Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzpiegującaFaceta

Szpieguję mojego mężczyznę na fb....i mam do Was pytanie...

Polecane posty

Gość SzpiegującaFaceta

Moja ciekawość mnie przeraża i kiedyś mnie pewnie zgubi...No właśnie...co jakiś czas przeglądam facebooka mojego faceta (wiem wiem, to złe i potępiane..) ale nie mogę się powstrzymać.On mi daje do zrozumienia jak bardzo mnie kocha a ja i tak ciągle to robię.Żeby nie było, że jestem zazdrosna chorobliwie,mam kompleksy,poczucie niższej wartości itp - nic z tych rzeczy. Nie rozumiem czemu to robię?......może jednak gdzieś ten mały procent lęku przed jego utratą? Ale do rzeczy: Najpierw opiszę o co chodzi a potem zadam głupie pytanie: Zauważyłam w historii Fb w rubryce "Szukane", że on przegląda strony jakichś dziewczyn, wpisuje je z imienia i nazwiska ale nigdy nie dodaje do znajomych. "Ciekawość" - pomyślałam sobie.Z drugiej strony coś mnie ukłuło, że interesuje się innymi kobietami poza mną. Poruszyłam ten temat sprytnie (oczywiście nie przyznam nigdy do zaglądania na jego stronę)....powiedziałam, że jeśli mężczyzna zaczyna interesować się innymi kobietami to pewnie coś jest nie tak w związku i że powinien o tym powiedzieć. Przyznał mi rację i stwierdził, że ze mną jest super szczęśliwy. Przez kilka dni nikogo nie szukał aż do dnia kiedy odkryłam,że ponownie oglądał profil kobiety z przed kilku dni - ale tym razem JĄ ZABLOKOWAŁ (kiedyś dowiedziałam się od niego,że zna ją z firmy kooperującej z firmą w której jest zatrudniony,że ona ma chłopaka, jest ładna,ubiera się wyzywająco ale nigdy między nimi nic nie było) No i wreszcie moje pytanie: Czy on się czegoś boi blokując własnie ją a inne nie, czemu nie chce z nią kontaktu? Mam tyle pytań w głowie a to tylko taka głupia sprawa.....Jakieś sugestie? wiem wiem - przesadzam ale to miłość i z tym się nie wygra :)

Gość gość
ja sugestii nie mam ale mam dla ciebie inny pewnik za jakis czas bedziesz pisac tu jak to ci zle bo facet cie rzucil nikt normalny nie wytrzyma z kims takim jak ty to co robisz to jest "szukanie dziury w calym" zamiast sie cieszyc ze jest ok ta weszy- nudddzisz sie ale wspomnisz moje slowa jeszcze bedziesz gorzko plakac bo twoj zwiazek sie rozpadnie

Gość nie wnikaj dziewczyno
może ją zablokował, bo miał powody? skąd Ty możesz wiedzieć, co tam było między nimi. może kiedyś się z nią przespał? NIE WNIKAJ, bo tylko sobie zrobisz krzywdę.

Gość SzpiegującaFaceta
Najgorsze, że wiem, że macie rację! :( Muszę się wziąć w garść i przestać myśleć o głupotach. NIe ukrywam, że mi ulżyło po napisaniu tego posta...Dziękuję!

Gość możesz mieć przeczucie,
Przezorny zabezpieczony. Dla świętego spokoju sprawdź. Spisałaś namiary? Spróbuj się wprosić do jej znajomych. Zainstaluj swojemu facetowi na komórce programik, który ci poda gdzie się przemieszczał, a na sygnał z twojego telefonu wyśle ci namiary gdzie się w danej chwili znajduje (z mapką). Będziesz mogła sprawdzić czy cię nie oszukuje, że idzie np. na trening, a jest w tym czasie u NIEJ. Możesz też zainstalować program który prześle ci treść SMSów. Oprócz komórki są małe urządzenia które można podłożyć do torby, kurtki (zaszyć), do auta które podają ci na bieżąco pozycję. Na kompa też możesz założyć stosowny soft szpiegujący (może nie szpiegujący, ale kontrolujący). Facet coś ma na sumieniu, skoro udaje niewiniątko, potakuje, a tymczasem blokuje czy usuwa dane o tej dziewczynie. Czasem możesz sprawdzać gdzie wychodzi. Detektyw jest drogi, ale w razie wątpliwości się nada - może sprawdzić co to za dziewczyna. Kobiety mają przeczucia, a tu ty zapytałaś, a on od razu się zabezpiecza. Ja bym tak tego nie zostawiła.

Gość gościuu
a dlaczego tylko facet sie zabezpiecza

Gość szi(niemożliwe) 1 raz tu is
bum bum

Gość SzpiegującaFaceta
Oprócz tego zablokowania dziewczyny nie widzę nic podejrzanego - nigdzie nie wychodzi beze mnie, telefonu nie chowa, z pracy wraca zawsze o tej samej porze...może teraz nic nie robi ale wcześniej coś było i nie chce się przyznać......(zachowałam dane tej dziewczyny,wiem z kim jest,gdzie pracuje,gdzie mieszka itp na wszelki wypadek).... muszę się opanować bo chyba przesadzam...

Gość gość
dziecko idz odrob lekcje

Gość he, he, he, he, he...
Zdobądź włosy tej dziewczyny. Jak będziecie mieli dziecko, to zrobisz test DNA i będziesz wiedziała, czy twoje, czy jej. :D

Gość gość
Szkoda, że oprócz fajnych ludzi na kafeterię wchodzą też d****e

Gość gość
a mnie moje przeczucie dwa razy ocaliło od chorego związku, nigdy nie zaglądałam, przeglądałam, myślałam, że jest super między nami itd. aż tu nagle przeczucie, chwila i już byłam zalogowana - mało butów nie zgubiłam, jego romans trwał kilka miesięcy a zaczęło się od zwykłego klikania na forum. Dodam, że było to parę ładnych lat temu i wtedy nie było FB itp. Teraz mam męża, który mnie kocha i super synów, ale nigdy, przenigdy nie zaufam do końca.

Dzidzia ale na fejsie nie mozna zobaczyc kto czyj profil ogląda. .. :o

Gość gość
Mozna zobaczyć z konta danej osoby w rubryce Historia/dziennik i jakich osób się szukało! Sama czasem sprawdzam u siebie gdzie i kogo oglądałam np w tamtym roku:) Trzeba być zalogowanym na danym koncie - w tym przypadku "faceta podejrzanego"

Gość Ona gość
" Oprócz komórki są małe urządzenia które można podłożyć do torby, kurtki (zaszyć), do auta które podają ci na bieżąco pozycję" jak to się nazywa i gdzie to można kupić? :P :P

Gość Gościówa,gościówa
Może się dowiedział, że to jakaś puszczalska albo podrywaczka więc ją zablokował żeby w przyszłości nie pisała (pewnie już go zaczepiała a chłopak nie chce kontaktu więc się zabezpiecza)? Myśl optymistycznie,skoro napisałaś,że nie daje ci powodu do obaw.

Gość SzpiegującaFaceta
Mam nadzieję! W sumie oprócz tego zablokowania nic innego nie znalazłam a strasznie mnie to korci - jaki jest powód bo jeśli mnie okłamał,że nic nie było między nimi to nie wiem co mu zrobię..

Gość gość
fb-szpieguj.pl/_74f07247ce polecam!

Gość gość
pierwszy raz słyszę o rubryce szukane na fb. gdzież ty to wynalazłaś?

Gość gość
Jak chcesz po szpiegować swojego faceta to polecam ci stronę http://szpiegofon.pl/cpjcbl4/3 Sama z niej skorzystałam i dowiedziałam się że ten jak zawsze się określał "idealny mężczyzna" ma 3 niunie na boku.