Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia_30

sierpniowe mamy 2013 ciag dalszy :)

Polecane posty

Napisze na facebooku, że to forum chwilowo działa :-) ale przez cały weekend nic się nie wyświetlało :-/

dominika - nikogo nie zostawimy :D Jak na razie testujemy jakie forum będzie lepsze. Kafe jak wiadomo już od dawna szwankuje a tamto nowe forum ja używam od dawna (inny zamknięty wątek - notatki z studiów itd) i pierwszy raz zdarzyło się że są jakieś problemy. Masz link do nowego forum?

Bez paniki :-) Jakoś w końcu któreś forum zacznie normalnie działać :-) Ja sobie dzisiaj umyłam okno i trochę poprasowałam. Prania nie robie bo niepewna pogoda- raz chmury raz słonko potem znowu chmury a internetowa prognoza na moje miasto zapowiada deszcz. Ciśnienie chyba spada bo znowu mi się spać chce :-) Xx Może dzisiaj w koncu pojedziemy po tą nową sofę. Wkurza nas już to ze nie mamy na czym usiąść w salonie i ze obiad musimy jesc przy stole razem z moją mamą u niej w pokoju.. Nerwa wtedy mam bo ona zawsze sie wtedy do czegos dopierdzieli. Zazwyczaj jemy sobie sami u siebie w salonie i mamy spokoj.

Gość gość
ale lipa z tą kafe...

Oooo... W końcu coś się wyświetliło :-) Ciekawe jak długo będzie działać :-)

a więc jestem po wizycie. Emi waży 1,750 :D wszystko jest okej :) te bole w okolicy pępka to łożysko- lekarz uspokoił, że nic złego się nie dzieje. Jedynie co, to wspomniał, że jest duże prawdopodobieństwo że mogę urodzić wczesniej niż tego 30go lipca, bo mam skrocona szyjke ( choć to nie jest powiedziane). na zapalenie miejsc intymnych dostalam tabsy i maść także myślę, że szybko minie :D

dziewczyny, wiem że głupie pytanie ale jak to jest z karmieneim po porodzie? od razu jak jesteś na sali poporodowej to przystawiasz do piersi czy mija jakiś czas? bo ja jestem zielona

no chyba mnie szlag trafi!!! znow nie widze ostatnio dodanych postów, bez napisania czegokoliwek ;/

Może spróbujmy na tym forum,które założyłam...bo nigdy się wszystkie w jednym miejscu nie spotkamy:/Na facebook podałam linka do nowo założonego tematu-trzeba się tylko zarejestrować i tyle.

jestem, ale nie wiem... np wskoczyły mi tematy stare ulubione jakies przedpotopowe, a teraz nie chcą się skasować więc nie wiem, czy będzie mnie widać

no chyba mnie szlag trafi!!! znow nie widze ostatnio dodanych postów, bez napisania czegokoliwek ;/

Dziewczyny Wam też wyskakuje jakiś błąd i nie możecie wejść na nasze prywatne forum? Ja dziś cały dzień nie mogę wejść na tamto forum. Nawet z kompa próbowałam i nic... Już mnie to denerwuje. My już po wizycie. Nasza Hania waży 1526 gram i wszystkie parametry w normie. Łożysko i pepowina ok. Szyjka ok. Odwrócona główką, ale to już tak od miesiąca sobie leży:-) I uwaga pokazała pół twarzy a to już coś. Zaraz wrzucę na pocztę foto. Jest cudowna. Na patrzeć się nie mogę. Zakochana po uszy jestem. No a ja chora. Gardło zawalone. I uważajcie bo to ponoć jakiś wirus się błąka.

Forum prywatne nie działa...:/ Założyłam nowe forum.Informacja jest na fb i zaraz wyślę na pocztę.

Witajcie, udalo mi się was znaleźć tutaj no ale i tu są problemy z postami i jesteście na innym forum.