Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jarosław Kaczyński powiedział, że odejdzie z polityki jeśli nie wygra wyborów

Polecane posty

Gość gość
Jaka moralnosc katolicka oszołomie ? Polak moralny człowiek ? A slyszałes modlitwe Polaka w Dniu Świra ? To wlasnie ''polska katolicka moralność'' - jedna wielka hipokryzja. Tak na oko 1 na 10 osob to prawdziwy katolik, chrzescijanin, dobry ,spokojny ,rodzinny czlowiek. Reszta to masa bydla, ktora uzywa okreslenia ''katolik'' gdy im wygodnie i jest to akurat potrzebne.

"Maćku, PiS wygrał w Rybniku tylko dlatego, ze PO olała te wybory, a nie bo PiS jest taki mocny " Nie, PiS wygral w Rybniku, poniewaz takie jest wlasnie poparcie dla PiS oraz wystawili dobrego kandytata:) A to,ze PO olala te wybory to nic nowego, bo PO ogolnie juz zajmuje sie wylacznie ewakuacja najwazniejszych politykow z Wawy i szukanie sobie posad w UE:) Poza tym przy takich notowaniach Tuska, to gdyby zaangazowal sie w Rybnik, to wynik PO bylby jeszcze gorszy:) Tusk jest juz dzis obciazeniem PO, a samo startowanie z listy PO jest nie plusem tylko minusem:) "Jeśli zwrócisz wiekszą uwagę na wyniki, to zobaczysz, że wynik PiS W rybniku jest jeszcze słabszy niż we wcześneijszych wyborach." Nie interesuja mnie wczesniejsze wybory, tylko aktualne i kolejne. Obecnie PO ma najgorsze notowania sondazowe od 2007 r. i wciaz spadaja. Na tym sie glownie skupiam. PO ostatnio stracila tez wladze w Elblagu, a obecnie zbierane sa podpisy pod referendum w sprawie odwolania Gronkiewicz Waltz z funkcji prezydenta Warszawy i zostanie odwolana, bo Warszawiacy jej nienawidza:) "Jestem znudzony PO, to fakt, ale na tyle rozsądny by nie głosować na antysystemową partie która wszedzie widzi spiski i paranoje, Jedyny program ten partii to zemsta smolenska." Ok, Twoja sprawa, mozesz przeciez glosowac na kogo chcesz:) "Nikt racjonalny głosowac na PIS nie może, no chyba ze komuś nei pzreszkadzają urojenia MAcierwicza albo intelektualne poczyniania Pawlowicz..." Kazdy glosuje na kogo chce, co nie zmienia faktu, ze PiS jest liderem sondazy z tendencja wzrostowa:) Mi takie osoby jak Macierewicz czy Pawlowska nie przeszkadzaja - wrecz przeciwnie:)

Gość gość
PIS to katolicka lewiwa a nie jakas prawica. PO to tez lewica, rowniez koscielna tylko po cichu vide akcja z funduszem kościelnym. SLD to ex komunistyczna partia, stare dziadygi sie nażarły z koryta i zostały takie ideowe niedobitki maskotki jak Olejniczak z golą klatą. Palikota nie biore pod uwage bo on robi tylko zamieszanie. W jego RP tylko Grodzka cos robi dla osob takich jak ona, reszta nie wiem po co tam siedzi. A reszty partii nawet nie kojarze, tak jak 90% Polakow

Gość HJADS
Obóz Narodo-Katolicki odzyska władze w Polsce i pogoni czerwonych sprzedawczyków i inne ścierwo moralne!!!!!!!!! Polska będzie mentalnie taka jak była w 20-leciu międzywojennym gdy ludzie byli dumni z tego że są Polakami!!!!!

"PIS nie ma szans by rzadzic samemu, Polacy sa zbyt podzielonym narodem, powstanie raczej nowa partia. Odejdą niektorzy z PISu, PO , starzy wrogowie sie pogodzą i cyrk od poczatku" Ci ktorzy juz mieli odejsc - odeszli:) A samodzielna wygrana jest bardzo mozliwa, bo PO sie stacza, a do wyborow jeszcze 2 lata. Do samodzielnych wystarczy 41%, a wg niektorych sondazy PiS ma juz dzis ok 35-36%. Wystarczy po prostu spokojnie czekac:)

Gość gosciówa
idealnie opisane z tymi partiami prawicy brak.

Maciek B. - placą ci za taka agitke polityczna czy sam jestes działaczem ? Jestem sympatykiem i wyborca PiS:) Do partii nie naleze;)

Gość gość
HJADS - katolicyzm to nie jest polska tradycja tylko podstępem narzucona wiara tumanie. Takie samo pranie mózgow jak jehowici czy żydowstwo. Polska - TAK Katolicymz - PRECZ

Gość gosciówa
Mackowi płaci PO on swietnie zniechęca do PiSu;)

"ze tak sie wtrące ... Pis to centrowa prawicowa partia? hahahahahahahah dobre To skrajnie prawicowa partia, nawet nacjonalistyczna, z charakterem fundametalistycznym jesli chodzi o religię " Tak, to centroprawicowa partia patriotyczna, odwolujaca sie do katolicyzmu, czy szeroko pojetego chrzescijanstwa:) Jesli nawet by taka byla jak opisales, to nic zlego, bo te cechy nie sa niczym zlym:)

Gość gość
Maćku nie interesują cię wcześniejsze statystyki bo to ci nie na rękę a wyniki wyborów pokazują ze pis jest tam słabszy niż dawniej. To się nazywa fanatyzmem. Ty patrzysz na krótkookresową tendencje i się tym jarasz A długookresowy trend jest taki ze pis przegrywa wszystkie ogólne wybory jak leci. A jak znów przegrają to znów elektorat będzie woził że to wina Agentów masonow żydów homoseksualistów, ludzi z układów, spiskowców, zamachowców, antypolskich mediów i polityków - nie przeszkadza być ci w tak doborowym elektoracie ? :D piszesz że te gwiazdy Pisu zdradziły pis ale to świadczy o słabości i nieudolności twojego wodzą. Poza tym twój wódz jest niewiarygodny i gra ofiarami katastrofy - przyjdą wybory i znów je zepchnię na bok,a przed wyborami stosuje z antonim taktykę po trupach do celu. Też ci to nie przeszkadza?

Gość PO TRUPACH DO CELU
to haslo pisu

Gość hdsfa
Kaczyński jest niczym Orban to jedyny sposób aby oczyścić Polskę z lewackiego zbocoznego żydo-p***lastwa!!!!!!!!

Gość gość
Nie rozumiesz pojęcia centrowy albo nie znasz poglądów tej partii :D partia z tak radykalnym prawicowym programem, skrajnie katolickim światopogląden nie może być centrowa. Nie rozumiesz pojęć.

Gość hdsfa
Niech żyje Polska, droższa niż skarb, moja ojczyzna jedyny kraj Niech żyje Polska, korona ma, Rzeczpospolita wieki niech trwa Niech żyje Polska, za ten zły czas, Hitler i Stalin nie złamali nas Niech żyje Polska, słona jak łza, za każdy smutek w sercu ją mam Niech żyje Polska, słodka jak miód, temu tu żyję i umrzeć chcę tu Niech żyje Polska, za litry krwi, przez córki synów wylane swych Niech żyje Polska, orzeł się wzbił, jestem Polakiem ze wszystkich sił Niech żyje Polska, nich wiedzie prym, niech Europa przed nami drży Niech żyje Polska, czerwień i biel, od szczytów gór po morza brzeg Niech żyje Polska, za sól i chleb, ojczysta ziemia której mam strzec Niech żyje Polska, przez wieków 100, niech dobro zawsze zwycięża zło Niech żyje Polska, na zawsze prawa, czuwaj Polaku Czołem Sława Niech żyje Polska i naród ten, bo być Polakiem, to zaszczyt jest Niech żyje Polska, trwała jak dąb, za wychowa nianie i rodzinny dom Niech żyje Polska, twarda jak stal, za NSZ co poszedł w las Niech żyje Polska, wiara w nas tkwi, jak na rozstajach dróg biały krzyż Niech żyje Polska i miasto me, z gruzów do życia co dźwignęło się Niech żyje Polska blizna i krew, symbol narodów i roty śpiew teksty.org

Gość gość
hdsfa - aha..czyli pragniesz powrotu kogos w typie Hitlera ? On tez chcial pozbyc sie ''zydowstwa i p***lstwa'' - mow wprost Polaczku mały.

A nie moglibyście się z tym tematem przenieść na dział "filmy, seriale oraz, w domyśle, najbardziej seksowne kreacje aktorskie, gdzie jego miejsce?

Gość hdsfa
Polska to nie jest tylko państwo to historia na przemian radosna i smutna Polska to wielka idea i naród krew męczenników i wieczna niepewność jutra Setki godzin nocy nieprzespanych tysiące ścieżek dla niej wydeptanych przez wieki istniała tylko w snach i marzeniach jej synów wielkich rwących ciągle przez mrok I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i rozbitą miał przyłbicę Niepodległy stal dla nas się modlitwa z Bogurodzica śpiewana przed każda bitwa Myślmy o nich kiedy zapomnimy Ty Panie o nas zapomnisz niech ofiara uświeca nas Gorzkie myśli w moim umyśle walczą czy rozum stuli serce czy wrócę z tarczą tak jak przodkowie moi niegdyś wracali chociaż nie wszyscy lecz czymże jest śmierć I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i rozbitą miał przyłbicę I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i rozbitą miał przyłbicę Tak jak strumienie łączące się w jeden potok tak my drążymy skale ludzkich serc głęboko każdy z nas karmi nas innych póki sam żyje wierni ojczyźnie do ostatnich swych chwil I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i rozbitą miał przyłbicę I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i wbita miał … I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i wbita miał .. I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i wbita miał … I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i rozbitą miał przyłbicę I znowu polski rycerz bez trwogi dumnie podejmie mu rzucona złota rękawice widziałem ja już kiedyś w blaszanej trumnie gdzie leżał wróg i rozbitą miał przyłbicę

Gość hdsfa
Nie siej fermentu! Chodzi oczyszczenie mentalne!!! a nie siłowe!!!

"Maćku nie interesują cię wcześniejsze statystyki bo to ci nie na rękę" Nie, nie interesuja mnie, bo mnie interesuja obecne wyniki i prognozy na przyszlosc:) A obecny wynik byl taki, ze kandydat PiS wygral ze znaczna przewaga w okregu, ktory do tej pory byl uznawany za bastion PO:) Jak juz PO przegrywawa we wlasnych tradycyjnych okregach, to jest juz poczatek jej konca:) Powolywanie sie na jakies wczesniejsze statystyki moze budzic jedynie usmiech:) " a wyniki wyborów pokazują ze pis jest tam słabszy niż dawniej." Wyniki wyborow pokazuja, ze PiS wygral z duza przewaga w Rybniku. Jesli PiS jest slabszy w Rybniku niz dawniej mimo, ze zawsze tam znacznie przegrywal, to co w takim razie powiedziec o PO, ktora przegrala tam znacznie wybory, a wczesniej znacznie wygrywala?;) Proponuje sie na tym skupic, bo to PiS wygral, a nie PO:) "To się nazywa fanatyzmem." Co sie nazywa fanatyzmem? Wygrywanie przez PiS wyborow?;) heh "Ty patrzysz na krótkookresową tendencje i się tym jarasz" Nie, to jest juz dlugookresowa tendencja, ktora w tej chwili wlasciwie zamienila sie juz w trend:) Roznica miedzy PO a PiS bedzie sie systematycznie, powoli, ale systematycznie zwiekszac:) PO juz nie ma paliwa. I z tego co widze zajmuja sie juz glownie soba;) Schylkowy AWS i to na 2 lata przed wyborami;) Ja na miejscu PO bym sie martwil;) "A długookresowy trend jest taki ze pis przegrywa wszystkie ogólne wybory jak leci." W demokracji tak jest, ze nawet i 3 kadencje mozna byc w opozycji, nic wielkiego:) Spojrz np na Anglie:) "A jak znów przegrają to znów elektorat będzie woził że to wina Agentów masonow żydów homoseksualistów, ludzi z układów, spiskowców, zamachowców, antypolskich mediów i polityków - nie przeszkadza być ci w tak doborowym elektoracie ? " Naczytales sie za duzo gazet, nikt od nas nigdy nie mowil takich rzeczy:) I nie nie przeszkadza mi byc w elektoracie PiS - wrecz przeciwnie:) "piszesz że te gwiazdy Pisu zdradziły pis" Ja ich nie nazwalem gwiazdami:) "ale to świadczy o słabości i nieudolności twojego wodzą." Nie, to swiadczy o slabosci i nieudolnosci osob, ktore okazaly sie nielojalne:) Prezes potrafil sie ich pozbyc. "Poza tym twój wódz jest niewiarygodny i gra ofiarami katastrofy" Dla nas jest wiarygodny i nie gra ofiarami wydarzenia pod Smolenskiem, tylko staramy sie wyjasnic co sie tam wydarzylo:) I bedziemy to wyjasniac do skutku, chocby zajelo to nastepne 10 lat:) "- przyjdą wybory i znów je zepchnię na bok,a przed wyborami stosuje z antonim taktykę po trupach do celu. Też ci to nie przeszkadza? " Nie, bo nic takiego nie ma miejsca:) Fantazjujesz sobie:)

"Nie rozumiesz pojęcia centrowy albo nie znasz poglądów tej partii" Rozumiem pojecie centroprawicowy i znam poglady tej partii. "partia z tak radykalnym prawicowym programem," W ktorym miejscu program PiS jest radykalnie prawcowy? Prosze o podanie konkretnych szczegolow:) "skrajnie katolickim światopogląden nie może być centrowa. Nie rozumiesz pojęć." Rozumiem:) Poza tym nie ma czegos takiego jak "skrajnie katolicki". Albo sie jest katolickim, albo nie.

Gość gość
widzę że większość cielątek z tego serwisu dla niewiele wymagających posłusznie zagłosuje na PlatfOrmę, ja tam mam dosyć śmiejącym mi się w twarz złodziejaszkom z tej partii i jedyną nadzieję na poprawę sytuacji w kraju widzę w prawicowej partii Kaczyńskiego, który mam nadzieję wprowadzi pełną lustrację tak jak chciał to zrobić jego ś.p. brat zanim go..... zanim zginął tragicznie. PROROSYJSKIM KOMUCHOM MÓWIĘ NIE!!!! Elektorat niestety zeźre wszystko co mu sprzedadzą PrzekupiOne media i zagłosuje jak zwykle, tuż przed ostatnimi wyborami słyszałem jak gromada sprzątaczek rozmawiała o tym, kogo wybrać i tendencje były takie: "ja na komora, bo do mojego podobny", a później w metrze w gronie staruszek usłyszałem co mówiły o kaczyńskim "kto to widział taki mały i się pcha na prezydenta". Bardzo smutne jest to czym kieruje sie przy wyborze prezydenta elektorat, a najżałośniejsze jest to jak na was cielęta wpływają newsy i czcze obietnice płynące z kampanii wyborczych prowadzonych tuż przed wyborami, nie wiem jakim trzeba być imbecylem żeby nie widzieć jak zwija sie kraj pod rządami tuska, żeby go tutaj promować. Nic dobrego nas nie czeka dopóki nie otworzycie oczu. To są fakty, podatki z d** wyciągnięte za wszystko każą nam srać kasą, której nie mamy! Od tylu lat PO nie zrobiła niczego na korzyść konsumenta który jest okradany przez molochy finansowe, robią z nami co chcą a wy tego nie dostrzegacie. MUŁY

Gość gość
nie zaglosuje na PO ani na PIS na jakąs nowosc albo glos niewazny byle by zamieszac tymi wygodnymi zadnymi wladzy przyd**asami tuska lub kaczora

Gość baranekk...
prawdopodobnie PIS wygra , nie będzie w stanie stworzyć żadnej koalicji , czyli wszystko pozostanie po staremu - stara bida i powszechne niekaralne złodziejstwo a kaczor , jak zwykle będzie w chwalebnej opozycji co mu i innym widocznie odpowiada

Problem w tym, ze ludzie nie chcą zarówno Tuska, Kaczyńskiego jak i Millera i Palikota...a alternatywy nie ma żadnej. Jest Korwin Mikke tylko, ze on gada gada i gada od lat, nie buduje zaplecza politycznego, nie zbiera funduszy i znanych twarzy, bo nie oszukujmy się musi byc jakas celebrytka czy znana osoba, ktora powie: TAK głosuje na Korwina. Tak jak Wojewodzki na Tuska, bo wiekszosc ludzi idzie za tym co mowią ich idole :O

Gość gość
ja zaglosuje na palikota i w c**ju mam co ludzie oni sadza 🖐️

Gość baranekk...
nie ma ponieważ partie 'wycięły ' polityków zagrażających liderom - stały się partiami typu leninowskiego - wielki wódz ze swoimi ideami popierany przez przyd**asów , a jednocześni8e 'wycinający w pień konkurencję ' ...przeważnie jako 'zdrajców i sprzedawczyków ' działajacych na niekorzyść Partii i Wodza

Gość gość
Znajdą się celebryci.