Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Gość gość
.

Gość gość
Rzygam :o

Gość gość
Nie, to noxa ma taki sam jak kciuk

Gość gość
piercing nadgarstka, piecing nadgarstka😴 niech sobie zrobia piercing kaprawego oka🖐️

Ona ma w obu rekach, ja tylko w lewej. Wcześniej miałam w prawej, ale po pół roku musiałam wyjąć, bo koleś wsadził mi bioplast (kretyn).

Gość gość
Daj link do fb kciuka

Trzeba być soba, bo na tym świecie żyje się tylko raz. Nie warto przejmować się opinią zwykłej szarej masy, która przeminie i zdechnie. Niezależnie od wieku róbcie to co chcecie i na co macie ochote, bądźcie wolni i nie dajcie się zniewolić ludziom, zasadom i pseudo regułą. Nie warto ! Ten wpis kieruję dla fanów. Nox.

Gość gość
ave fani, tu nox, dawać posty

Gość gigantyczny tekturozaur
Widzę, że stworzył nam się piękny topik, a la bieszczadzki. :D O Nox wszystko już tutaj napisano. Mam na myśli oczywiście zdania wyważone, nie te chamskie wpisy. I naprawdę, każdy kto nie jest złośliwą świnią, radzi tobie, Nox, abyś zniknęła z Kafe. Ty sama wikłasz się w nowe kłopoty. To całe kafeteryjne gówno, kiedyś spadnie na wasze głowy, twoje i Wita. Jemu się to z pewnością nie spodoba. Po co ci te dodatkowe problemy? x A co do Kciuka, to bez względu na to jaka ona jest pieprznięta, szacunek, że po prostu pracuje. Uświadom sobie Nox, że Kciuk także pracuje na TWOJĄ RENTĘ. Rozumiesz to? Miliony takich maluczkich roboli, którymi pogardzasz zapieprzają na twoją rencinę. Może trochę szacunku dla pracujących? x I nie wierzę w żadną twoją przemianę, bo jej pierwszym znakiem było, gdybyś założyła top i wszystkich, których obrażałaś bez powodu, przeprosiłabyś i poprosiła o wybaczenie. x W ogóle to ja ci dobrze życzę.

Szara masa, która przeminie i zdechnie... :D Ta szara masa zapierdllla na twoją rentę. Ta szara masa buduje cały świat, który wokół siebie masz i z którego korzystasz. A ty co? Wpieprzysz sobie jakiś tani metal w ciało i uważasz to za szczyt oryginalności. :D A przeczytaj ze zrozumieniem, na przykład: opus magnum Tasso, to będzie to znakiem twojej oryginalności. Ty jedynie kopiujesz pewne popkulturowe wzorce. To wszystko. To bardzo mało. Może ci wystarczyć, też nie ma w tym niczego złego, ale wynosząc pod niebiosa piercing, metalową muzykę, po prostu popadasz w zakłamanie, bo to nie takie wyżyny ducha, jak ci się wydaje.

Ale sobie Maryśka wymyśliła pseudo. :D "Mimowolna ejakulacja wisielca" :D Coś w tym jest :classic_cool: Ona chyba wie najlepiej...

Musisz mnie kiedyś poznać lub zobaczyć na ulicy, szczególnie odkąd Witek nakupował mi ciuchów to wyglądam tak jak chce i nie ma to związku z popkultura, no chyba, że Xasthur czy Silencer wykonują pop :D

Gość Vampires kreatures
601067535 NUMER NOX!!!!!!!!!

Gość gość
nox to teraz nam napisz czy ten cały maciej naprawdę istnmieje i czy jest taki przystojny jak pisze kciuk

Okropny i gburowaty, co chwilę słyszałam od niego podteksty, ona gadała o swoim eks a maciej walił fochy, zamiast wylać się w łazience robił to na dworze... odpychający typ i tyle ! składacz kurników bez wykształcenia, patologia 🖐️

Gość gość
co za megalomanka z kciuka! :D miał być piękny dom i jakaś praca za kilkanaście (jak nie więcej) zł/h za granicą a jest na taśmie w fabryce pod poznaniem hahaha no zaprawdę "idealne" życie i każdy jej zazdrości, ciekawe co jeszcze wymyśli 🖐️