Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość empire state of mind

sposób na facetów - dla młodych kobiet

Polecane posty

Moorland- musisz fantastyczny mieć akcent brytyjski- tego zazdroszczę. Ja uczyłam sie akcentu amerykańskiego, bo sądziłam, że to łatwiej doprowadzić do perfekcji niż british english, ale byłam naiwna, nie jest łatwiej wcale. Tera zmówię neutralnie tak naprawdę. No to dobrze Ci tam musi być, o powrocie nie myślisz pewnie...pewnie i lepiej dla Ciebie;-) o jezu....z tym seksem nie jest prosta sprawa wcale. z jednej strony nie idź do łózka, z drugiej strony jak już kogoś masz, to po pierwsyzm dziewiczym stosunku od razu sa wymagania z gazet, jaką to kochanka nie masz być. a faceci też raczej wolą kobietę z inicjatywa. uważam, że nie ma reguł co do tego jak powinna zachowywać się dziewczyna. już nie ma tych reguł. W UK pewnie wolno więcej

Ceres - nie można przesadzać w żadną stronę. Jak faceta wcale nie ma w domu to to nie jest związek, wybacz. Lepiej się już rozstać. Wiem, że w Polsce jest naprawdę ciężko ale jakiś balans mieć trzeba. Co do bycia poważnym w życiu i mieć poczucie humoru jednocześnie - a co to za sztuka? Poczucie humoru nie oznacza bycia skończonym pajacem który nie wie kiedy spoważnieć. Bycie opiekuńczym często wymaga bycia zdecydowanym, trzeba być asertywnym - w końcu mowa o związku dwojga dorosłych ludzi. xxxxxxxx "mądrą masz matkę moorland" - moja mama jest bardzo mądra kobietą, ale w tym wypadku popisała się nie tylko stereotypowym myśleniem, ale też spostrzeganiem kobiety jako obiektu który ma jakąś wartość rynkową. Więc w tym wypadku dała plamę ;) xxxxxxxxx Heloiza - no właśnie najlepsze jest to, że akcentu nie mam. Moja siostra już tak, ale ja wyjechałam w podstawówce więc mam taką dziwną mieszankę. Nie jest taki wyraźny, polski, ale większość osób zgaduje, że to jest "jakiś europejski akcent" :P Z drugiej strony mój facet wyjechał jak był trochę starszy i szasta z akcentem aż miło - to jest coś związanego z słuchem i dźwiękonaśladownictwem, nie każdy to ma :( A z tym seksem to jest tak, że ludzie za dużą wagę przywiązują do tego jak powinno być. Zamiast zastanowić się czego oni chcą cały czas patrzą na siebie przez pryzmat tego jak widzi dane zachowanie społeczeństwo.

Gość bragaaaa
ale ciekawie prawicie !!! nareszcie coś konkretnego czytam z przyjemnością. Niestety jestem ofiarą przemocy , więc wasze dywagacje są mi trochę obce ...

/mieć swoje hobby, pasję (ludzie inteligentni mają swoje hobby )/ 0 Ludzie inteligentni mają obsesję. Hobby jest dla tych co żyją w kieracie od 9:00-17:00. Taka ucieczka od ponurej rzeczywistości z której nie ma wielkiego pożytku. 0 /jak mu zależy to będzie szukał kontaktu, pretekstu, jak mu nie zależy...wymówki/ 0 Raczej prędzej poszuka sobie innej, ciekawszej. 3,5 miliarda takich samych jak ty na świecie. Płakać nie będzie. 0 /być inteligentna (tutaj może być trudniej)/ 0 Po prostu zrezygnuj z głupich koleżanek i imprezowania na rzecz książek.

Gość gość
myslalam, ze to bedzie fajny temta, z praktycznymi radami, pare jest, a reszta w ogole nie wiem o co chodzi..

Gość empire state odf mind
proszę bardzo, kolejna praktyczna rada: na początku znajomości bawić się spotkaniami, nie traktować tego elementu życia ze śmiertelną powagą, komplement pod adresem faceta? pewnie, ale w żartobliwym tonie i może będę staroświecka, ale nie spieszyć się z pójściem do łóżka, tym bardziej że wg mnie początki znajomości nie wymagają żadnej wyłączności, więc trudno to traktować w kategorii straconego czasu, jeżeli potem w łóżku okaże się kalpa :)

mam piekne sukienki, a mnie i tak nikt nie chce, hahahahaha;-ppp dla mnie nie ma rad, ale ja mam swoją wizję. co z tego, skoro siwta jets taki, że nikt tego nie doceni w życiu.