Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Zielonka jest ładniejsza od Alicji

Polecane posty

Pani przyszła sama do stolika obok postawiła butelkę wina i jedną lampke,usiadła i się patrzy. A kysz siło nieczysta :):):)

Gość do cukierasa
zapewniam cię że on nie jest czymś nadzwyczajnym :D zważywszy że bryluje na forum babskim wśród przeciętnych mężatek jeśli chodzi o zachowanie oczywiście :D

Gość do cukierasa
Chłopczyku po takim tekście dostalbyś ode mnie w realu co najwyżej w morde. Nazywasz się facetem? Buuuhahaha sprowokować dajesz się byle gównem i tyle. :O

Malunia ;-) Cukierek, a z czym się pogadamy? Moją opinia Cię ciekawi? Skąd pewność że mam dobry gust?

Cukierek a do czego Ci ta opinia potrzebna? ;) Bedziesz pozniej do ladniejszej startowal? Wiec od razu Ci napisze, ze faceci, ktorzy probuja bajerowac mnie na forum nie maja najmniejszych szans ;) Szanse maja Ci, ktorzy mnie olewaja ;)

Nie p*****l Zielonka, szanse mam tylko ja, bo jestem z***bisty ;-)

ZN Ja już do najladniejszej wystartowalem dawno temu i dziś przy mnie miauczy,o tak "miau,miau,miau a czasami wrrr ,wrrr "-jest śliczna !;) Biorę jak chcę,ufam sobie !;) Wpadłem tu tylko potrenowac tasowanie kart żeby z wprawy nie wyjść,wiesz jak jest ;) x Androgen Dżentelmeni o gustach nie rozmawiają. x Alicja :) Dokładnie-na poważnie tylko w trumnie ;)

Miło się z Wami rozmawia,ale czas najwyższy coś dziś zrobić :) Pozdrawiam 🖐️ x ZN Nie myśl tyle i tak Twoje instynkty wygrają ;)

Gość do cukierasa
cukierek to nie ma nic wspólnego z poczuciem humoru :D albo wiesz jak się zachować albo nie wiesz :D w realu jakbyś się tak do mnie odezwał w obecności mojej kobiety, no bracie chyba sam rozumiesz :D

A zapomnialem : Jak bedziecie wychodzić to pamiętajcie dobrze wytrzec buty o pomaranczową wycieraczkę .

Gość gość
S_M to pedał kochanek cukiereczka29 i Androgena oraz wielu innych gejów z cafeterrii

Gość do cukierasa
cukierku jeszcze raz ci mówię, próbujesz być inteligentny natomiast zwyczajnie jesteś prostacki i chamski. Takie przesłanie dla twojej żałosnej internetowej egzystencji. W realu nie istniałbyś z takim językiem, pierwszy lepszy wypad do klubu z takimi powiedzonkami zakończyłby się wymianą twojej szczęki na oddziale intensywnej terapii.