Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie sole i nie słodzę -niczym i niczego-bo mam silna wole a wy?

Polecane posty

Gość gość
jak dla mnie Madona to slaby przyklad ma 55 lat a jaka jest pomarszczona i taka dziwna, co z tego ze duzo cwiczy i jest sprawna a tak naprwde ma mega zniszczone cialo, jej skora wyglada gozrej niz mojej 90-letniej babci

Gość gość
Widzialas ja " na żywo"?

Gość 125678900
stewie stosujcie :) a TROCHĘ soli jest potrzebne w diecie. ale mało.

Gość gość
Mnostwo soli masz we WSzYSTKICh produktach

Gość gość
sól jest w wiekszsc**produktów spozywczych dlatego nie powinno sie solic niczego ale wiekszosc kobiet jak gotuje ryz kasze makaron ziemniaki to sol iwode a potem jeeszcze dosala no i soli inne potrawy i slodzi też -sól zatrzymuje wode i powoduje tycie a wiekszosc kobiet od 40 wzwyz to brzuch , cycki i zad wiszą im do kolan

Gość gość
no to się ni dogadamy bo byście musieli beczkę soli zjeść a wam to nie grozi zwierzęta pokonują za solą setki kilometrów a to instynkt i sama natura a wy tu takie banialuki kręcicie,ludzie po 150 lat żyli i nie dzięki temu że nie solili,człowiek obnosi się że nie soli a dużo większe grzechy wobec organizmu popełnia tylko rozumu mu brakuje aby to pojąć,Ale fajnie tak sobie pochrzanić przecież nic nie boli i dowartościowanie jakieś takie lżej na sercu.Pogadajmy za 10;20 lat ocenimy to z perspektywy czasu każdy nie będzie mógł się opędzić od jakiś problemów które dziwnie z solą nie będą miały wiele wspólnego.

Gość gość
Jak sie żre gotowe produkty, sosy ze słoików i zupki z proszku, to faktycznie po co solić, pełno tam sodu w różnej postaci. Jak Was boli używanie garnków i kuchanki, to nie solenie i tak Wam nie pomoże. Bo nie rozumiem jak w marchewce czy kalarepie może być pełno soli, albo w rybie czy kawałku kurczaka (chociaź to może być akurat dyskusyjna kwestia, nie przecze, tuczą te kurczaki teraz takimi świństwami, że się nie zdziwię). Ale po co ugotować sobie sos, jak można zeżreć gotowy...

Gość gość
Ludzie powszechnie jedza np pieczywo, wedzone ryby, przyprawiaja sola co sie da by "polepszyc" smak, solą gotujacy sie ryz, makaron, pomidory i ogorki.

Gość gość
ale szczupłych kobiet od 40 tki wzwyz jest jak na lekarstwo

Gość gość
Bo po 40 juz coraz trudniej zmieniac nawyki, maz nie chce odzywiac sie inaczej, a zonie nie chce sie gotowac dwoch roznych dan.

Gość gość
ale faceci od 40 tki to spasione knury zwykle sa cycki i brzuch wisza im do pasa bo chleja piwo, w ogole alkohol i żra boczek , golonke, smalec ze skwarkami zeberka, flaki bigos - dieta tez by im sie przydała

Gość gość
słodzą kawe i herbate a sadło im sie odkłada a zeby -masakra

Gość gość
tak to juz jest

Gość gość
baby sola i slodza co sie da, żrą slodycze , zabielają mąka i smietana i maja od tego wielkie d**y na których gacie pękają

Gość gość
od cukru zad jest duzy jak szalupa

Gość gość
jeśli chodzi o sól- kiedys dla zdrowia odstawiłam sól, i zaczęły sie moje problemy z tarczyca, gdyz nie organizmowi brakowało jodu.. eh , więc to odstawienie soli nie zawsze jest takie zdrowe a słodzic tez nie słodze i nie wydaje mi sie aby to był wielki przejaw silnej woli

Gość gość
Ja nie słodzę od 30 lat, nie solę jakieś 10 albo lepiej. Kwestia przyzwyczajenia. Ktoś wspomniał o chlebie, no właśnie po odstawieniu soli, przestałam jeść chleb, bo jest za słony dla mnie, to samo żółte sery, o daniach w knajpach lub gotowych, nie wspomnę. I jak tu żyć?

Gość gość
a typowe baby co sola i slodzą to maja brzuch i cycki do kolan

Gość gość
wszystko im wisi

Gość gość
baby od 40 tki wzwyz sa zalane sadłem

Gość gość
ohydne lochy

Gość gienek bez gumiakow
co preparujesz wątek. ? ! taki wątek juz kiedys byl !

Gość gość
typowa kobieta od 30 tki wzwyz to spaslaczka

Gość gość
cycki wisza jej do kolan i sadlo ją zalewa