Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portale randkowe - kto z was korzysta ?

Polecane posty

Gość sąsiadka_
Moja sąsiadka poznała na Sympatii męża - niedawno wzięli ślub, zaręczali się też "publicznie", jest tam cała historia o nich: Sabina i Robert.Gdybym nie znała osobiście tej pary to ciężko byłoby mi w to uwierzyć. A jednak można ;)

Gość jenny-9
Do sasiadka---- bo to sie czasem zdarza.Ale mnie mnie. A zresztą, kiedyś nad tym bardziej ubolewałam.Teraz ju z mniej. I tak w moim wieku szanse poznania na już niewielkie, bo wszyscy sensowni dawno pożenieni.

Gość noraaktora
miałem tam konto jakiś czas, ale żadna dziewczyna nie odpisywała na moje wiadomości więc usunąłem konto. Wiadomo, że drugą połowę znajdą tam tylko ładne osoby. A ja ładny nie jestem.

Gość jenny-9
Idąc za tym tokiem myślenia, w realu druga połowę znajdą tez tylko ładne osoby. A jednak pełno jest osób nieatrakcyjnych fizycznie w związkach.Więc tutaj nie uroda jest na rzeczy.

Gość noraaktora
niestety ale miłośc jest tylko w bajkach. Jak nie masz urody np ja nie mam, to nie masz szans.

Gość Jurek_ogórek
ja mam 26 lat i żadna dziewczyna sie nie odzywała jak do niej pisałem, a nie jestem brzydki :(

Gość pankrolewicz
@jenny-9 - masz racje z tym plenym obrazem wygladu. To wszytko am znaczenie. widzisz w moim przypadku ja preferuje kobiety szczuple, nawet bardzo szczuple, delikatnej kosci....

Gość jenny-9
Królewicz - no i widzisz ,wiem ze wygląd jest w pewnym stopniu ważny dla obydwu płci,ale charakter i osobowość,jeżeli nie odpowiadają,to sam wygląd nic tu nie da. Wygląd to nie wszystko. Np ja jestem właśnie szczupła,niewysoka,ciemne,proste włosy, ale jak byśmy się w realu spotkali to to jest za malo.

Gość pankrolewicz
@jenny-9 - co masz na mysli piszac za malo ? za malo na co ? ;) To jest juz jakis punkt zaczepienia, na tyle by mozna bylo sie spotkac gdzies na kawe i po prostu sobie pogadac, przeciez nie musi z tego co wynikac, prawda? Ja wlasnie nie mam problemu z zaczepianiem ludzi i rozmawianiem z nimi gdzie kolwiek, bo mam takak prace w ktorej to jest na porzadku dziennym. wiec nie mam jakis fobi spolecznych. Ale tez nie zawsze mam chec wplatywania sie z kobietami w jakis blizsze relacje zwlaszcza keidys widze ze taka "ona" jest bardzo zainteresowana. Moze stad u mnie ten interent w celu poznanai kogos, bo nie trzbea ise z tym spieszyc...

Gość jenny-9
Mam na myśli,ze sam wygląd to malo,musi być cos jeszcze.Jakaś nic porozumienia,rozmawia sie bez wysiłku,razem milczy,podobne podejście do życia...:-)

Gość gość
A mam pytanko do "sąsiadka" - znam historię sabiny i roberta z sympatii.Piękna para i historia:-). Nie wiesz z jakiej firmy miała sabina suknię...jest przecudowna.Plis zapytaj jej gdzie kupiła!!!

Gość gość
Ta suknia tak mnie urzekła że nie mogę się na nią napatrzeć. Też chciałabym taką.Liczę że będzie odzew:-)

Gość grudnika
Ja korzystam z epolischwife.com, darmowego portalu randkowego:)