Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falbanka27

4 miesiące do porodu -T.P.09.13 ciąg dalszy...

Polecane posty

:) mam nadzieje, że do mnie dołączycie... Już się zdążyłam zdenerwować, od 25 nie wyświetlają mi się posty na Naszym temacie, więc postanowiłam założyć nowy...

Gość Anulka*-*
jestem! mi też dokładnie od 25 nie wyswietlają się posty-myslałam, że tylko ja tak mam.

Pisałam parę razy, ale żadnych wyników... Co to się dzieje to masakra :( Jak tam po weekendzie????

Gość Anulka*-*
u mnie wporządku tylko spać w nocy nie mogę... też się budzisz w nocy po kilka razy?

To zupełnie tak jak ja... :) jest już Nas 3, oby reszta Nas znalazła:) Średnio w nocy wstaję 3-5 razy na siusiu... Na szczęście szybko usypiam później :)

ja w nocy nie wstawalam nigdy ani w pierwszej ciazy ani teraz za to pojawil mi sie inny intymny problem:P mianowicie porobily mi sie zylaki na wargach sromowych niezbyt przyjemny widok a jak mocniej dotkne przy myciu to nawet pobolewa wystraszylam sie bardzo bo w pierwszej ciazy mnie to nie dopadlo...

O kurcze, współczuje... Coś na to pomaga?? Też sobie muszę tam zajrzeć... Tylko już trochę ciężko :( ostatnio jak się goliłam to tak się zmęczyłam jakbym przebiegła maraton ;) nie mówiąc nic już o obcinaniu paznokci u nóg...

A jak tam wasze kompletowanie wyprawki??? Jakie dominują kolory i rozmiary???

lekarze podobno cos na to przepisuja kobietom ale ja mieszkam w uk tutaj dla nich wszystko jest normalne.podobno po porodzie to ma sie wchlonac samo ale w niektorych przypadkach tez to podobno moze przy wysilku peknac i krwawic...strasznie to wyglada jak jakies glizdy pod skora bleeeeeeeeeeeeee

Gość Renata25
Znalazłam was:) Kiedy planujecie kupić wózek i łóżeczko?

Ciężarówka ale to straszny dyskomfort... I jeszcze w dodatku tyle czasu musisz się z tym męczyć:-( Łóżeczko będę mieć raczej od siostry, a wózek mają nam sprezentować teście... Na przewiezienie małego ze szpitala pożycze fotelik od siostry:-)

Gość anulka*-*
czesc! miałam wgląd do naszego tematu na jeden dzien i znowu nic tam nie widze!!! dobrze, że jest ten temat! Ja dzis sprzatam bo jutro goscie do mnie sie zjezdzają-bede harowac chyba do nocy bo lubie jak u mnie lsni.

:( no ja mam tak samo... Tylko uważaj na siebie i powoli sprzątaj... No i często odpoczywaj :)

Gość anulka*-*
napisz co uzgodniliscie bo tez bede miala cesarke, pieliłam troche w ogródku a teraz zdycham=zaraz ide spac. papa!!

Gość mel-waserwisu
Cześć wszystkim, denerwuje mnie tak bardzo kafeteria.... W końcu was znalazłam :-)

Ciężarówka daj znać co i jak... Witamy, witamy... oj mnie też już mnie powoli to denerwuje...

Hej dziewczyny ja już wózek i łóżeczko mam , dostałam od koleżanki sporo ubranek. Mam nadzieję że to forum będzie lepiej działać . Ja jestem już pod opieką poradni cukrzycowej i oczywiście jestem głodna i zanim zrozumiałam jak działa glukometr to musiałam rano skuć 3 razy palec . mam nadzieję że jakoś dam radę ogarnąć tą dietę . Teraz okazało się że nie mam nic na podwieczorek moze zrobię sałatkę z ogórka papryki i pomidora. A jak tam u was wszystko w porządku ? ciezarowka31 nie denerwuj się najważniejsze żeby dzidzia się bezpiecznie urodziła. Chociaż ja też mam nadzieję że nie będę miała cc.

Gość trzymajcie mnie...
Żylaki na wargach sromowych?? To co ty, stoisz na nich czy jak?/ fuuuj, ja bym się brzydziła jako mąz mieć coś z tobą do czynienia po takich rewelacjach. błeee

smiac mi sie chce z Ciebie idiotko z wypowiedzi wyzej pewnie masz 20 lat i nic nie wiesz o zyciu.......i uwazaj zeby Cie Bog nie pokaral bezplodnoscia bo bedziesz sie modlila o takie zylaki a od mojego meza dwa ch**** w bok:) Czesc dziewczynki no wiec 1 lipca o 8 rano mam CC.tydzien wczesniej ide do szpitala na wszelkie bdania krew mocz itd nawet jesli porod rozpocznie sie wczesniej np tydzien lub dw bede miala CC. Boje sie ale przezyje:P

Witajcie znalazłam Was w końcu i ja :) U pisałam się na tamtym temacie i nic nie wyskoczyło. Dzisiaj zaszalałam i kupiłam pierwsze body dla mojego maluszka , w sumie 8 sztuk bo były pakowane po 4 szt w jednym opakowaniu. Tak więc skusiłam się na 2 opakowania. I mam 4 sztuki z krótkim rękawkiem i 4 szt z długim , na wrzesień będą jak znalazł..:) Zakupiłam też 5 par maleńkich skarpetek, słodki milusi w dotyku kocyk , 2 butelki dla niemowląt i te rękawiczki dla maluszka żeby się nie drapał po buzi.. W domu nie mogłam się powstrzymać żeby nie rozpakować tych body , są takie malusie , że w końcu sobie zdaję sprawę jaki malutki jest taki noworodek...buziaczki kochane...:)

Nie zwracam uwagi na jakies szczenackie zaczepki zal Ci d*pe sciska,ze CIEBIE nikt nie toloszczy buhahahahahaa

Hej Dziewczyny :P I ja nie mogłam znaleść naszych wpisów ;/ Ile nerwów mnie to kosztowało;/ Ja od wczoraj leze w łóżku, bo mnie tak boli w pachwinach że każdy ruch mi sprawia taki ból że mam łzy w oczach , na pracowałam się w domu wczoraj, spakowałam sporo rzeczy i te kartony to wszystko za ciężko dla mnie pewnie było :( Jestem przygnębiona, walczę z tymi sądami :( O te dzieci i już nie wiem co to wszystko będzie ... Po padłam w taki nastrój że nic mnie nie cieszy ... Chciałabym by ta sytuacja się już zakończyła, bym mogła zacząć cieszyć sie swoją córeczką bo jak na razie cała moja uwaga skierowana jest na te dzieci. Nadal nie zrobilam tych badań na glukoze, cały ten tydzień musiałam być w szkole rano , Dzień Matki w Poniedziałek u Oliwki, na drugi dzień U Rafała, Potem rano na 9 w Srode zawieść małą do szkoły na wycieczke, kolejnego dnia młodego na Dzień dziecka ,a w ostatni Dzień Matki u najstarszego i cały tydzień każdy ranek zajęty ;/ Chodzę jak ciuchcia :(

Gość bikinimini
Nick........................wiek...................T. P.................Płeć.... Sandra522..................20..................24.08 .13.............Córka Anulka*_*...................28..................30 .08.13... ............???? żabie-oczko...............28..................02.09 .13.............syn??? Mel-wa ......................???.................04.09.13 ................Córka Baloniki21..................21..................05.0 9.13..............Córka Renata25..................25...................11.09. 13.............. Córka falbanka27.................26..................16. 09.13.................syn niespokojnawawa........30...................19.09.13 ................Córka madziiuniiia............... ???...................20.09.13................??? Deretinka.................???.....................21.09. 1 3................??? Aneliese.....................29..................29.09.1 3 ...........niespodz.

Gość bikinimini
No już znalazłam :) Jest Nasza tabelka :P Wpisywałam date swoją to nie znajdywało ;/

Ciężarówka współczuję Ci tych żylaków , ale pocieszę Cię bo słyszałam że wiele kobiet w ciąży je ma , żylaki lub hemoroidy ,wiele osób uważa że hemoroidy np robią się tylko przy odbycie, ale okazuje się że mogą też występować w pochwie. Po prostu dzidziuś i macica naciska na tą wrażliwą część ciała , zwiększa się ciśnienie krwi i stąd te problemy. Osoba która uważa że takie rzeczy biorą się z brudu lub seksu musi być naprawdę bardzo inteligentna. Zamiast obrażać i wypisywać podobne bzdury radzę jej wpierw aby zajrzała w książki...