Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia_30

sierpniowe mamy 2013 ciag dalszy :)

Polecane posty

Aniołek jeszcze trochę cierpliwości. Muszą naprawić w końcu lafe. A tamto forum też nie działa...

Ines, Aandzik jakie już duże Wasze maleństwa! Ines z karmieniem to jest tak że zaraz po porodzie nie wiadomo czy będziesz miała pokarm, czasem zajmuje to 2-3 dni zanim produkcja ruszy pełną parą :) i wtedy maluchy są dokarmiane, druga sprawa - takie dzieciątko po porodzie też jest wykończone i zazwyczaj pierwszą dobę praktycznie cały czas śpi, nawet ciężko go dobudzić do karmienia - także Ty pewnie spokojnie dostaniesz antybiotyk a maluszka będziesz karmić jak już będziesz mogła - i wcale nie musisz się tłumaczyć dziewczynom z sali na co ten antybiotyk :) Także nie stresuj się :)

dziewczyny UWAGA przenosimy się na nowe forum, bo tutaj nie da rady się kontaktować płynnie. Najlepiej przy rejstracji miec konto na WP bo adres z tlena ani o2 ni eprzechodzi ;/ także tutaj link http://bejbi.net/

dziewczyny UWAGA przenosimy się na nowe forum, bo tutaj nie da rady się kontaktować płynnie. Najlepiej przy rejstracji miec konto na wirtualnej ( załozcie jednorazowo i tyle) także wyszukajcie sobie w wyszuiwarce bejbi net nie umiem wyslac linka bo spamuje

dziewczyny UWAGA przenosimy się na nowe forum, bo tutaj nie da rady się kontaktować płynnie. Najlepiej przy rejstracji miec konto na wirtualnej ( załozcie jednorazowo i tyle) także wyszukajcie sobie w wyszuiwarce bejbi N E T nie umiem wyslac linka bo spamuje

Gość gość
A gdzie Was znaleźć na facebooku?

No i nikogo tu nie ma,trudno. zostaje mi tylko pożegnać się,było milo fajnie było was poznać,życzę wam lekkich porodów. Pa

No dziewczyny odezwijcie się!Czekamy na Was!!!Aniołku,Lalko,Bez,Hanuś,ManiaMania,Nelcia,Abc,sierpniowamamam i reszta:)

Dziewczyny- czekamy na Was na nowym forum. Link wyżej.

może i czekacie ale ja nie mogę wejść na nowe forum. Ciągle blokuje mi tę stronę mimo ze zdjęłam zabezpieczenia adblocker...

wchodzę na dobre forum ale wyświetla mi się info ze skoro blokuję reklamy to oni blokują mi stronę. Dlatego też odłączyłam tą stronę z adblokera ale i tak nadal mi ją blokuje... może mój mąż założył jeszcze jakąś blokadę na wyskakujące reklamy... nic oprócz informacji o zablokowaniu tej strony z powodu używania adblockera nie widzę- nie mam nawet jak się zalogować

Mania no i dobrze że blokują. Chyba nie zostaniemy tam na dłużej bo moderatorki się do wszystkiego wpierniczają, jakiś chory regulamin..szkoda gadać. Mam nadzieje że kafe odzyje to wrócimy...