Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadomowiona

do ludzi którzy siedzą w domu i nie pracują

Polecane posty

Gość zadomowiona

co robicie? nie brakuje wam wyjścia do ludzi? nie czujecie sie jak odludki? nie macie wrażenia że dziczejecie? ja chwilowo siedzę w domu i chce oszaleć. brakuje mi ludzi. a nie mam możłiwości by gdzies pojechać- nie mam kasy ani pracy. nie mogę się zmobilizować by coś zrobić- po prostu mi sie nie chce.

znajdz sobie prace :P teraz wakacje się zaczynają nad morzem szukają pokojówek/kelnerek do pracy, na brak ludzi nie bedziesz narzekała :P usiąść i użalać sie to kazdy potrafi, a jak jestes leń to się nie dziw, ze nic w życiu nie osiagniesz

Gość gość
wlasnie dlatego ze siedze w domu mam czas na wszystko, na wyjscie do znajomych, na wyjzady na zakupy,

Gość zadomowiona
tak, ale żeby wyjechać to trzeba mieć kase. A co jeśli wyjade, pracy nie znajdę i nie będę miała za co oddać? marzę o pracy w wakacje, tylko boję sięże sobie nie poradzę i narobie długów.

Gość gość
szczerze? czuje sie jak dziwadlo, ktore boi sie wyjsc do ludzi, ludzie traktuja mnie jak chorego psychicznie:o

Gość prawictwo pospolite123
praca jest dla frajerów .

Od tego masz internet! Szukaj ofert nad morzem w necie :P dzwoń do ośrodków wypoczynkowych/hoteli czy nie chcą kogoś do pracy na wakacje, jak powiedzą zebyś przyjechała to już dadza Ci prace :P ale mowilas ze jestes leniwa, to nie wiem czy gdzies sie nadajesz. Od sezonowców oczekuja pracowitości, a nie opierdzielania się.

Gość zadomowiona
no właśnie, ja bardzo chce to zmienić ale jak??

Gość zadomowiona
a zakwaterowanie też dają pracodawcy takich ośrodków? nie orientujesz sie? masz rację jestem leniwa ale jak sie zmotywuje to dam rade:)

Gość gość
ja siedze w domu od 2007r i dobrze mi z tym, maz dobrze zarabia a ja nie musze isc do pracy, mam dziecko, zajmuje sie nim wole byc kura domowa, anizeli pracowac za marne grosze;) mamnostwo czasu dla znajomych na rozrywki itp:)

Naprawdę, jestes taka bezradna? Czy po prostu masz depresję? (jesli tak idz do psychologa/psychiatry) A jesli dobrze sie czujesz to pomysl sama, trzeba wziac sie do roboty a nie rozmyslac jak cos zmienic siedzac w kapciach na fotelu :P

To zalezy, musisz sie pytac czy gwarantuja zakwaterowanie. Czasem nawet z wyzywieniem oferuja :) Zbierz się w sobie dziewczyno! Bo teraz to przepuszczasz zycie przez palce :/

Gość zadomowiona
teoria-dzięki za poradę, jednak ja myślałam bardziej o pracy w wawie.