Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Wiesz nie chciałam Ci tego wytykać ;) Ja tam się zlewam z tłem więc ... :D Może się rozbierz ? tfu przebież miało być ;)

Pochwala powolnosc. Dzis uciekla, jutro wrocic. Spokoj i enigamtycznosc to magnetyzm nie do odparcia ;) Ja juz kiedys mowilem Nei, nie nadaje sie na gimnastyke. Zbyt lichy w pachwinach, za slaby w stawach ;)

Gość dość chora antylopa
Jutro to ja mogę wrócić, ale już całkiem zdrowa, z wyklepanym błotnikiem i tak aktywna, że ssssssss. Albo mogę nie wrócić nigdy. Albo...Tak czy tak leśniczy czeka, a może nawet czyha. Dobranoc jeszcze raz(prawdopodobnie nie ostatni)

mr. ama- gi ? Zgadzam się co do enigmatyczności i spokoju. ;)

Na mnie również pora, skoro nasza antylopa jednak zostaje ;)

Gość MOH1
W co?:-):-P

W Civilization4, znalazłam niedawno w szufladzie, nie grałam w to już chyba ze 3 lata i mnie wciagnelo znowu :O :D Pogram z miesiąc i znów na rok mi przejdzie :D

Antylopa. Cel polowania to upolowac. Z punktu widzenia strzelby caly zestaw przymiotnikow nie ma znaczenia. Czy wrocisz jak ty czy nie ty, wrocisz.

Gość dość chora antylopa
Dobra idę🖐️

To i ja zejde z ambony. Trzeba uciekac w dzwieki. Jutro tez jest dzien.

To znaczy co? Wszystkie razem idziemy? :P Amagi - masz swego rodzaju pecha - jak sié zjawiamy, to hurtem, jak znikamy to te razem :D Grafik nam jaki rozpisz to przynajmniej cały wieczór będziesz mia zajéty

Pechem bym tego nie nazwal. Ot, pewna zaleznosc miedzy pora, a aktywnoscia. Ponadto jestescie pod ochorna wiec zal mniejszy ;)

Tak, koty to swietni mysliwi. Skryci, dobrze retgenuja noc. Jest tylko jeden klopot z nim - ploszy ich byle warkniecie. Wrrrrr ;)

Bardziej lubię kocią gibkosc i zwinnosc :) Jeśli chodzi o styl polowania i odwagę to rosomak ;)

Tak. Masz racje. Lew jest o wiele silniejszy od wilka. Tyle, ze ten drugi nie wystepuje w cyrku. ;)

Dobry aktor z przyjemnością zagra i w rosyjskim cyrku :) Stuhr z wielbłądem chodził :) "Żyzn takaja sztuka ";)

Lecę bo czuję się jak u ginekologa ;) Tzn ja ginekolog :)haha Kolorowych snów nei_nei ;)ziomalko !

Racja. Sthur i oslem byl. Zadna ujma ... dla aktora. Wszak gibkim trza byc, jak na kota przystalo. Ja zostane jednak przy wilczej hardosci.

Wilcza hardość ... ale mówisz o "Młodych Wilkach" rozumiem? ;)

Szukajcie Białowłosego, któremu w oczy patrzeć strach On jeden da tu rade W końcu to jego fach :classic_cool: Chociaz Jakimowicz tez blondasek ;)

Przez Ciebie wrócę do Wiedźmina ;) Cicho, myślę :O Pomarańczowa koleżanka na temacie obok sugeruje mi głęboki zaścianek i nie wiem co jej odpowiedzieć, co by to nie skończyło się wywiezieniem ze wsi na taczce ;)