Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhkjgjhjvjh

boje się że zajde w ciąże

Polecane posty

Gość hjhkjgjhjvjh

mimo ze wiem bardzo dużo o antykoncepcji boję się że zajdż w ciąże wiem że nie ma metody która zabezpiecza na 100 % czy ktoś też tak ma jak ja?

Gość hjhkjgjhjvjh
???

Gość gość
daj spokoj co za problem uzywaj pigulki I kondomy to bedziesz zabezpieczna w 190proc

Gość hjhkjgjhjvjh
wiem że wstrzemięźliwość daje 100% ale który chłopak wytrzyma z taka dziewczyną

Gość zbys;u
mozesz brac w pupe

Gość dr Skrob -Skrobalski
zawsze możesz wrzoda usunąć

Gość Wróżka Klemensa
Karty wskazują, że zapomnisz o tabletce 05.06 2013 roku, to bedzie dla Ciebie najszczęśliwszy moment w życiu

Gość WielkaPani0000
:D

Gość Jasnowidz Tomasz
A ja czytam z tarota który mówi że w końcu urodzisz bobaska którego tyle oczekujesz. W miłości ci się poprawi i finansowo niebawem osiągniesz sukces. Brawo!

Ja też tak mam..może właśnie dlatego nie pozwalam mojemu chł się do mnie bardziej zbliżyć.. i też wiem dużo o anty, ale co z tego? jakoś mnie to nie pociesza... a ile masz lat?

Gość hjhkjgjhjvjh
nie zapomne bo nie biore tabletek

Gość hjhkjgjhjvjh
mam prawie 20 lat

Gość takasobiepani464674
My od ponad dwóch lat kochamy się bez zabezpieczenia ale on zawsze wychodzi. Przez 3 miesiące brałam tabletki ale to był najgorszy chyba czas w moim życiu :O

Gość hjhkjgjhjvjh
tylko raz się kochałam z chłopakiem w gumce teraz zaczną się bać jak on bedzię chciał a będę miała dni płodne, mimo to że się zabezpieczamy boje się

to ja mam 19. My jeszcze nie byliśmy razem do tego stopnia.. ale miałam tak że po palcówce się nawet bałam chociaż sie pożądnie pilnowaliśmy żeby jakiegokolwiek kontaktu nie byłam.. mi pani ginekolog odradziła tabl, stwierdziła ze prezerwatywy powinny wystarczyć bo jednak tabl trochę mieszają w organizmie a ze względu na okolicznosci to nie sądzi żebyśmy często współżyli xD

Chwila, boisz się ciąży i uprawiasz seks bez zabezpieczenia? Ty lepiej zbieraj na pieluchy...

i szczerze to w płodne jest największa ochota.. tylko te dni płodne nawet z kalendarzykiem to nie taka prosta sprawa.. a właśnie. prowadzi ktoś kalendarzyk?

Gość takasobiepani464674
Też na początku tak miałam :D Dopiero po ok pół roku się przemogłam :P Głupie pieszczoty a ja się zamartwiałam że mogę być w ciąży. Tylko że ja nie lubie gumek, a po tabletkach się okropnie czułam i byłam nieznośna :P

Gość hjhkjgjhjvjh
teraz to się będę bała jak się z nim prześpie to czekanie na okres, a okres lubi mi się spóźniać

Gość takasobiepani464674
I te problemy z tarczycą. Okres co 3-4 miesiące :O Zaczęłam brać tabletki na niedoczynność i mam nadzieje ze się ustabilizuje.........

Gość takasobiepani464674
bp. okres dostałam 27 września a kolejny 7 stycznia :O ostatnio miałam 23 lutego i nic :O

ja mam okres co 31-32 dni więc czekania też mam trochę, ale przynajmniej nie mam jak kiedyś po 21-28 :) ja z moim jestem 1,5 roku a on jest jeszcze starszy pare latek i się niecierpliwi..

Gość hjhkjgjhjvjh
mi najdłużej 15 dni okres się spóźniał, a jak by mi się teraz zaczął spóżniać to wpadła bym w panike i myślała że jestem w ciąży

Gość takasobiepani464674
To i tak masz fajnie, też bym tak chciała, a nie że okres 3-4 miesiące i nie mogę sobie obliczyc kiedy będe miała :O Mam 19 lat, a mój 5 lat starszy. Trochę różnicy jest ;) On twierdzi że on potrafi uważać, że wie co robi..... po tabletkach byłam strasznie pyskata :P

Gość hjhkjgjhjvjh
on ma 22 lata teraz jak już zaczęłam to nie będe mu mówić że mnie głowa boli czy coś.

Gość takasobiepani464674
okres mam od 13,5 roku życia, a teraz mam 19 lat, a więc okres powinnam miec ustabilizowany :O zresztą moja mama miała i siostra mają tak samo jak ja

Gość hjhkjgjhjvjh
nie próbowałam tabletek brać

mój ma 23.. ja w sumie bałabym sie brać tabl.. moja koleżanka brałą normalne anty ale na trądzik i srtasznie się jej po nich działo... Mi zawsze musi sie rozregulować jak waże poniżej 50 kg :/