Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Tragiczna sytuacja wielu młodych mężczyzn w Polsce

Polecane posty

Gość gość
przeciez to czywiste ze łatwiejszy start maja ludzie, ktorzy nie sa biedni z domu, wielu facetow jest samotnych wlasnie przez niskie zarobki itp. w polandzie o to nie trudno

Gość gość
Jakiś czas temu rozstałem się z kobietą ze względu na utratę pracy, bardzo szybko znalazła sobie nowego partnera, mojego znajomego... (który już nim nie jest), oczywiście facecik ma gruby portfel, a ona jest przez niego jak to się przyjęło mówić "szmacona" . Powiem szczerze jak Kuba Bogu tak Bóg... a mogła być szanowana i kochana... za to teraz jeździ całkiem pokaźną furką. Chłopaki, ale życie nam się prawdziwie stromi, nie ma na to rady trzeba pozostać samotnym wilkiem, bez uczuć bawić się naiwnymi pannami, zgrywać bogaczy, mieć tylko drogie ciuchy i auto, a w domu jeść chleb z cukrem taki już nasz los, nie każdemu uda się wejść na finansowe schody...

Gość gość
takie jest zycie, dlatego ja juz nie wierze w kobiety

trudno nazwac kogos zaradnym jak sie wychował np w patologicznej rodzinie gdzie pił ojciec itp. cudow nie ma, co innego jak ktos ma normalna rodzine, rodzicow ktorzy go jakos ukierunkuja a co innego jak ktos urodzi sie w biedzie, minie wiele lat zanim sie odkuje, taka osoba w czym potem moze wybierac? x To jest najbardziej żałosne usprawiedliwienie. Właśnie wiele osób z taką młodością teraz sprawuje wysokie stanowiska ma firmy itd a dlaczego? Bo nie użalali się nad sobą tylko pracowali żeby było lepiej dla nich i ich przyszłych normalnych rodzin

Gość gość
nhbg