Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meis

Chcę z kimś pogadać

Polecane posty

Gość Meis
a po co mnie lubiles ;) ? ja nikogo nie zatrzymuje na sile! tylko nie moge zniesc klamstw!!!!! i tego, ze ktos zrobil ze mnie idiotke!no roznosi mnie w srodku. ja nic nie gonilam, sam przyszedl,,,i to jeszcze jak ;)buc jeden ;) i co dres znak Ci odpowiada ;)?

Gość cafetta
Dres...Ty Optymisto! Miło,ze rozweselasz . Dzis kazdy lubi narzekac i marudzic. Ja malkontentom mowie stanowcze "nie"

Gość Meis
cafetta bardzo mi przykro,ze tak sie stalo..........

Gość cafetta
Dres-Ty Optymisto, miło ze rozweselasz. Ja malkontentom i maruderom tez mowie stanowcze "nie" . Usmiech plisss Meis!

Gość dres
...lubię ludzi, a gatunek... no bez jaj, nie żartuję, najbardziej.

Gość cafetta
Dres-Ty Optymisto, miło ze rozweselasz. Ja malkontentom tez mowie stanowcze "nie" . Meis-usmiech poprosze!!!

Gość Meis
haha teraz cafetta sklamala chyba ;) taki zarcik wybacz :) dres co masz na mysli?

Gość cafetta
Jakies tu zawirowania, nie wchodza wiadomosci...Stało sie i ...sie nie odstanie. A swiat dalej sie toczy i zyc trzeba. I to godnie!

Gość dres
cafe ja myślę, tak to odczuwam, że tego typu odejście jest najstarszniejsze. ach... te miesiące to pewnie jeszcze nic, a ty pocieszasz innych.:classic_cool:

Gość cafetta
Meis-dlaczego skłamałam!??

Gość Meis
cafetta to silna osobka :) zazdroszcze.ja pewnie tez jestem silna bo znioslam bardzo wiele w zyciu.......tylko ze mnie to nie cieszy,,,,,bo mi zle jest, zle,,czuje ze zyje bo musze a nie bo chce.......czuje , ze sie dusze od kilku lat,ze wegetuje a nie zyje.sory cafetta ,Ty masz powazne problemy a ja tu tak...ale w sumie po to to forum

Gość cafetta
Najstraszniejsze Dres jest to,ze utraciłam człowieka, ktorego nie mozna spotkac tak ad hoc, był nietypowy, czułam sie przy Nim wyjatkowo! Uczynił ze mnie piekna (tak od srodka) kobiete.

Gość Meis
cafetta to taki zarcick byl.bo strony nastepnej nie widzialas i pisalc te same wiadomosci.a dres mowil, ze jak sie klamie to sie strona nie pojawia nastepna ;)

Gość cafetta
Ach rozumiem....

Gość Meis
Ty dres to odpisujesz jak Ci sie zachce, wielki pan :D co z tym znakiem ha ?

Gość cafetta
W kazdym z nas tkwi jakas zadra, cos co spedza nam sen z powiek. Warto spojrzec na to z boku, z perspektywy czasu, z dystansem. Ja nie mam na kogo liczyc, musiałam ( i nadal musze) poomagac sobie sama.Bo kto....jesli nie ja....i komu jesli nie mnie(moze cos dobrego sie przydarzy). Pomyslicie-zarozumiała! Ale tak nie jest, ja głeboko wierze, ze co dobre tez przede mna!

Gość cafetta
Moze wcina obiad...

Gość Meis
cafetta nie zarozumiala tylko wyjatkowa osoba z Ciebie!!! zycze Ci wszystkiego dobre,,bo zaslugujesz na to :) ja jem obiad i sie poparzylam :)ostatnie dni zaczelam jesc, bo przez niego nie moglam,nerwy zezarly z 7kg mnie

Gość cafetta
Mnie by sie przydało zrzucic 7kg...Niepotrzebnie tak sie martwisz, za rok, dwa bedziesz na to inaczej patrzyła, tak jak pisałam, z perspektywy czasu inaczej na wszystko spogladamy. Musisz pokochac siebie...jak to zaistnieje, bedziesz chciała dla siebie wszystko co najlepsze, co przyjazne, dobre. Uwierz mi Meis....

Gość Meis
to do później, może będą nowe okoliczności do rozmówusmiech.gif ta....a akurat dlaczego to napisales ha?

Gość gość
rozmowa wciaz trwa :D

Gość dres
dres prasowałem, na kant. ... on nie uczynił Ciebie piękną cafe, tylko pokazał Tobie drogę, abyś sama to odkryła:-) czytając dalej... Meis ja nie śpieszę się, aby szybko odpisywać bo to nie akt płciowy, aby spieszyć się, więc powoli, małymi kroczkami;-) hahaha, obiad "zupa" Ty to ta sąsiadka z przeciwka? ale się na czytałem?:-D koniu.

Gość gość
po co Ci kant?no chyba , ze o kant d... ;) po co czytasz o koniu?nie wystarczy zapytac? :) wierzysz w takie p*****ly?

Gość dres
teraz ja włożę google i... Ty nie masz 33 lat! ale spoko. :-) czy wierzę? zależy kto pyta?

Gość Meis
oj nie zmienilam goscia:) nie u mnie przeciwka nie ma ;) a u Ciebie jakies jest

Gość Meis
nigdy nie mowilam, ze mam 33 ;) spoko?oj dlugo nie bedzie spoko albo nigdy :D pytam ja Meis Meissam ;)

Gość Meis
spokoj mialo byc

Gość lejdis7888
meis i co u ciebie,,,,,,,

Gość dres
o u mnie na przeciwko... ta pani, która widziała mnie przy obiedzie.;-) Meis Meissam odkrywasz się czy? pani pyta?:-)

Gość Meis
swinio 1971 co? a co mam odkrywac? u mnie jak wczoraj, to samo