Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia_30

sierpniowe mamy 2013 ciag dalszy :)

Polecane posty

Mnie zaczyna pobolewac kręgosłup:( dzisiaj siedze w domu, bo leje cały dzień wiec tylko spacer do sklepu po zakupy... KattiYo pytała o skurcze, z tego co pamiętam to te końcowe wydają się jednym dluuugim skurczyskiem;) ale dziewczyny wszystko do przeżycia.. Maniamania ja od ostatniej wizyty czyli przez miesiac też przytyłam symbolicznie:) ciekawe jak będzie przez najbliższe miesiące? W sumie jem wszystko, jedyne czego się wystrzegam to cukier i słodycze.

a ja kupilam dzisiaj w lidlu stanik do karmienia. dzisiejsza pogoda dobija mnie bo tak mi sie chce spac i jeszcze glowa boli. jeden plus tego to to ze nie puchne.

Mi jak narazie przybyło 8 kg...ale w ciągu miesiąca ostatnio aż 2! zostało mi jeszcze ponad 2 miesiące...myślę, że więcej jak 5 nie przybędzie. A jak to jest w praktyce?? kiedy najwięcej się tyje?

Hej dziewczyny, mam dzisiaj jakiś gorszy dzień, boli mnie głowa i w ogóle strasznie słaba jestem... W dodatku od wczoraj bolą mnie bardziej niż zwykle okolice krocza, jak stoję albo chodzę, a jak stałam na jednej nodze, żeby włożyć spodnie, to aż syczałam z bólu... Też tak czasem macie? Czy powinnam się martwić?

byłam dzis w tesco i w sumie tylko niewielka część ubranek niemowlęcych była przeceniona o 50% a na dodatek było prawie wszystko w rozmiarze 74, trochę duże, bardziej skusiłabym sie na 62 lub 68. kupiłam jedne body z Disney .A w lidlu został dla mnie ostatni biały biustonosz do karmienia i własnie mój rozmiar :D ładniutki jest, ale musze dokupic jeszcze jeden czarny bo pewnie taki biały bedzie miał (niespieralne) plamy od mleka...w sumie to nie wiem czy 2 szt wystarcza...

Olcia ja zostaję przy dwóch do karmienia, bo w domu mogę używac zwykłego biustonosza, a te do karmienia w większości jak się gdzieś bede przemieszczać z bąblem:) a te z Lidla to tylko biale mi się podobały...

rolada w pierwszej ciazy przytylam najwiecej w ciagu ostatnich 3 miesiecy. teraz mam 11 kg na plusie. linka mnie dzisiaj tez jakos boli strasznie krocze i dzisiaj ledwo weszlam do domu po schodach bo nawet nogi nie moglam podniesc bo mialam wrazenie ze brzuch mam tak nisko ze blokuje mi nogi.

rolada w pierwszej ciazy przytylam najwiecej w ciagu ostatnich 3 miesiecy. teraz mam 11 kg na plusie. linka mnie dzisiaj tez jakos boli strasznie krocze i dzisiaj ledwo weszlam do domu po schodach bo nawet nogi nie moglam podniesc bo mialam wrazenie ze brzuch mam tak nisko ze blokuje mi nogi.

Noelia, wkleisz jeszcze raz link do tych filmików szkoły rodzenia? Nie mogę tego odszukać na starym forum, a chciałabym sobie je poprzeglądać :-)

Może ja odczuwam zmiany pogody w kroczu hihi. Dzisiaj u mnie brzydko za oknem, dobrze, że do pracy nie muszę już chodzić :-)

Alanja,w sumie masz rację, dokupię jeszcze jeden do karmienia i styknie ;)

U mnie z dolegliwości to najgorsza jest zgaga. Przez ostatni tydzien to masakra. Wczesniej tak nie miałam...

Link do internetowej szkoły rodzenia http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/ No ja w tym miesiącu przytyłam 2 kilo - zazwyczaj przybierałam tylko kilo. Kolezanki mowią że najwięcej tyje się zazwyczaj pod koniec ciąży jak dziecko najwięcej przybiera i szybciej brzuszek rośnie. xx Wysłałam na maila fotki :-) xx Mąż zamówił pizze - własnie przyjechała :-) :-)

Mi zgaga trochę odpuściła, ale maślanka stoi w lodówce w razie wu:) Teraz ten kręgosłup coś zaczyna tak na poziomie łopatek, ale kiedyś juz dawał o sobie znać. Linka - krocze wrażliwe na zmiany pogody he he dobre;):)

KattiYo!!!! faktycznie dzisiaj Joanny i Zuzanny:) wszystkiego naj naj... ciuzki śliczne:)

A co do bólu krocza- no mnie tez boli spojenie łonowe. Są dni ze mocniej a są dni ze mniej- spojenie tak jak biodra- pezygotowują sie do porodu. Pożarłam pizze :-P

Dzięki Alanja :-) To akurat moje pierwsze i drugie imię :-)

Dostałam info, ze bede miała gości z UK na długi weekend:) super coś się bedzie działo:) Teraz sobie mysle, że Bez2013 nie ma z nami kontaktu:( na tym topiku...

musimy podtrzymywać topik tak zeby był na pierwszej stronie kafeterii, wtedy dziewczyny moze jakoś trafią :)

Olcia może to jakiś sposób, dobrze, ze dałysmy rade z FB zanim sie to zamieszanie zrobilo:) tam jest nas 14 wiec nie jest żle:)