Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddd123

CZEMU OD FACETA WYMAGA SIE WSZYSTKIEGO A OD KOBIETY NIC?

Polecane posty

jak nic nie bedziecie wymagac to pozniej bedziecie sie musieli uzerac z taka paniusia w domu

Gość kasę kasę kasę kasę kasę
ciekawe ile z was by patrzyła na fajny charakter faceta co zarabia 1500 zł? no chyba ze by był super piękny i przystojny

Nie zgadzam się z tym co piszesz. Kobieta też się starać musi. Gdyby jedynym co kobieta ma mi do zaoferowania był seks i sprawianie dobrego wrażenie to wolałbym na d****i chodzić zamiast sie z jakąś wiązać.

Gość thrhrhrsh
a nie możesz? to co tirem/autobusem jeździsz ? to jak to robisz ze tyle od kobiety wymagasz? a może po prostu masz piękną buziulkę i ''poważanie'' wśród kumpli

A skąd ja mam wiedzieć ile facet zarabia jak się z nim umawiam?:D "Hej, miło się z Tobą gada...pokaż mi swój pasek z wypłaty"? ­ Zresztą, ludzie się zmieniają, znam kobietę która kiedyś naprawdę i pracować potrafiła, i w domu robiła, i dzieckiem się zajęła i studiami. Po iluś latach gdy okoliczności się zmieniły na lepsze lenistwo ją ogarnęło i się stała paniusią ;) Są też przypadki odwrotne. Życie nie jest czarno-białe.

Gość thrhrhrsh
Lars-to ty jesteś bogaty i na poziomie w laskach możesz przebierać.

Gość thrhrhrsh
ale jakoś głównie wiążecie się z bogatszymi od siebie poza tym bogactwo po facecie widać

Kobieta też zarobi i też załatwi. To już nie jest równouprawnienie, tylko zwykły wymóg, bo przeciętna osoba nie zarabia tyle, żeby samodzielnie utrzymać rodzinę i jeszcze mieć na przyjemności ;)

Gość Jin Kazama
O, Edzia znowu się lansuje. :D

Wiele kobiet wiąże się z kimś o kilka lat starszym. Kobiety szybciej dojrzewają i fizycznie i psychicznie. Co dziwnego, że np. w wieku 21lat mam słabszą pozycję zawodową niż ktoś 24-27letni?

Gość thrhrhrsh
ale kasy masz... poza tym jakimś tam pewnie niezłym autem jeździsz, mieszkanie masz, super ciuch.... a ile powiedz chociaż masz lat?

Gość Stahlhelm
Moorland - Bo państwo nas nieźle rżnie podatkami. Dlatego jednej osoby nie stać na utrzymanie dwóch, a nawet jeśli to musi kombinować.

Gość gość
jestem kobieta, zarabiam 4000 netto. moj mezczyzna powinien zarabiac min. 8000 netto- bo ma 2 razy wiecej sil i wieksze szanse na rynku pracy. takie mialam wymagania. przypadkowo trafilam na takiego, ktory zarabia ponad 12000 netto ... i juz zostalam z nim :) tak czy owak- nie zwiazalabym sie z gosciem, ktory zarabia 2000 np. dlatego, ze skoro ja, bedac kobieta lat 26 i bez znajomosci moglam znalezc dobra prace, on moze tym bardziej. a jak mu sie nie chce, coz... niech bedzie z raczka :D

Gość gość
Przede wszystkim to człowiek powinien sam wymagać od siebie, a dopiero od innych. Jak sam masz do zaoferowania "mało", w znaczeniu szerokim: atrakcyjność fizyczna, charakter, osobowość, empatia, poczucie humoru, ogłada, wykształcenie, zaradność itp. to się nie dziw że nikt tego nie chce.

Gość thrhrhrsh
''Kobiety szybciej dojrzewają i fizycznie i psychicznie.'' jakoś tego nie widzę-tak samo są niedojrzali faceci jak i kobiety-to zależne od konkretnego człowieka. kobiety wiążą się najczęściej ze starszymi facetami właśnie dlatego ze najczęściej jest już ogarnięty i dorobiony, i wszystko za nie zrobi, a z równolatkiem trzeba się dorabiać od podstaw. kobiety z natury są leniwe i chcą się jak najlepiej ustawić w życiu i o nic się nie martwic. większość kobiet nigdy nie dorasta bo nigdy tak naprawdę nie musi w pełni martwic się o swój byt. tylko jak ktoś pisał taki facet co daje kobiecie żyć na poziomie wyższym niż ona potrafiła zdobyć powinien mieć więcej praw jako człowiek skoro ona ma proste bezproblemowe życie poza tym facet 23+ tez może mało zarabiać.

Gość Heniuś
Jakieś 2 lata temu pracowałem w dziale, gdzie wszyscy faceci po 30 poza jednym (akurat wtedy to byłem ja) byli singlami. I na pewno o żadnym nie dało się powiedzieć, że jest niedowartościowanym niedorajdą bez szans na związek - wręcz przeciwnie, sami wspaniali ludzie, porządni, z pasjami i zainteresowaniami, przystojni, zadbani, uprawiający sport, nieźle zarabiający - typowa klasa średnia z dużego miasta. "wolałbym na d****i chodzić zamiast sie z jakąś wiązać." - otóż to. Coraz więcej spotykam facetów, którzy na perspektywę zmiany swojej osoby w maszynę do łaskotania próżności jakiejś lali reagują gromkim śmiechem, bo tylko w niskich warstwach społecznych seks jest jedyną opcją rozrywki czy spędzenia czasu. Normalny facet nie rzuci swoich pasji by uganiać się za jakimiś dziuniami. A to, że baby są jakie są to niestety spora wina facetów. Jak widzę, że kolejny fajny facet się płaszczy przed pierwszą lepszą cizią to mnie mdli. Potem przychodzi taka do mnie i myśli, że jest epicentrum pie.....nego wszechświata, bo ma setkę puchaczy na r w gotowości na pejsbuku czy innym badziewiu. Dzisiaj chłopie nie pogadasz, nawet pasztety i feministki mają wymagania typu "prawdziwy facet" - a ja na to: "a czy prawdziwa kobieta śmierdzi petami"? Przez ostatnie 20 lat byłem w 10 związkach i ja nigdy nie miałem problemu by spełnić babskie wymagania czy się dostosować (nawet w kwestii gotowania czy mycia klopa) - natomiast baby miały często problem nawet z najmniejszą pierdołą, co chwila foch albo teksty "nie będę robić czegoś czego nie lubię" albo "nie zmienisz mnie". Dlatego je wszystkie zostawiłem, bo w jednostronnym związku (gdzie tylko ja się staram a druga strona ma wywalone) żyć nie mam zamiaru. Po co mi baba, która nie dość że nic nie wniesie do mojego życia to jeszcze je zuboży?

ja mam 25 lat ;d nie jestem bogaty ani nie chodze obwieszony złotem mam wyyebane w tej kwestii co nie znaczy też że chodze jak kloszard ;d

Gość gość
Jak nie będziecie się płaszczyć przed kobietą to ona wam powie że nie z*******ie.. Wy jej łaski nie robicie. Niestety unoszenie się tu honorem nic nie daje. Ona ma dziesiątki innych kawalerów a wyy będziecie bić konia w samotności. Niestety ale żeby ten stan rzeczy uległ zmianie potrzebna jest zmiana w mentalności wszyscy faceci muszą się zmienić jak jeden mąż a nie tylko jednostki.

Gość thrhrhrsh
''jestem kobieta, zarabiam 4000 netto. moj mezczyzna powinien zarabiac min. 8000 netto- bo ma 2 razy wiecej sil i wieksze szanse na rynku pracy. takie mialam wymagania.'' absurd! dobrze płatne zawody zwykle nie maja nic wspólnego z podziałem płci bo siła fizyczna jest najczęściej potrzebna w zawodach mało płatnych. na stanowiskach wysoko płatnych potrzebne są raczej potrzebne cechy umysłowe takie jak zaradność ,umiejętność wykonywania jakiejś niszowej czynności, precyzja, inteligencja wyksztalcenie-a to już nic nie ma wspólnego z podziałem na płci. po prostu wymagając dużej kasy kobieta wymaga faceta od siebie bardziej inteligentnego dając od siebie ciało co czyni mężczyzn bardziej ludzkimi i wartościowszymi. i facet jako istota lepsza dzięki swojej przewagi nie siły ale umysłu powinien mieć więcej praw i przywilejów od kobiety.

Gość gość
nastepny frustrate, coraz wiecej ich na tym forum... wiece kleje jeszcze raz... to nie ja jestem chory tylko wymagania kobiet, przez które same skazują się na samotność. skreślają mężczyznę z powodu takich głupot a często akceptują rzeczy nie do przyjęcia.>>> znowu trzeba to pisac, bo znowu jakis frustrate, ktoremu oczy zalezwaja sie sperma, taki juz mam jej poziom, a nie ma gdzie jej wlac.... Chcesz kobiety chlopcze? A dlaczego chcesz kobiety? Bo chcesz ja bzykac prawda? Chcesz miec seks, zeby moc umoczyc swojego spragnionego czlonka, do milutkiej cieplej cipki prawda? A wiesz, ze z seksu rodza sie dzieci? Pewnei wiesz, ale nie chcesz o tym myslec, frustracie, bo sperma ci nei pozwala... POwiesz, ale sa gumki i kobieta tez sie mzoe zabezpieczyc, to ci frustracie powiem, ze nie ma 100% antykoncepcji i z kazdego seksu mzoe byc wpadka. I co wtedy? Pytam po raz kolejny i co wtedy? Co taki frustrate jak ty, ktory ma do zaoferowania tylko swoja sperme i dziadoskie geny, ma do zaoferowania dziecku, ktore ma przyjsc na swiat? CO TAKIEGO? Przeciez nie masz kasy, nei masz mieszkania, bo wciaz walisz konia,przy kompie za ktory placi mamusia i tatus, nie masz nawet prawka, jak chccesz swoje kobiete, gdy juz urodzi odebrac z dzieckiem ze szpitala? Co powiesz glodnemu dziecku ze swojej spermy, gdy powie, tatusiu jestem glodny. Co mu powiesz, zryj trawe?... Co dasz swojemu dziecku frustracie, gdy poprosti o zabawke, bedzie mu zimno itd. Wiem zalewajaca cie sprema nie pozwala ci myslec logicznie i narazie nie wiesz co odpowiedziec. Ty chcesz tylko umoczyc niewazne konsekwencje, ale to my kobiety jestesmy wybredne, bo chcemy od ewentualnego ojca naszych dzieci, zaradnosci, w miare jakiejs ekonomicznej stabilizacji, odpowiedzialnosci itd. Nie chcemy sie gniezdzic z twoimi rodzicami i byc na ich utrzymaniu, gdy np bedziemy mialy zagrozona ciaze i nei bedziemy mogly samodzielnie pracowac. Frustracie nie potrafisz nic zrobic ze zswoim zyciem, wygodnie ci, ze twoja wlasna matka ci sprzata i maty pierze, to siedz u niej w domu i nie wychylaj nosa, wla dalej konia w samotnosci i nie pros o wiecej, bo na nic wiecej nei zaslugujesz. W przyrodzie tez nie wszystkie samce moga umoczyc i przekazac swoje geny, tylko ci co walcza i cos soba reprezentuja. Tobie jak nic sie nie chce, tylko bys leza, a najlepiej zeby kazda na ciebie wskakiwala bez wysilku, to zadzwon do d****i, no ale tego chyba ci mamusia i tatus juz nie zasponsoruje prawda. Wiec placzesz z tego powodu tutaj na babskim forum...

ja was nie rozumiem, dlaczego rzucać pasje czy kase całą na laske wydawać... coś z wami jest nie tak, przedobrzacie, jeżeli ktoś nie akceptuje moich pasji to jego problem, po co sie zmieniać dla kogoś, nie o to chodzi w tym przecież

Gość gość
... a teraz sobie zwal konika pod kobiety w .jpg i snuj dalej wywody o tym, co powinno byc, ale nie jest :D forever alone- to twoje drugie imie

thrhrhrsh, skoro jesteś takim ekspertem od kobiet i doskonale wiesz jakie są to czemu nie umiesz znaleźć żadnej dla siebie? Bo nie masz żadnej zalety. Wystarczy mieć choć jedną by kogoś do siebie przyciągnąć. A Ty czym możesz zainteresować? Faktem jest szybsze dojrzewanie. Jak chcesz to zobacz po 11-14latkach. ­ Aż tak mi się nie nudzi by czytać ten jad wylewany. Tak, jesteś lepszym człowiekiem dlatego jesteś samotny i jęczysz na forum dla bab:D Komiczne. Tak jak inni tu pisali, najpierw nalezy wymagać od siebie. Jeszcze nikt kto tak zrobił tego nie żałował, ze mną włącznie🖐️

Gość gość
dobrze płatne zawody zwykle nie maja nic wspólnego z podziałem płci bo siła fizyczna jest najczęściej potrzebna w zawodach mało płatnych.>>>Frustracie, a tak zapytam, a co faceta hamuje, zeby podjac jakokolwiem prace, nie wiem dostaje bolesnych miesiaczek? Nie potrafi podniesc worka 50 kg? A moze zajdzie w ciaze? A moze grozi mu zagrozona poronieniem ciaza? Czy pracodawcy pytaja sie przyszlego pracownika-faceta na interview, czy zajdzie w ciaze, albo zamierza miec wiecej dzieci, albo czy decyduje sie na wiecej dzieci i czy one duzo choruja? Pytam sie frustracie, czy takie ograniczenia na rynku pracy was dotycza, tj nas kobiet? Mysle, z nie. Wiec s********j dlaej wlaic konia w samotnosci, albo szukaj utulenia u mamusi, ona ci wszystko wybaczy, przeciez dla niej zawsze byles nadzwyczajny, tylko szkoda, ze inni tego nie widza...