Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LunaCamino

Przytule, wysłucham, porozmawiam. Kobieta Poznań

Polecane posty

Gość LunaCamino

Chcesz się wygadać? Szukasz towarzystwa? A może poszukujesz partnerki na zjazd rodzinny, imprezę służbową albo wyjście do teatru? Oferuję towarzystwo, wsparcie psychiczne, wysłuchanie, radę, czułość oraz przytulenie. Bez podtekstów seksualnych. Jestem studentką, mam 26 lat. Aktualnie dopadło mnie bezrobocie, które blokuje możliwość rozwoju pasji, którymi jest fotografia (chce założyć własne studio fotografii), taniec orientalny ( trenuje rok po 2-4h tygodniowo, pod okiem instruktorki) a także jazda konno (chęć prowadzenia hipoterapii). wszystkie te pasje wymagają nakładu finansowego,którego na dzień dzisiejszy nie jestem wstanie zrealizować. Z dnia na dzień straciłam prace, i od miesiąca poszukuje nowej, niestety bezowocnie. Brak pracy i możliwości rozwoju działają na mnie destrukcyjnie. Poszukuje pomocy,oraz wsparcia finansowego w zamian za to co mam najcenniejsze -siebie. Jestem doskonałym słuchaczem, potrafię odnaleźć się w każdej sytuacji, empatia to moje drugie imię:)

Gość gość
Ile bierzesz za godzinę?

Gość gość
jak bez podtekstów to spadaj na szczaw

Gość jsjsuhyewe
Czyli jesteś taką specyficzną formą dziwki

Gość LunaCamio
jsjsuhyewe nie jestem specyficzna forma dz***ki :) Oferuje to co mam w sobie najlepsze, umiejętność słuchania i rozmowę, ale nie w wirtualnym świecie... W moim gronie przyjaciół przeważają mężczyźni, świetnie się z nimi dogaduje, sa w rożnym przedziale wiekowym od 20 latków do 50 paro latków i to właśnie oni zasugerowali abym w ten sposób dorobiła. Zawsze wysłucham, doradzę i wesprę. Jestem osobą pozytywnie nastawioną do życia, czerpie z niego ile tylko potrafię:) szanuje ludzkie granice, nie łamie ich ,ale tez nie daje sie tak łatwo odstraszyć w osobistych problemach mężczyzny. Pokornie czekam, aż zechce przemówić, lub po prostu pobyć, szalone spędzić wspólny czas . Czy coś w tym złego? Skoro działam jak kojący plaster dla moich przyjaciół dlaczego mam nie pomóc innym?:)

Gość aaaaaaaaaajkjiji
wysluchaj mnie

Gość LunaCamio
cena to kwestia indywidualna, uzależniona od oczekiwań drugiej strony, tak aby obie strony czuły się komfortowo i usatysfakcjonowane

Gość gość
05.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ile bierzesz za godzinę? x możesz odpowiedzieć?

Gość gość
Jesteś gejszą :D

Gość LunaCamio
od 50 do 250 zł do indywidualnych ustaleń zapraszam drogą mailowa: luna.camino@interia.pl

Gość gość
takie usługi można sobie kupić w każdym gabinecie psychoterapeutycznym no chyba, że Ty do tego służysz jeszcze swoim kroczem

Wybacz ale mnie również to ogłoszenie bardzo przypomina ogłoszenie "rozwiązłej pani spod latarni ".Od wysłuchiwania,przytulania itp.ma się rodzinę,znajomych czy partnerów/ki anie obcą kobietę,która nie robi tego z dobrego serducha tylko za kasę.Za godzinę 50-250zł?Sorry ale to żałosne.To już prawdziwy psycholog lepszy.Pozdrawiam :)

Gość gość
Czy przytulenie dotyczy obszaru nieosłoniętego materiałem biustu? :classic_cool:

Gość LunaCamio
Bez podtekstów seksualnych:) Powtarzam ponownie dla tych zabieganych, którzy pewne informacje mogli przeoczyć:) Coraz częściej spotykam się ze zjawiskiem, że np. mężczyźni w średnim wieku, ustatkowani zawodowo, zabiegani w wyścigu po dobra materialne są osamotnieni nie mając w wolnej chwili z kim wyjść np. do kina. Chcą oni oderwać się od codzienności, porozamwiac z kimś nowym, ciekawym, miło spędzić czas. Często zrzucić z siebie bolączki którymi nie chcą obciążać własnej rodziny... a wszystko to w dyskrecji i komfortowej atmosferze.

Gość gość
Biłbym cię czule metalowym prętem :)

Gość gość
ale to za piniondze czy darmo? bo jak za piniondze to nie mam:(

Gość LunaCamino
pieniądze to nie cel, pieniądze to tylko środek do realizacji celów jakimi są nasze marzenia:)