Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Gość gigantyczny tekturozaur
Nox jest chora i to nie są żarty, więc przeginacie. Jednak niespecjalnie mi jej żal, bo pamiętam te hektolitry wyzwisk. I to nie były jednorazowe wyskoki, tylko całe ciągi wulgaryzmów, chamstwa i złośliwości. O upublicznianiu swoich danych, wizerunku w takich kontekstach jak robiły to Nox, Kciuk i wielu innych, nie chce mi się pisać, bo to jest skrajna głupota. :D

Gość król kurvinoxów
heh, erotyczny to w sumie bardzo hermetyczny jest i nawet jak ktoś ma dobry projekt to ciężko się przebić. ale tam głównie sami faceci-erotogawędziarze, więc jak ma projekt dość seksualnie otwarty to łykną to jak pelikany ;-) trza wylookać kto robi tam ostatnio furorę i ślinią się faceci doń i bedziemy mieć Kciuka. np. od niecałego roku Zielono-Niebieska tam szaleje, aczkolwiek wątpie by to była ona...choć HGW :-)

Gość gościurx
ja zgłaszam też do usunięcia bo to jest chore

Nox. Ja ci tu kiedyś, nie tylko ja, radziłem, abyś w końcu zniknęła z tego forum i w żadnym wypadku nie publikowała żadnych filmów, zdjęć. Twoja obecność tutaj, jest dla wielu tak prowokująca, że jedynym rozwiązaniem jest zniknąć stąd raz na zawsze! Masz w swojej kafeteryjnej historii tak wiele fatalnych zachowań (które jedynie po części można usprawiedliwić twoją chorobą), wpadek, wygłupów, że nie zmażesz tego, tym bardziej, że jakoś szczególnie się nie zmieniłaś, może trochę uspokoiłaś od kiedy jesteś z Witem. Zajmij się swoim życiem, nie wojenkami na Kafe. Dobrze ci radzę, bo tylko sobie pogorszysz swój stan, bo złośliwcy nie odpuszczą, możesz być tego pewna. Straszenie policją jest zupełnie bezcelowe, bo jak ktoś napisał oni takie sprawy mają w d***e, nie mówiąc o trudności w ustaleniu autora przeróbek. Przyjmą zgłoszenie, jeśli będzie formalnie poprawne i w praktyce na tym się skończy. Pozostaje droga cywilna, ale ciebie jak i większości z nas na nią nie stać. Bo to i prawnik, specjaliści od informatyki, opłaty sądowe i tak dalej. I też może być z tego gówno, bo nie każdego można złapać, to się nie zawsze udaje, wbrew temu co pokazują w serialach. Wyłącz Kafe i zajmij się swoimi sprawami!

Gość król kurvinoxów
gigantyczny tekturozaur, no toż o tym pisałem w poście z 7:43:49... typiara lała jad na każdego bez żadnego powodu i to nie był taki hejt dla hejtu, jak walą np. ludzie z F23 lub tu z erotycznego, typu Juken, tylko wyjątkowy bezczel polegający na życzeniu komuś śmierci, raka, nieuleczalnej choroby i wszystkiego co najgorsze. Sorry, ale to jest forum publiczne i takiego zachowania nie usprawiedliwiają żadne problemy psychiczne. Poza tym osoby co tak odwalają lecą głównie z anonima, nawet z rejstrowanego nicka, ale ANONIMA, a Nox każdy znał z imienia i nazwiska, a ona waliła w ludzi równo, teraz to do niej wróciło, karma... nie żal mi jej wcale :-D zresztą Kciukiem też się słusznie dostaje. Jedynie Wawrüszki trochę szkoda, ale po aferze mosznowej nie da się z niego nie lać, sorry :-D

Powiem tak. Wolę Nox od Kciukiem, tak po prostu, bo Nox nie jest tak wyrachowana, ale i tak vkurviająca. Tomcio to debil, że aż mi go żal :D Niemniej jednak, to co wyprawiała Nox, było po prostu straszne. Te popisy na topach ciężarnych, były koszmarne. Baby naprawdę mogły to przeżyć, bo kobieta w ciąży wrażliwa jest. Nie chciałbym mieć takiego czegoś na sumieniu. Wszyscy jesteśmy ludźmi i powinniśmy się szanować, jednak trzeba być idiotą, by nie liczyć się z konsekwencjami swoich działań.

Gość król kurvinoxów
gigantyczny teturozaur, Pozostaje droga cywilna, ale ciebie jak i większości z nas na nią nie stać. Bo to i prawnik, specjaliści od informatyki, opłaty sądowe i tak dalej. I też może być z tego gówno, bo nie każdego można złapać, to się nie zawsze udaje, wbrew temu co pokazują w serialach. X no a co może panienka z Poznania zrobić jeśli np. ktoś przeróbkę cyknął z Londynu, Amsterdamu czy Berlina??? Co? Interpolem będzie szukać?? Sorry, pamiętasz przeróbkę foty Lecha Wałęsy co dorobili mu cycki? Albo miliony przeróbek Kaczorów lub Donka i Bronka? To są majętni ludzie, co byliby w stanie służby uruchomić coby dowc*pnisia znaleźć ale mimo to zlewka, bo coś takiego jest w praktyce nie do wykrycia. Już nie mówie o wrzucaniu fot z innego kraju, ale wystarczy iść do byle kafejki, machnąć na fotosika monty i ... szukaj wiatru w polu.

Gość gość
Zło powraca

Gość gość
Nox a bolalo przekluwanie nadgarstka? dlugo sie to bedzie goić? jaki masz kolczyk?

Gość król kurvinoxów
gigantyczny teturozaur,, nie widziałem jej popisów na ciążowym, na kafe goszczę głównie na erotycznym - wiadomo;-) i na ogólnym - bo można czasem uśmiać się po pachy, a czasem konstruktywnie podyskutować. ale wierzę że dawała popisy, jak pisałem wcześniej, rozwaliło mnie jak zwyzywała Bogu ducha winną kobietę tylko dlatego że dała foto i poprosiła o radę co w sobie zmienić, a Nox ja tak zjechała że aż przykro. Zresztą wcześniej, kilka lat temu jak zaglądała na erotyczny to tez na każdego pluła i wyzywała ot bez powodu. Teraz może się trochę uspokoiła, ale ta karma wróciła, tyle... Ja na jej miejscu zniknąłbym z forume, bo po tym jak się upubliczniła, to zmiana nicka, stylu etc. nie wystarczy, jej odpiertalanie z przeszłości zawsze wróci, jak to Tomcia wraca afera mosznowa, choć ten inwalida politologiczny chyba w końcu poszedł po rozum do głowy i zniknął z kafe (może w końcu jaki etat dostał?! :D )

Bywam tu ze względu na vlogi........... A co do drogi cywilnej, mój facet tyle zarabia, że stać nas na to i ten ktoś się doigra, obiecuję kurva.

Król Owszem, dlatego Nox, która hipotetycznie brałaby się za to od strony KC, mogłaby jedynie liczyć na błąd osoby, która wstawiła te montaże. I najczęściej tak jest, że wpadki w tym zakresie wynikają z błędów, które popełnili prześladowcy. Jeśli chodzi o osoby publiczne, to tutaj jest trochę inaczej. Oni często w pełni świadomie rezygnują ze ścigania, bo mogą wizerunkowo więcej na tym stracić, niż zyskać. Sprawa stanie się jeszcze głośniejsza zamiast przeminąć, wyjdą na jaw dodatkowe niekorzystne dla nich fakty, nakręcą się nowi "artyści" i będzie zalew nowych "dzieł", a tak sprawa sama przycichnie. Natomiast osoby prywatne, mają więcej do stracenia i więcej do zyskania i bywały sprawy, że kogoś udało się namierzyć i skazać. Jednak to kosztuje i bywa bardzo mozolne. Po prostu mało kogo na to stać. Oczywiście Nox nic nie zrobi, bo nie ma na to kasy i nie ma dość woli, by przeprowadzić taką akcję. Położy się i będzie spała pół dnia. Potem wstanie w zupełnie innym nastroju i tak w kółko. Egzekucja swoich praw to jest zajęcie dla ludzi, którzy wiedzą czego chcą i mają na to środki. Nox się do tej kategorii nie zalicza.

Może ja pracy i wielkiej kasy nie mam, ale mój facet nie popuści a powiem mu o tym chyba...

A bywaj sobie... Przypominasz sobie jak gnoiłaś niewinne osoby, które nic ci złego nie powiedziały, ani nie zrobiły? Tylko dlatego, że akurat miałaś fazę nienawiści do całej ludzkości. Nie pochwalam tego fotomontażysty, ale byłoby dobrze gdybyś, zaczęła siebie mierzyć odpowiednią miarą i widzieć własne błędy i własną złośliwość. Nie jesteś niewinnym aniołkiem i twoje własne przeżycia, nie dają ci prawa do gnojenia innych, których nawet na oczy nie widziałaś. Dobrze ci radzę, zniknij stąd na zawsze, bo nie dadzą ci spokoju. A pieniędzmi Wita zbyt łatwo rozporządzasz. Może on nie będzie chciał ładować tysięcy w taką sprawę? Może najpierw z nim o tym pogadaj. Pewnie sam ci powie, po co wchodzisz na to popieprzone forum? Vlogi? To też nie jest do niczego ci potrzebne i nakręca tylko złośliwców. Masz potrzebę ekspresji, to jest dla mnie niewątpliwe, ale idziesz na łatwizną nagrywając filmy o niczym. Weź usiądź i załóż porządnego bloga ze swoimi tekstami, reklamuj go i tak dalej. Ale odpuść sobie obnażanie się emocjonalne, bo dość o tobie wiemy, żeby widzieć jak wiele w tym pozy i śmieszności. Szkoda ciebie, sama sobie robisz krzywdę. Podejrzewam, że gdyby nie ten Wit, to byś już gryzła ścianę. Leczyć się regularnie brać prochy i chodzić do lekarza i skończyć z toksycznymi sprawami, typu Kafeteria.

Daruj sobie Marysiu, przecież ja wiem że to ty :D Zobaczysz, że zapłacisz za te fotomontaże. A WItek ma swój honor, o tym tez powinnaś wiedzieć......

Chyba... Mu o tym nie powiesz... A jeśli nawet, to coś mi mówi, że on się na ciebie wkoorwi i ty to już czujesz. Wkoorwi się i będzie miał sporo racji, bo SAMA PROWOKUJESZ TAKIE PROBLEMY SWOJĄ OBECNOŚCIĄ NA KAFE. I nie przypuszczam, aby osoba, która sprokurowała te "dzieła", dała się łatwo namierzyć.

Z Marysią i tak się pogodzisz, bo ty nie panujesz nad sobą, nie jesteś panią własnych myśli i decyzji, bo jesteś chora i w jakimś stopniu sobie z tego zdajesz sprawę. Ona ci wszystko ładnie wytłumaczy :D I nie przypuszczam, aby to była ona. Ona nie wyciągnęłaby Końskiego.

Marysiu nie unikniesz kary, za dużo złego mi zrobiłaś..... I nie gdybaj co będzie, bo Witek nigdy się na mnie nie wkurza a o filmikach i kafe wie od początku związku....... A twój sweter mi się przyda..... w kwestiach ezoterycznych........ ......................................

Gość król kurvinoxów
gigantyczny teturozaur, dokładnie jest tak jak piszesz. ale takie wpadki to zaliczają osoby raczej nieletnie, gimbaza głównie itp. którzy zanim pomyślą - działają. tak jak dawno dawno temu ja w licku z kumplami wydzwanialiśmy dla żartu do emerytowanej nauczycielki matmy, która nas cisnęła jeszcze jak uczyła i durnoty gadaliśmy, któryś tam miał kartę na 50 impulsów i na okienku między lekcjami zaczeliśmy odwalać głupoty z ...szkolnej budki telefonicznej, sprawę szybko namierzono i przepraszać trzeba było oraz po zachowaniu nam polecieli na koniec roku :-) obecnie to bym chociaż robiąc takie jaja wybrał 1) czas po lekcjach a nie okienko, 2) walił z automatu z poza szkoły, najlepiej z innej części miasta. dlatego nie wierze że ktoś byłby takim debilem i się odkrył i ze swojego jawnego łącza poginał z takimi przeróbkami. Ja bym ogarnął kafejkę, albo przekierował proxy na łącza z USA lub "ZSRR" i nara :-) x a Ty Nox nie wal że macie tak dużo kasy bo Wit zarabia itp, nawet jak byście srali kasą to policja i z powództwa cywilnego niechętnie by się za to brała bo to jest dla nich głupota i zwykła strata czasu, a możliwość wykrycia praktycznie żadna. Oni wolą czychać na nieprzepisowych kierowców, na pijaczków co walą % w miejscach publicznych (czyli taka Ty lub Kciuk), drobnych złodziejaszków lub handlarzy śniegiem lub trawką (też drobnych), oni za to mają wyniki, statystyki, premie... A nie za jakieś głupie fotomonty na forum o niczym :-D

Król Po prostu zdarzają się wpadki, ludzie robią coś nie do końca konsekwentnie i d*p! Dobry i drogi specjalista może wykorzystać niewielki błąd, ale oczywiście może i takiego błędu nie być. Wiadomo w czym rzecz, nie ma się o co spierać. Raczej zakładamy, że autor nie jest idiotą :D i ma dość rozumu, by się nie dać głupio złapać. Doskonale widać w sprawach o pedofilię, jak trudno namierzyć tych gnojów w sieci. A przecież nie wszyscy są wybitnymi informatykami :D Ot po prostu trzeba wiedzieć jak i z czego korzystać i prawdopodobieństwo namierzenia jest bardzo, bardzo niskie. Często nie łapie się ich wyłącznie metodą śledztwa informatycznego, tylko skojarzenia wielu metod z prowokacją włącznie i na czele. x Nox ja nie jestem Maryśka :D Ona nie wymyśliłaby tak urokliwego pseudo :D

Gość gość
a ja myślę że właśnie kciuk by wstawiła zdjęcia swojego ex z noxą właśnie po to żeby odwrócić od siebie podejrzenia,myślę że jest do tego zdolna co już nie raz nam udowodnila robiąc gorsze rzeczy innym a jej ex i tak tu nie zagląda a jeśli nawet tak to pewnie wali go to czy ktoś się bawi jego wizerunkiem czy nie gdyby mu zależało na opinii innych ludzi to już dawno by ograniczył dostęp do swoich fot na FB więc kciuk może sobie robić z jego fotami co jej się tylko podoba

A nawet jak jestem to co z tego? Ty zniszczyłaś równie wiele a nawet więcej. Ty się przyczyniłaś do rozpadu naszej znajomości i tylko sobie podziękuj. Ja tego nie robiłam i nie zamierzam się więcej tłumaczyć

Gość gość
Nox gdzie masz swoich obrońców z bieszczadzkiego? buehehe

Gość zbiera to co zasiała
noxelia teraz zbiera to co zasiała to jest np. jej odp. na zwyczajnym topicu z czyjąś prośbą o ocenę wyglądu z wklejonej fotki: http://www.voila.pl/164/lkp8z/?1

Gość zbiera to co zasiała
(niestety nie mogę wszystkich linków wkleić w jednym poście bo jest wtedy brane za spam) http://www.voila.pl/170/qqyza/?1

Gość król kurvinoxów
gigantyczny tekturozaur, przeróbki są dopracowane na tyle ile pozwalały materiały widzę, więc gimgówno tego nie robiło, więc optuje że twórca wrzucał zabezpieczony. 1) proxy 2) tor browser 3) skorzystanie z bylejakiej kafejki internetowej 4) niezarejstrowany prepaid i wrzutka z telefonu (również niezarejstrowanego) 5) wrzutka z miejsca niepodlegającego jurysdykcji Policji Polskiej tego jest TYLE że każdy zdrowo myślący oleje sprawę :-D jeśli ktoś bywa i zna 4chan to powinien wiedzieć jakie tam foty hardkorowe wstawiają, ocierające się o pedofilie jak ktoś fotografuje swego pena obok noworodka itp :O obrzydlistwo i masakra jakaś. No ale co? serwis kasuje, case zgłaszają, ale i tak nic się nie dzieje bo autorzy walą z anonima. chyba ktoś tutaj (teraz Nox, wcześniej Kamila Z. czy Wawruch jak ich montaże poleciały) naoglądał się za dużo CSI Kryminalnych Zagadek Nowego Jorku, gdzie pierdołowaty ale skądinąd sympatyczny technik Adam Ross w mig namierzał IP przestępców, stalkerów i dręczycieli :-) w realu trochę to inaczej wygląda :-)