Kate_36 0 Napisano Maj 27, 2013 Dziewczyny z kafe,całkiem siadło nam kafe?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dalia56 0 Napisano Maj 27, 2013 Cześć Kate, nie działa, albo piszmy tutaj albo przenieśmy się na vitalię, jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*liliann 0 Napisano Maj 27, 2013 Może zgłoście to do moderacji. Oni cały czas tu chyba coś robią, nie tylko Wam zawiesza się. Mnóstwo tematów jest dublowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dalia56 0 Napisano Maj 27, 2013 Nadal nie widać naszych postów, na razie piszmy tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena32 0 Napisano Maj 27, 2013 tylko nie wiadomo ile z nas na to wpadnie cześć dziewczyny:) już myślałam, że koniec z nami:( ja jestem za przeniesieniem na vitalię, bo ostatnio tutaj nie da się gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Maj 27, 2013 Witajcie kochane kobietki:)już myślałam,że po nas.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dalia56 0 Napisano Maj 27, 2013 Tarantulla nie damy się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yola436 Napisano Maj 27, 2013 Ja z racji, że Kafe chodzi tak niemrawo przeniosłam się na www.daymynews.pl/?forum=zdrowy-tryb-zycia-dieta-sport i staram się nieco ożywić to miejsce:) Zapowiada się całkiem sympatycznie:) Będziecie chciały to możecie sprawdzić w wolnej chwili:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate_36 0 Napisano Maj 28, 2013 Fajnie ze dziewczyny sie odezwałyscie:) Ale widze ze monika zalozyla dalszy ciag naszego topiku,to moze tam piszmy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5605904 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach