Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

No no proszę Cukierek nigdy się nie denerwuje :D Mlehehehe :D Chyba oderwał się niedawno od maminego tzytza, spadając zupełnie bez pieluchy na podłogę, pełną rozrzuconych zabawek :D Ale spokojnie ma jeszcze kolejne 30 lat na dorastanie :P :D

Gość mijama
Praca u podstaw ze mną ? To byś się zdziwił. ;) Niestety, chyba nie wyjdzie, mam też mnóstwo innych przypadłości psychicznych całkowicie mnie dyskwalifikujących z tego rodzaju relacji. Mówiąc inaczej nie posiadam cech jakimi powinna się charakteryzować dobra kochanka :O Naganić też raczej chyba nie będę. Sam widzisz co się dzieje jak zaczynam. Straszny tłok się robi natychmiast i wszyscy są żywo zainteresowani ale akurat nie Tobą. Ale zawsze mogę wpaść w przerwie "wyrywania" porozmawiać na przykład o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą ;)

Obudzilas we mnie znaczacy znak zapytania - co jesli wpadne na handlarke plucek, nerek etc ? Jeden drin i budze sie w wannie z blizna . To wersja optymistyczna. W innej nie budze sie wcale. Musze jeszcze raz rozpisac ten biznes plan ;) To o swietach to tak, zeby sie odczepil nie ? ;)

Gość mijama
To chyba oczywiste, że na odczepnego. W końcu biegasz za mną po całej kafe. Jeszcze chwila i będę się bala otworzyć lodówkę ;) :D A co miałam napisać ? Porozmawiajmy o czerwonej stronie Merseyside, skoro za cholerę nie wiem o czym mówisz a google mi wysiadło ? ;)

Gość mijama
"Musze jeszcze raz rozpisac ten biznes plan "? Ciekawe, czyżby uczeń przerósł mistrza ? Technikę na "owieczkę" czy "baranka" jak w tym przypadku, mam w małym palcu, więc od razu mówię, że to nie działa ;) Cokolwiek nie powiesz i tak wiem o czym myślisz :D

Gość mijama
Tradycyjnie, owocnych mr. ama-gi ;)

Wystarczy inf. ze czerwona stron Liv'pool to ta lepsza. Co do reszty - Skoro i tak wiesz co mam na mysli, to juz nic nie mowie. Dziekowal czy nie efekt ten sam. Wiec dziekuje :)

mr.ama-gi ? Gdzie ofensywa ? trzeba Cię popchnąć, czy już Ci się znudziło ? ;)

Z tym popychanie zabrzmialo jakos tak niefortunnie ;) Nie zwatpilem jesli pytasz. Przyczajam, wypatruje, szukam takiej "chorej antylopy", bedzie latwiej :classic_cool:

Dlaczego niefortunnie ? Na ero jesteśmy wszak, tutaj wszyscy coś ustawicznie popychają, albo tak twierdzą :classic_cool: A na co Ci chora antylopa ? A fe, rozczarowujesz mnie. To po to zużyłam tyle energii na Twój debiut ? ;) :D

Gość dość chora antylopa
ktoś mnie szukał?

a nie, działa tylko jak zwykle trzeba sięgnąć po właściwy numerek :D

witaj piękna ;) zaczekasz ? mr. zapewne się zaraz znajdzie :)

Uwaga! :classic_cool: Tam gdzie są chore antylopy, tam zbierają się sepy :classic_cool: Czuwam i wypatruję potknięcia :classic_cool:

Gość dość chora antylopa
Jestem chora, boli mnie raciczka i nie mam zbyt wiele czasu.

Co sie tyczy pachani i pochodnych wole byc aktywny w tej czynnosci. Rozczwrowana ? Przeciez ja z zalozenia jestem tu po "uszkodzony" model, jakolwiekby to nie brzmialo. Kto to widzial, zeby pulapka biegala za mysza ? :classic_cool:

hah :) witaj starsza siostro ;) Masz chęć na potarganą antylopę? ;) Bo wiesz, mr. niby tak niegroźnie wygląda, ale nie wiadomo co się stanie ze zwierzęciem jak już wpadnie w jego sidła :D

Gość dość chora antylopa
Jestem lekko uszkodzona(prawy błotnik bity) i bardzo pasywna.

Widać, ze nie znasz Kafe :D Tutaj pułapki nawet się w stada łączą :classic_cool:

O. Tym bardziej. Ladnie bede konfrontowal z tym swoim snajpeerskim spokojem ;)

Gość dość chora antylopa
Leśniczy kazał mi iść spać. To dobranoc.

A nie obawiasz się, ze cię ktoś od tylu zajdzie i zamiast mysliwym staniesz się celem?

Lesniczy ? Gdzie ty sie antylopujesz ? W Gizycku ? ;) Nei. Nie mozliwe. Moja pozycja jest wyjsciowa, nie wejsciowa.

Snajperski spokój ? Ładnie brzmi, ale chyba Ci zwierzyna uciekła Nie mam już dzisiaj czasu ale zakładanie pułapek na z założenia "słabszy" model, jest mało pociągające raczej. Więcej zabawy daje samo gonienie króliczka niż jego złapanie podobno :P A co to za zabawa jak zwierzę okulałe ? :D

Nie, nie , nie.. Tu panuje moda na zmienianiie pozycji! Przynajmniej 5 razy jednego wieczoru. ;P

"Ładnie brzmi, ale chyba Ci zwierzyna uciekła " Może ją mój sępi widok wystraszył :P