Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Do Wieska zawsze warto wrocic. Wiec nie dziekuj ;) Zascianek ? Przeciez to komplement. Saeculi vitia, non hominis ;)

hola, hola ? jaki komplement ? Koleżanka Czesława, nie ma prawa wyrazić swojego zdania bo Pan jest mężem, znaczy mąż jest Panem ;) Co jest zabawnego w prowokacji, sugerującej współzależność z poprzedniej epoki ? ;) Czasy się zmieniły, psze Pana

Grzecznie pytam. Trudno jednoznacznie stwierdzić kto kogo i dlaczego czytając jedynie tytuł. Uważasz, że powinnam się wysilić i łyknąć te 9 stron średnio dobrej prozy? No niestety nie jestem w stanie Brown i Grochola wyczerpali zapasy mojej wiary w dobrą literaturę. Nieodwracalnie stracony czas:(

mr. ama-gi jak zawsze masz rację - sama nie wierzę, że to ciągle powtarzam ;) ale dajmy temu spokój póki co, na scenie pojawiła się Dark :D

Generalanie jesli chce sie dyskutowac wypada byc przygotowanym. Nikt nie zmusza do brniecia przez te dziwieciostronnicowa parodie, ale juz chec wyglaszana oredzia mozna zachowac dla siebie. Co do ksiazek, radze wybierac mniej bardziej ciekawe pozycje. Nie koniecznie z polek kioskowych.

Generalanie jesli chce sie dyskutowac wypada byc przygotowanym. Nikt nie zmusza do brniecia przez te dziwieciostronnicowa parodie, ale juz chec wyglaszana oredzia mozna zachowac dla siebie. Co do ksiazek, radze wybierac bardziej ciekawe pozycje. Nie koniecznie z polek kioskowych.

Weszłam na jakąś scenę? Upsss, przepraszam. Jeśli tak to przypadkiem. Chciałam się tylko konstruktywnie posprzeczać przed snem.

Konstruktywnie ? Dark proszę Cię, jesteś kompletnie nieprzygotowana do dyskusji,nie mówiąc o wniesieniu czegokolwiek ;) Było przeczytać ? Taa wiem jesteśmy na ero, ale wiesz .. akurat niespodzianka ;)

Brzmię jak orędowniczka? Koniec z alkoholem! Albo z próbą dotarcia do Ciebie! Odechciało mi się. dobranoc😘

sorry mr. ama-gi, tak mi się wymsknęło z tej złości na Twój komentarz o dziewięciu stronach :classic_cool: P.S. Cukierek kup sobie latający dywan jakby co, to prostsze niż teleportacja :D

Nie siedze na kozetce. Nie czuje potrzeby odsieczy, przedzierania sie do mnie. I wazjemnie, dobrej nocy.

Świetnie się składa, bo ja zupełnie nie mam motywacji by "docierać" Nie miotaj się tak chłopczyku, zostaw tego laptopa, zbierz myśli, odpocznij. 🖐️

Gość gość
Dark ty miernoto mr amagi pojechal ci. Rowno :D

mijama Przybylem,zobaczylem,zwyciezylem ;) Mission accomplished . Cicho jak makiem zasiał. Dobranoc.

Ponad co ? Luz jest zazwyczaj pozorny. Wolność sami sobie ograniczamy, bo takie a nie inne wzorce zachowań nam wpojono. Twoje zmiany nastrojów, w zależności od tego komu i na co odpowiadasz, podnoszą mi włoski na karku. Ciekawe doświadczenie. :classic_cool: Dark nie chciała pewnie powiedzieć nic co miało Cię urazić. Ot takie przyzwyczajenie. To jest ero - każda strona jest o tym samym, więc nie ma sensu tracić czasu na czytanie. ;)

forum mnie nie lubi :O jak może, nie widziałam wcześniejszych postów.

Cukierek ? ale gość powiedział w sposób mało wyszukany dokładnie to co mi samej przyszło na myśl ;) Powierzchowność jest plagą współczesności niestety :)

Gość naije się wywaru z bielunia
I zasiadam do dysputy:)

Wolnosc nie istnieje, a przynajmniej nie w tym co sobie myslimy. Wyszarpujemy jak najmniej zniewolenia;) To nie wachania nastrojow, stroje sie pod konkretny target. Ksiezniczka ciemnej strony miala ochote na konstruktyw. A konczy piaskownica i chlopcem w przykrotkich portkach. Raczej tu dopatruj sie wachan (choc nazwalbym to inczej) ;)

Mijama Pomaranczowe wycieraczki wspaniale czyszcza obuwie ! Mówisz o swojej powierzchownosci ?

Gość naije się wywaru z bielunia
albo lepiej sobie poczytam jednak póki co:)