Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berliner39

wyrwałem 11 kobiet na kafeterii

Polecane posty

Gość gość
"Czego to teraz faceci nie zrobią by podbudować swojego e-penisa..."

Gość DJ 80's
czego nie robią e-gościu? tobie tylko e-penisy w głowie? kupić ci elementarz?

"Czego to teraz faceci nie zrobią by podbudować swojego e-penisa..." Swoje wyświechtane frazesy zostaw dla siebie misiu bez testosteronu 🖐️

Gość DJ 80's
V9 wystraszyłeś dziewczynę bo sie przechwalasz :) pozwól niech sama pomaca i sie przekona :)

Dobra ja lecę na razie DJ 80's :) bellissime trzymaj się i nie puszczaj .... :D :*** 🖐️

Gość DJ 80's
trzymaj sie V9 i sie nie przetrenuj bellissime które ?? :D

ja nie mam jakiś tam ideałów ( po prostu musi mi się ktoś spodobać i fizycznie i mentalnie) bo czegoś takiego nie ma oczywiście jest zbiór cech fizycznych i mentalnych które mają u mnie duży + ale tak naprawdę jest wiele kobiet z którymi mógłbym być tak ta kobieta co dałem linka jest ładna a Twoje oczy to które konkretnie z tego linka co dałaś :D

DJ, bo oberwiesz patelnią jak nic, zauważ, że jesteśmy chwilowo sami i mogę jej użyć za te podteksty ;)

Gość DJ 80's
no jakie znów podteksty, pisze prostym chłopskim językiem coby czytacze wiedzieli o co kaman w tym romansowaniu na biało ;) i nie strasz patelnia nie strasz, ale jak już musisz przywalić to najpierw umyj i nie wal prosto w nos :P

Gość gość
Ale chłam , zenujace wprost. Belissime , na ktore spodnie polujesz? :D

V9, jak wrócisz z treningu to poczytaj wcześniejsze posty, zrozumiesz wtedy kim jest tajemnicza osoba o nicku: zwiewna :)

Gość gość
gsyby je posiadała na męskiej d upie to bys tu nie wyrywala facetow miozdrzysz sie do nich jak jakas niedopieszczona pinda . to az bucha z daleka .

Gość DJ 80's
gościu to że nadepnąłem ci na odcisk nie oznacza ze musisz obrażać personalnie, jednak niczego dobrego nie spodziewam sie po tobie skąd tyle goryczy i jadu w Tobie? opowiedz nam o tych przykrych doświadczeniach, po współczujemy ci solidarnie

Gość DJ 80's
bellissime chyba ludzka głupota nie zrobiła na tobie przykrego wrażenia?? słowa z kafe nie mogą nic zrobić, zamykasz stronę i znikają :)

Gość DJ 80's
czy plusik oznacza ze poprosisz mnie o rękę? :p gdzie ty byłeś jak obiad na stół kładłem??!

DJ, nie poproszę Cię o rękę, bez obaw, nie tylko faceci dostają plusiki, także przyjaciele :) i aby było jasne traktuję Was wszystkich jak przyjaciół. :)

dziękuję za obiadek ale tak się składa, że zaszyłam się w swoim pokoju i nie usłyszałam jak wołałeś na obiad. co smacznego ugotowałeś DJ. :)

Gość DJ 80's
dziś kuchnia oferuje coś wyjątkowego, pyszne zdrowe i pożywne, pizza z Lidla :P P.S. czyli z tym ze nie będzie weselycha jednak nie żartowałaś ?? :(

nie DJ, nie żartowałam. :) dla mnie przyjaźń to najpiękniejsze co może być, dopiero potem uczucie, bo gdy kończy się uczucie, a raczej przygasa / normalna kolej rzeczy / to jest jeszcze przyjaźń, która utrzymuje związek, to dzięki niej właśnie to co przygasło może na nowo zapłonąć. co do obiadu to myślałam raczej o gołąbkach z kapusty. ;) za pizzę dziękuję :)

Gość DJ 80's
mądrze prawisz ale przyjaźń z kilkoma faceta ... ehh :) gołąbki będą może w weekend, pomidorówka z warzywami jest w garnku na kuchence to sobie weź ;)

DJ, ciekawe jak powiodło się Wyrywaczowi? może On zaprosi Cię na wesele? :) A wiesz, że to prawda, że wiem o Wyrywaczu najwięcej, widziałam Go... :)

Gość DJ 80's
hah być może mnie tez ;) właśnie na fb koleżanka napisała coś podobnego o przyjaźni, mam nadzieje że to jednak nie ty :) znam kilka kafeterianek i z niektórymi do dziś utrzymuje kontakt :) a wyrywacz przyjdzie to opowie :) mam nadzieje :D

DJ, romans z kilkoma to tu bym się dziwiła ale przyjaźń, no chyba, że słowo przyjaciel rozumiesz dosłownie jak większość społeczeństwa ;) dzięki, zupka była wyśmienita. :)