Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berliner39

wyrwałem 11 kobiet na kafeterii

Polecane posty

Gość DJ 80's
a widzisz, przyjaźń to podobno lepsza wersja miłości :) tez może wzbudzać zazdrość :) chyba ze mowa o fajnej paczce przyjaciół, wtedy to często działa poprawnie :) za zupkę nie dziękuj, jest to się częstuj :)

Gość DJ 80's
to wpadaj wyrywacz w odwiedziny do mnie ;)

Wyrywaczu, jak to chińską zupkę, to znaczy, że to co zachwalałam, że takie dobre to była zupka chińska???! DJ, gdzie jesteś....??? nicponiu, chcesz nas potruć zupkami chińskimi???!

Gość DJ 80's
nie nie, wyrywacz wyrwał chińską najpewniej z chińskiego marketu :) Ty dostałaś czysto polski produkt na komponentach a Anglii i Indii ;)

Gość DJ 80's
ja tuż pod Londynem, na zachód, dasz namiary to się gdzieś spikniemy na pifo ;)

Gość DJ 80's
widzisz stary ja tu już jestem a za mną nie tęskni, a ja tu placki ziemniaczane szykuje na pojutrze , szczęściarz :P 10 dni wystarczy żeby złapać jakiś wolny weekend :)

Gość DJ 80's
takie dan mi nic nie mówią, post kod , adres :) i wejściówka i wpadam :)

Gość DJ 80's
bellissime, czy ja cię nękam??

Gość DJ 80's
będziesz miał dostęp do neta?? do zobaczenia :)

no to mnie uspokoiłeś DJ, głaz z serca ;) Wyrywaczu, Bella w zupełności wystarczy. ;) no i nie wątpię, że umiesz gotować. :)

wysokich lotów Wyrywacz :) DJ, a ja tak powiedziałam??? słuchaj innych to w kartofle wejdziesz DJ. ;)

Gość DJ 80's
nie słucham ale sprawdzam tak na wszelki :P pożegnam się, wczoraj spałem 4 godziny i o dziwo wstałem niezmęczony , ale dziś nie zaryzykuje :) Dobrej nocy kochani :)

Gość sdgfsa fsdaf
newfoisandfpo zżarłem coś i mi zaszkodziło :(

Gość sdgfsa fsdaf
DJ 80's a ciebie to ja poznaje

Gość gość
kobiety nekane nigdy nie tęsknią a jak się nie robi nic same przychodzą; ) Bellisime, jeśli jesteś inteligentana to zrozumiałas te słowa, jesli nie ...płaszcz i ponizaj się nadal.

Gość gość
ejka, kto to Bellisimie?

Wszystko co miłe kiedyś się kończy, dziękuję wszystkim za czas który z Wami spędziłam, naprawdę czułam się z Wami wyjątkowo. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. Życzę wysokich lotów, nie zagubcie innych marzeń w pogoni za tą jedną, jedyną i niepowtarzalną istotą, której szukacie. Powodzenia. :) Przyjaciółko, dziękuję. :) http://f.kafeteria.pl/emotikony/serduszko.gif

Gość zwiewnaaaa
Bello, a coż to za pożegnanie? :( mam zostać sama z tymi wilkami?? nie zostawiaj mnie. widzę wczoraj się rozgadaliście :) przytulańce poranne

Gość zwiewnaaaa
Dju, jak minęła nocka? :) Wyrywaczu, szerokiej drogi i udanego grania.

Gość gość
wyrywacz to niezły bajerant ! pianista :D spedzający czas na kafeterii, to bzdura jakich mało :D trasa koncertowa do Londynu, koncert w filharmonii berlinksiej.. jakiego nie było ! wszystko mozna sprawdzic chłopie :D niezły bajer wstawiasz, ale moze na to faktycznie wyrwiesz kolejna znudzona kobitke na kafeteri Bellusiu , to tez metoda dobra, pozegnac sie i poczekac w ukryciu az beda prosic zebys wrociła:D Nazywasz ludzi poznanymi na forum, kilka dni temu przyjaciółmi?wiesz kto to przyjaciel?masz choc jednego w realu?chyba nie A ta druga pudernica to kto? chetna do wyrwania, szybko polknela haczyk :D

Gość gość
PODRYW NA PIANISTE !!! ale jaja :D :D :D chyba lepszy ten na misia jest;)( kupa psycholi :D

Gość gość
gościu jeden z drugim, jesteście żałośni, przeczytałem całą historię tego topiku i nie znalazłem nic gorszącego, nic. Zdziwiło mnie, że belisima nagle się pożegnała, nie skumałem dlaczego, nikt z nia sie nie pokłócił, nikt jej nie obraził....i teraz gdy zobaczyłem wasze wpisy zrozumialem, to jedno z was spowodowało odejscie belisimy,ajak pozbyliscie sie jednej wiec trzeba ryc dalej by rozpedzic towarzystwo, tak? Obrazac pozostalych by tez mieli dosc i sie wycofali, to jest wasza metoda, mam racje? uwazam ten topik za jeden z normalniejszych a wam chyba normalnosc d**y parzy, co? nie zdziwiłbym się gdyby okazało się, że stoją za tym kobiety, robi mi sie niedobrze na mysl, ze tak własnie mogłoby być :(

Gość gość
na idiotów jest metoda: nie odpowiadać, ignorować zwiewną noc była długa o mały włos spóźnił bym sie do pracy :)

Gość gość
Co jest normalnego w temacie faceta ktory obwieszcza ze wyrywa kobiety z kafeteri? znudzone mezatki! I na jego apel ze szuka kolejnej zjawiaja się nastepne chetne do wyrwania!To jest zalosne. A autor topiku to czlowiek z zaburzeniami psychicznymi na bank. Normalnemu czlowiekowi do glowy by nie przyszlo zakladanie takiego gowna. Bawi się wami jakis psycho a wy wierzycie i mizdrzycie sie do niego. Od tego sie robi niedobrze!

Gość DJ 80's
Wyrywacz ty sie nie denerwuj, emocje przelej na klawisze czy co tam chcesz ;) głupców nie sieją, oni tak sami , jak nasiona chwastów wydalane z odchodami zwierząt ;)

Gość DJ 80's
jesteś już czy będziesz dopiero? dasz namiary to jakoś wyskoczę na weekend do filharmonii ;)