Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia_30

sierpniowe mamy 2013 ciag dalszy :)

Polecane posty

Gość gość
DZIEWCZYNY ODPOWIEDZCIE PROSZE czy Wasze dzieci ciagle zmieniaja pozycje w brzuchu ? jestem w 30 tyg, mam termin na sierpien i moj synek ciagle zmienia pozycje. Jednego dnia kopie po lewej, drugiego po prawej, czasem czuje go malo- nozki skieowane do kregoslupa ? nie wiem tylko czy gloka tez sie tak obraca

Wróciłam od Teścia. Moj brat oczywiscie nie przyjechał i nie wiadomo czy w ogole jutro do mamy wpadnie. Mama nakręcona chodzi, wqrwiona na maxa az sama do siebie gada i policzki czerwone.. No i oczywiscie wyżyła się na nas. Zrobila awanture ze okno plastikowe gówniane jakies i ze niby z tego okna wieje i jej zimno.. Ja ją kiedys muszę zabrac chyba do jakiegos psychiatry... Dadzą jej leki na uspokojenie i będzie spokoj.

Od trzech dni wchodzę na nasze forum a tam nic się nie pojawia. Dzisiaj kilka razy miałam chęć napisać do administratora. Teraz niedawno pomyslałam ze ktoś już to zgłosił i zaczęłam szukać informacji kiedy to naprawia i tak na pierwszym miejscu znalazłam linka do tego forum. Nazwa podobna do naszego i zaczęłam się zastanawiać co to jest. Weszłam a to wy tu jesteście i tak was przed chwila znalazłam.

Ines wiesz co jest dobre na owsiki? Alkohol - wódka z zakąska - ale nam nie wolno. Spróbuj odstawic słodycze na kilka dni i jeść w tym czasie jak najwięcej kapusty kiszonej i ogórków kiszonych. Może pomoże

Ines wiesz co jest dobre na owsiki? Alkohol - wódka z zakąska - ale nam nie wolno. Spróbuj odstawic słodycze na kilka dni i jeść w tym czasie jak najwięcej kapusty kiszonej i ogórków kiszonych. Może pomoże .

Wczoraj byliśmy z mężem na zakupach dla małej. Kupiliśmy wózek ale będzie za 4 tygodnie. Tyle wybierania, nie mogliśmy się zdecydować i w końcu kupiliśmy na podstawie koloru. Ale w końcu coś kupiliśmy i mi lżej. Jaki będzie taki będzie. Pal to licho. Kupiliśmy wanienke, troszkę ciuszków, skarpetki, czapeczki -z nimi to był kłopot bo wogóle nie wiedziałam jaka wielkość, ręcznik z kapturkiem, akcesoria - nożyczki, smoczek, grzechotke, maskotkę, pieluchy zwykle i tetrowe.

Została mnie jeszcze pościel, kosmetyki dla małej, dla mnie rzeczy do porodu, szlafrok, stanik do karmienia i muszę zrobić pranie zakupionych ostatnio rzeczy ale z tym na pogodę muszę czekać bo pochmurno

A co tutaj tak cicho? Może to mój nick blokuje tematy

Bez- wyślij e-mail na mamy2013@wp.pl, bo my przeniosłyśmy się na inne forum. Tutaj nie da się pisać:-/ Tam napiszemy do Ciebie co, jak i gdzie :-)

Dziewczyny trzeba podjąć decyzje, bo z tym pisaniem jakaś masakra. Proponuję się przenieść na nowe forum, tam mamy pewność ze bedzie dxziałać bez komplikacji. Na tym etapie ciąży, myslę ze nikt nowy do nas nie dołaczy, a resztę dziewczyn ściągniemy zostawiając namiary na nasze nowe gniazdko. Niech każda się wypowie co myśli i zdecyduje wola większości:)

Alanja to drugie forum też dziś szwankuje, przynajmniej mi wyskoczył jakiś błąd...

Smutno...Wy sobie piszecie na nowym forum,tutaj nikogo nie ma.Chyba trzeba sobie do końca ciąży darować pisanie i zająć się czytaniem jakiejś książki.

Kurde...3 dni mnie nie było,a tu takie zmiany.Nowy temat na kafe:)No i nowe forum na które nie mogę wejść.

Dominika, nowe forum też nie działa... Może tutaj w końcu będzie lepiej :-)