Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Gość gość
Nox lubilam cie ale za to co pisalas nie zaslugujesz na sympatie

Gość król kurvinoxów
a gigantyczny tekturozaur to obstawiałbym że to jest "jedną nogą w rowie", a nie żadne Kciukiem. styl pisania, wiedza ogólna i podejście baaardzo podobne ;-)

Gość zbiera to co zasiała
http://www.voila.pl/175/kb7dq/?1 1 myślę, że wystarczy, oczywiście jej "mądrości" w tym stylu jest o wiele więcej

Musisz nie mieć swojego życia, żeby zbierać i kolekcjonowac moje wypowiedzi........... omg...

Gość gość
król kurvinoxów - a ty kim jesteś ?

Gość Luleluelu.k
Okropne te jej teksty ona jest nienormalna!! Nox jesteś spalona możesz skasować vloga, to twój koniec

Gość ahahha ja yebie
"ustawcie się w rzędzie a rozstrzelam was jak hitler" ahahahahhahahaha :D :D

Gość Luleluelu.k
Król to crazy monkey ofc. a Nox jest ugotowana, tymi tekstami

Gość gość
Rzygam :o

Tyle, że wtedy byłam kimś innym zupełnie... kimś samotnym, sfrustrowanym, odrzuconym przez wszystkich. Dziś jestem inna, dziś mam sens życia, miłość i przyjaźń... Tyle........ i tak nie zrozumiecie........ bólu, który zabija, bólu nie do zniesienia, bólu duchowego jaki wtedy czułam. .........

Gość Michaiłu
Jesteś taka sama, już gdy byłaś z witem też jechałaś po innych wiec nie piertol, jesteś spalona a te screeny lecą do Wita na @ wraz z fotami

Już wczoraj miały lecieć ..... Poza tym kochamy się bardzo i jesteśmy tak zżyci, że dziś mam na sobie jego bokserki, jesteśmy jak jedność 😍

Gość gość
To bydlę Noxelia powinno mieć zakaz dotykania urządzeń umożliwiających dostęp do internetu

Gość Michaiłu
A może wrzucić tu jego nr tel? mam od Kciuka

Gość gość
kiedyś też pisała że weźmie karabin i zacznie strzelać do przypadkowych ludzi jak breivik :D

Gość Ciepla krowwaaaaa
Dajcie spokoj z wysylaniem jakis tam rzeczy do jej chlopa. Nie mieszajcie go w te gierki. Ona jest biednym, sfrustrowanym, psychicznym czlowiekiem, z ktorego kazdy szydzi i sie nasmiewa. Nabroila bardzo bo ja nie rozumiem jak mozna zyczyc raka niewinnej osobie, ktora nam nic nie zrobila..Zyczyc raka to mozna podlej suce, ktora zamordowala czy zniszczyla nasza rodzine albo cale zycie nas przesladowala a nie jakiejs obcej, nieznanej osobie. Ona jest pochlonieta wewnetrzna nienawiscia, zloscia, psychoza. Ta nienawisc ja sama zabije bo zycie w ciaglych nerwach, stresie, smutku i do tego kopcenie fajek plus innych uzywek rowna sie smierc...i to najczesciej smierc na tego raka ktorego tak innym zyczyla. A karma, zla energia wraca...Dokopie jej w tym zyciu jeszcze bardziej i zniszczy. Sama bedzie w samotnosci zdychala na tego raka jak to zyczyla innym, zobaczycie. Wiec dajcie jej juz spokoj, olejcie ja, nie wysilajcie sie zeby jeszcze bardziej jej dop******ic bo ona sama juz sobie dop******ila az zanadto. Sama siebie zniszczyla i nigdy nie przestanie tego robic bo ta nienawisc mimo, ze tymczasowo uspana to w niej drzemie i zbudzi sie w najmniej oczekiwanym momencie rujnujac ja jeszcze bardziej. Po prostu ja olejcie i nic do niej nie piszcie

Gość gość
dajcie juz dziewczynie spokój, przeciez to zaburzona osoba, ma nierówno pod sufitem ale to nie jej wina, taka sie urodzila

Nox! to że byłaś kimś samotnym, sfrustrowanym, odrzuconym przez wszystkich, nie uprawnia Cię do obrzucania gównem Bogu ducha winnych osób! Wiesz, ja też nie zawsze miałem w życiu kolorowo i super, były ciężkie chwile, choćby po śmierci mi najbliższych osób, ale do jasnej cholery mając doła nikomu nie ubliżałem, nie plułem jadem bez powodu, zawsze byłem kulturalny i wyważony. Oczywiście mówie o realnym świecie, bo na kafeterii to różnie bywało, aczkolwiek to głupie forum daje mi raczej niezły fun a nie upust złym emocjom, takowe zbijam biegając albo na siłce. Jednakże Ty się tu upubliczniłaś, więc można w Twoim kontekście traktować kafeterie trochę jak real-life, a to co robiłaś i wypisywałaś wcześniej to przechodzi ludzkie pojęcie. Chyba nie wiesz jak paskudną i bolesną choroba jest rak, że takowego życzyłaś!!! Chyba nie wiesz jakim bólem jest śmierć kogoś dla jego bliskich!!! I naprawdę nic Cię nie usprawiedliwia z poprzednich wybryków. Ale powiem Ci droga, że zawsze tak jest, zawsze jest tak że jak się odwija takie przegięte akcje, to to kiedyś wraca, a wraca w najmniej odpowiednim momencie. A z Tobą będzie jeszcze tak że i Witek Cie pogoni bo nie będzie chciał pasożyta utrzymywać. Wspomnisz moje słowa...

Gość Kość.a.g
no ale fakt faktem vloga może już sobie darować

Nie jestem pasożytem, mam niezdolność do pracy i rente. Witek wiedział o tym i wiedział na co się pisze, ale u niego to normalne, że kobieta nie pracuje. Za to ma obiady pod nos i tak dalej. A vlogi i tak będa się pojawiać :)

Gość gość
KotaMetalowa Poza tym kochamy się bardzo i jesteśmy tak zżyci, że dziś mam na sobie jego bokserki xx mam nadzieje, ze wyprane... ;-)

Gość Kość.a.g
to bedziesz yebana przez wszystkich dalej, a tak btw to założe sie że teraz predko nowego filmiku nie bedzie

Dziecko drogie! Ile Ty z nim jesteś? Rok niecały??? Proszę Cie! Rok, dwa to dwoje ludzi poznaje się, dociera między sobą... Życze Ci by był on z Toba do końca, ale nie wierze w to zwyczajnie, gdyż widać jaka jesteś jadowita żmiją, on kiedyś będzie miał tego dość, dość takiej toksycznej baby, trującego bluszczu i Cie zwyczajnie w świecie wywali ze swojego życia.

Filmik będzie jutro lub pojutrze... :) Hejterzy mnie nie zatrzymają ! Jeśli chodzi o ten kolczyk, jest z tytanu, przekłucie pewnie troszkę boli (ale ja jestem przyzwyczajona, także dla mnie to żaden ból), gojenie tak do końca trwa około 3 miesięcy. Z tym, że mój dziś wygląda jakby już był zagojony... :D Ważne jest wybrać dobrego piercera, profesjonalnego.