszczyku zostało na produkcję mleczka :) ale w sumie to nawet nie wiem czy to ma jakies znaczenie jesli chodzi o pokarm.Przecież mleczko produkuje sie na bieząco z tego co w chwili karmienia sie je i pije, a nie z zapasów sadełka...hmm

jestem ciekawa czy wyswietli moj post. dzisiaj znowu bola mnie plecy jak na okres. pytalam poloznej to powiedziala ze jak bedzie bolalo mocniej to wtedy mam jechac do szpitala. na razie nie jest to silny bol ale dzisiaj w sumie nic nie robie tylko odpoczywam.

Piszę aby sprawdzić czy uda mi się. Na tamtym forum od wczoraj cisza. Też tak macie?

Z tego wszystkiego nie wiem co mam pisać:) Dzisiaj udało mi się kupić na wyprzedazy w tesco biustonoz do karmienia z babyono za 15 zł :) taki kosz zrobili z gadżetami dla niemowląt itp. z uszkodzonymi opakowaniami. Można było kupić nakładki na sutki, smoczki, kubeczki, kocyki, podkłady itp.

Kurcze lipa z tym forum...mam nadzieję, że to będzie działało :) dziś dzień straszny. Kolejną noc z rzędu nie mogłam spać:/ nie wiem co mi się dzieje...a moja mała tak szaleje po nocach, że nie wiem co to będzie jak się urodzi. W dzień grzeczna dziewczynka a w nocy robi sobie z brzucha salę gimnastyczną :/

Noelia czy Twoja siostra nie pracowala w Bershka?? :D wogole to powinnam zaczac inaczej.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) moja siostra przyslala paczke :) pozniej zrobie zdjecia :) lezaczek-bujaczek, mate edukacyjna, kurtke na zime :) i najlepsze.... spiworek do fotelika-taki cudny polarowy :) i taki specjalny, ze ma miejsce na przepiecie pasow :) no zakochalam sie normalnie :)

gosia fajnie masz z tą siostrą :) czekamy na fotki :)