Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak wogle ze mną nie rozmawia.

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem od ponad 1 roku i jest jeden powazny problem fszystko jest super tylko to ze by nie umiemy ze soba rozmawiac. Może zamienimy ze soba 2-3 słowka na miesiąc i koniec poradzicie mi bo nw co mam robic. On rozmawia z innymi dziewczynami a mnie traktuje jak bym była na bocznym torze.Nw co mam robic. Doradzcie mi prosze !!!

Gość gość
Jak został tym twoim chłopakiem, umówiliście się że jesteście parą jak dzieciaki z podstawówki? Umowa jest, tyłka nadstawiasz to po co gadać i o czym ;-) Później są z tego dzieci, małżeństwa i co za tym rozwody, jak niedorozwinięci normalnie :-O Zapomniałaś napisać że to miłość nad życie ;-)

Gość gość
Wcześniej trzeba było myśleć, po c**j spotykasz się z kimś kto nie odczuwa takiej potrzeby ani obowiązku żeby z tobą rozmawiać, ogarnij się babo :-)

Gość gość
nie kocha cie. ba, jest z toba tylko dla seksu. gdzie twoj honor>

Gość gość
...i co znaczy wszystko jest super? Facet z tobą w ogóle nie rozmawia a dla ciebie jest super, niedorozwinięta jesteś? :-)

Gość gość
Jakie nie kocha, nawet z nią nie gada, wszyscy się ogarnijcie, miłość to nie r****nie czy umowa że są parą :-O