Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnnieee

Jak mógł mi to zrobic jestem zalamana

Polecane posty

Gość goscinnnieee

Poznalismy sie pół roku temu przypadkowo u niego w sklepie internetowym.Zgubilam u niego w sklepie portfel Wybiegl za mna oddał mi go i zaproponowal kawe.Pierwszy raz odmowilam .Mieszkam niedaleko Jego sklepu wiec widywalismy sie czesto.Za kazdym razem zapraszal mnie .W koncu sie zgodzilam .Zauroczylam sie w nim na samym poczatku.Moj ideal przystojny w moim typie, inteligentny szarmancki ,dojrzaly .Wszystko bylo cudownie nic nie podejrzewalam bo nie maialam powodow do wczoraj.Dorabiam sobie w centrum handlowym on nie wiedzial o tym ,do kasy podchodzi kobieta z malym dzieckiem kupuje ubrania i po chwili mowi do mnie momencik zawolalam meza bo nie mam tyle gotowki .Ku mojemu zaskoczeniu zobaczylam Jego bylam w takim szoku ze nie wiedzialam co mam zrobic on tak samo .Jak mogl mnie tak oszukac .Wydzwanial cala noc byl u mnie nie otworzylam mu nie chce go znac

Gość gość
koleś liczył na romansik na boku

Gość goscinnnieee
jak moglam byc taka głupia

Gość gość
trzeba mu bylo dac przeciez to tylko seks

Gość goscinnnieee
spalam z nim przeciez to normalane ja wolna bylam pewna ze on tez niczego nie podejrzewalam

Gość gość
wiec w czym problem pouzywalas sobie wiec jest wporzadku - szukaj nastepnego a tym sie nie przejmuj

Gość gość
szkoda ze z nim spalas, myslalam ze to podszyw. no to sobie ruchacz poużywal na tobie, żal jego zony i dziecka najbardziej. poza tym jaką dzivą trzeba byc, nie zna sie dobrze, a idzie sie do lozka. jestescie siebie warci.

Gość gość
Ale fagas! co za koles kurde masakra! jego zona powinna sie o tym dowiedziec jakim jest d*pkiem. Jeszcze cin nie powiedzial ze ma kobiete z dzieckiem najgorszy patalach!

Gość goscinnnieee
zony i dziecka zal mi bardziej niz siebie .Pol roku sie znamy jestesmy dorosli ile mielismy czekac z seksem rok dwa... Gdybym wiedziala ze ma rodzine nigdy bym sie nim nie zainteresowala

Gość gościóweczka
współczuję Ci... ale ćwok...

Gość gościóweczka
a wogóle to ciekawa jestem jak chciał Ci się tłumaczyć jak tak do Ciebie wydzwaniał? heheh pewnie, że żona go nie rozumie, że ich małżeństwo to fikcja, że są ze sobą tylko ze względu na dziecko (które jest z niepokalanego poczęcia), że dopiero przy Tobie zrozumiał co to miłość... ble ble ble Dobrze, że mu nie otworzyłaś i że nie odbierasz. WYTRWAŁOŚCI

Gość goscinnnieee
wydzwania pisze smsy ze przeprasza zebym dala mu szanse to wyjasnic .... wzielam dzisiaj wolne nie dalam rady isc do pracy

Gość gość
to się lepiej idź przebadaj, bo jak w tym samym czasie moczył w tobie, a potem w swojej żonie, i potem znowu w tobie, to możesz mieć jakiegoś syfa :O jakie to jest obrzydliwe :O fuj

Gość Sonia De Wardot
Świnia, jak zdecydowana większość facetów. Autorko też nie poszłam dziś do pracy przez jednego gnojka, który zawracał mi głowę rok, a kiedy już mi w niej zawrócił to sobie zerwał, gdyż nazbierało mu się drobnych sytuacji...... ręcę opadają, a ja siedzę w domu i czuję, że już nigdy nikomu nie zaufam, wiem, jakie te ich bajki bywają przekonujące.

Gość adasasa
Nie zazdroszcze ci sytuacji , tak czy tak jakas decyzje musisz podjąć albo romans i godzisz sie na to wszystko no ale ....... on ma rodzine albo koniec z wami

Gość ciesz się że wyszło teraz..
a co byś zrobiła po roku, czy jeszcze dłużej... Ja zakochałam sie w żonatym.. wiedziałam że jest żonaty, ale to było od nas silniejsze.. 2 dzieci.. najpierw ukrycie, potem się wyprowadził od nich, rozwiedli się, zamieszkaliśmy razem... wiele dylematów, problemów, poświęceń z każdej strony... no i wielka miłość.. w sumie ok 6 lat wszystko.. planowaliśmy ślub, zaszłam w ciążę... i właśnie odszedł... jestem w 6 miesiącu, zostałam sama... Kochaliśmy sie bardzo, wszystko robiliśmy razem... ale czasami miłość to za mało...

Gość goscinnnieee
wiem ciezko mnie tez jest cos poczulam do niego ,ale nie chce wchodzic w taki układ

Gość on30.
zadbaj o siebie i znajdź sobie faceta który nie będzie Cię oszukiwał, a on najwyraźniej chciał sobie "poużywać", nie wiem czym Cie tak oczarował i dlaczego Ty nic nie podejrzewałaś.

Gość gość
do tej w 6 miesiącu - i bardzo dobrze ci dzivo, że cię zostawił, masz nauczkę... i nie pisz bzdur o milosci, bo jestes smieszna. to czysta chuć jak u zwierząt, taka u was była, a nie miłość.

Gość goscinnnieee
ja wspolczuje Ci bardzo ale musisz byc silna dla malenstwa Nie podejrzewal nic sypial u mnie ja u niego spotykalismy sie czesto nigdy u neigo w sklepie nie widzialam zony , wiec jak moglam cos podejrzewac?

Gość on30.
a gdzie wtedy była żona jak byłaś u niego?? ia jak długo u niego spędzałaś czas, może tylko kilka godzin?? może warto było spędzić kilka nocy i dni z rzędu??

Gość goscinnnieee
on 30 czasami chcodzilam po pracy i zostawalam na noc nei wiem gdzie byla zona skoro nawet nie wiedzialam ze istnieje

Gość goscinnnieee
on 30 czasami chcodzilam po pracy i zostawalam na noc ,nie wiem gdzie byla zona skoro nawet nie wiedzialam o jej istnieniu .Ale wiemt eraz na pewno ze to nie bylo ich wspolne mieszkanie w ktorym on mieszkal

Gość on30.
czasami czyli jak często i jak długie to były spotkania u niego? nie zauważyłaś żadnych damskich rzeczy u niego w mieszkaniu? duże ma te mieszkanie? jak duże te dziecko?

Gość goscinnnieee
czemu sie tak dopytujesz? nuie bylo zadnych damskich ubran zadnych zabawek niczego nie wiem moze 2 ,3 razy w tygodniu nocowalam u niego dziecko moze miec 3, 4 lata

Gość gosc2222
wspolczuje naprawde i Tobie i zonie ....faceci to swinie

Gość on30.
dopytuję się bo chciałbym ustalić czy były jakieś przesłanki ku temu aby były podejrzenia że już kogoś ma. wiec jesli możesz to precyzyjniej odpowiadaj. w łazience nie było np: damskich kosmetyków? wiesz jak facet sie nazywa? czy na drzwiach do mieszkania było jego nazwisko, lub na domofonie itp.??

Gość ciesz się że wyszło teraz..
do gość bardzo fajnie że wiesz lepiej co to było, i wiesz kiedy jest miłość a kiedy nie.. o ile nie byłas w tej sytuacji albo to ciebie mąż zostawił to rozumiem że umiesz tylko tyle powiedziec co powyżej... oczywiście że nigdy tego nie planowałam, nigdy nie chciałam nikogo krzywdzić.. nie chodziło o seks, to był także mój najlepszy przyjaciel, wszystko robiliśmy razem, lubiliśmy te same rzeczy, on był zawsze po mojej stronie, nie umieliśmy bez siebie życ..

Gość gosc2222
zadnych damskich rzeczy akcesorii wiem jak sie nazywa na domofoniei na drzwiach takze bylo jego nazwisko tak jak psialam wczesniej nie mailam powodow by go o cos takiego podejrzewac

Gość goscinnnieee
podszywowi podziekuje na drzwiach nazwiska nie bylo na dofonie tak zadnych perfum nic damskiego w domu nie bylo