Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna kobieta , jaka to ? sprecyzujcie

Polecane posty

Gość gość
Groszko twój umysł nie skalany myślą, plusik.

Gość czerwone groszki
dzięki gościu za plusik, to miłe

Gość gość
To ja dziękuję.

Gość czerwone groszki
jesteś autorem topiku, czy gościem po prostu?

Gość gość
Sporadycznym gościem. Czasami wpadam aby dać wyraz swojej frustracji. :)

Gość czerwone groszki
szkoda, że nie masz jakiegoś nicka, łatwiej odróżnić sensownie wypowiadających się. skąd te frustracje? życie ma swoje minusy ale o ileż więcej plusów, trzeba je tylko zauważyć. dobranoc

Gość gość
Po co mi nick? Przeglądam to forum z nudów.

Gość gość
Ja dziele atrakcyjnosc kobiet na 4 skladowe: uroda- głownie i przedewszystkim twarz atrakcyjnosc fizyczna- figura: wielkosc piersi, ksztalt podobnie z pupa i ksztalt talii. Sexapeal- to juz sexualna mowa ciała kobiety ktora pociaga i kobieta nie musi byc ladna ani atrakcyjna fizycznie zebym mial na nia ochote. tak zwane "to cos"- czyli atrakcyjnosc psychiczna osobowosci kobiety. Wiele razy spotykam kobiety ktore maja tylko 1 z 4 cech skladowych. 2 z nich sa aseksualne czyli nie wplywaja na moje pożadanie: uroda i tzw, "to coś" natomiast 2 pozostale wplywaja wylącznie na pożadanie. Wracajac do pytania piekno to pojecie bardzoogolne I tak mógłbym powiedziec że kobieta jest piekna w sensie urody, piekna w sensie fizycznym- ciało Piekna w sensie pociagajaca-sexapeal czy tez piekna jako fascynujaca i intrygujaca. Dlatego dla jednej osoby moze opisywac 1 ceche dla innej kilka a dla trzeciej to piekno w pelni czyli wszystkie cechy

Gość gość
Dla pięknej z super charakterem i sexapilem jestem gotów sprzedać dusze diabłu ;-) Piękna to taka którą na każdym kroku adorują faceci i nie lubią kobiety ;-)

lepiej nie sprzedawać duszy diabłu, już nie będzie odwrotu. a co jeśli okaże się pomyłką :)