Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Gość gość
zacznijmy od przedstawienia ;)

Gość gość
mr. ama-gi ;) przecież jesteś tu w określonym celu, a żeby go osiągnąć trzeba zrobić trochę zamieszania i odpowiednio ukierunkować energię ;) najpierw mówisz zostań, a teraz się poddajesz ?

Gość gość
może za dużo gości? zbyt mało jedzenia dla każdego, autor nie był przygotowany ;)

Bo to jest strzelanie na oslep. Brak rozeznania taktycznego, brak wspolzednych. Zero zwiadu. Takie wiwatowanie w powietrze ;)

Gość gość
zmieńmy scenografię może na bardziej sielską ;) ja będę dokarmiać a Ty zarzuć wędkę i obserwuj co się złapie :D tylko boję się co będzie jak cukierek skończy ogarniać temat i wróci :P

Gość gość
zmieńmy scenografię na taką, która zdezorientuje cukierka :D może niech to będzie klimat lat 60-tych:D

Haha No dawaj zobaczymy,wedkowac też lubię . Mistrzu dezorientacji i imaginacji

Gość gość
o nie, ja nie chcę denerwować cukierka ;) muszę się "odgościować" jaki miałam nick na pierwszym temacie ? sprawdźmy :)

A co bylo klimatycznego w latach 60 ? Serio, podpowiedz. Miedzywoje, Adria, Zelichowska i Ordonowna to jeszcze czuje, ale 60 ni troche. Na rybaka juz bylo, nie sprawdza sie ;)

Gość gość
lata 60te były w utrzymane w klimacie "Flower Power" wojna w Wietnamie, wiele wydarzeń o których nie wolno zapomnieć.

Gość gość
annn, validol, bavarka, dark_side ;)

Kurczę ale Was tu jest ??? Ciasno,jak w LU w godzinach szczytu,zawsze można jakąś fajna damską pupe pomacać stojacym kuutasem ;)

To jestem ignorantem. Nie wiem co waznego sie dzialo w latach 60. Lalka chyba czopneli, tyle pamietam. A no i Shankly ogarnal lepsza strone Mersey. To tyle. Bawcie sie, mi latwiej w mniejszych gornach.

Gość gość
nosz kurna jeszcze mi posty usuwają :( to jest zmowa ;) innych gości ;)

Gość mijama
Przepraszam ale jestem w pracy i nie jestem w stanie ogarnąć tych wszystkich dowc*pnisiów, znaczy gości ;) Wiem, że to nie jest zabawne jeśli ktoś nie jest przyzwyczajony. Jedyny sposób, żeby tu nie zwariować, zwłaszcza na ero to przywyknąć :D

Gość mijama
A ostrzegałam, pytałam czy na pewno to właściwy dział, to nie uparłeś się ;)

Bez obaw, cisnienie zeszlo mi tak mniej wiecej po pierwszym logowaniu tu. Co niezmienia faktu, ze ogarnac tego miejsca nie potrafie. I raczej nie chce, szczegolnie po lekturach niektorych tematow.

Gość gość
miejsce jak każde ;) da się przywyknąć, chyba, że ma się problemy z adaptacją ;)

Miejsce dobre, ludzie dziwni. Tam gdzie propoowalas tracaloby hipokryzja.

Gość gość
ludzie dziwni? eeeee przesadzasz, śmiejesz się ze mnie, że jestem inna? wyjątkowa? oryginalna? ja się śmieje z Ciebie, że jesteś taki sam jak oni.

Szybko oceniasz. Ale zadroscze przekonania o wlasnej wyjatkowosci. I to bez obludy, szczerze.

Gość mijama
Jak miło, że nikt się nie podszył :) Masz rację, trąciłoby hipokryzją ale zabawne jest to, że w sumie przyjęłam to Twoje oświadczenie z przymrużeniem oka, a wygląda na to, że jesteś śmiertelnie poważny ;) Tyle, że zdania nie zmienię nie znajdziesz tu "żywej" muzy ;) Tutaj tworzy się fantasmagorie i odrealnia rzeczywistość. Przy okazji można dostać po głowie oczywiście i nabawić się rozstroju żołądka czytając co poniektórych.

Powazny czy nie, nie ma to znaczenia. Cel nie ulega zmianie ;) Nic nie poradze na to, ze jestem wiarolomny. Ambiwaletnosc pelna - dostrzegam i nie chce widziec. Dwie sprawy sa niezmienne - przyznaje Ci racje i nie mam zamiaru rezygnowac.

Gość mijama
Rozumiem, sam wiesz najlepiej czego szukasz i jakie braki chcesz uzupełnić. Wytrwałości Ci zapewne nie brakuje. Szukajcie a znajdziecie wszak. Aż zaczynam żałować, że ja się jednak nie kwalifikuję ;)

Co do wytrwalosci ... emocjonalnie jestem zwiazany z czerwona strona Merseyside, wytrwalosc to malo powiedziane, to juz ocierka o masochizm ;) Co do ostatnich slow. Ty to powiedzialas, pewnie wiesz lepiej ;)

Gość mijama
Masochizm mówisz? :D Tak wiem o czym mówię, bo w końcu kto zna nas lepiej niż my sami. Mam niestety okropnie niepraktyczne skrzywienie, z którym ni jak nie da się walczyć. Ponad wszystko cenię uczciwość. I wierz mi nikomu nie jest bardziej przykro z tego powodu niż mi w tej sytuacji ;)

Z tej uczciwosci to da sie wyleczyc, wazna jest praca u podstaw ;) Ale jakby co to na nagabywanie ofiar liczyc moge, prawda ? ;)